Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlşar anakucağına baktım tamam onu anladım ben şaşırmışım ,, peki ama puset ne..ben anakucağını puset olarak yazmıştıkm.ama google da girince pusette bebek arabaları görünüyor.ben en iyisi puseti sileyim oraya kanguru yazayım...
sağol canım...listeyi yazma tek tek worde kopyala oradan yazdır canım.yazıcın varsa..uğraşma..çocuk telsizi koymadım gerek yok bana çünkü zaten aynı oda da kalıcam onunla..büyüyünce de zaten odsaına geçse bile sesini duyarım.ben gereksiz diye yazmadım ama bilmiyorum , size göre kullanışlı olursa onu eklersiniz...
ya şu eyesnazın bulduğu topik süper.ben çıktı aldım kendi listemi , yanlarına kurşun kalemle önerilen markaları not alıyorum..mesela göğüs pedinde nuk iyiymiş :)) iyi oldu burası..sizde benim gibi yaparsanız hem derli toplu olur , hemd e ne alıcamızı biliriz :))
evet canım...okulöncesi öğretmeniyim ben de :)) senle branşdaşız yani![]()
benim de o kitap bitti gibi...günceldeyim...ay geçtikçe okuyorum artık...
bebek sonrası kitabına başlayacağım bi yandan...sonra okumak için geç kalmiyim istiyorum...
bu arada verdiğiniz listeler gerçekten faydalı olacak kızlar...sağolun
haaa saatler de alınıyor bugün unutmayın ...
özellikle eyeszay randevuna dikkat et ihihihimucuk...
eyesnaz sen yatmıcak mısın daha.. :)) bak yarın yoğun bi gün bekliyo senii ona göre yatıp dinblen kızınla..şöyle zımbaa gibi çıkın babanızın karşısına..![]()
hadi ben kaçtım kızlarrr..yoruldum valla yarın okul var...![]()
yaa bende çok karıştırıorum sorma. puset bu küçük bebekler için olan galiba. 0 6 ay. kanguru işte bu anne bebeği kucağında taşıyor. ana kucağıda hani böle sallanıo falan ona bırakıosun o olması lazım.
aynen aynen bende not aldım ya. benim notlarımıda gördünmü. daha 8 sayfa okudum dikkatli incelemeye çalışıyorum. çok faydalı. ben bunu demek istedim işte tecrubeli yeni anne olmuş bişeyleri unutmamış tecrubeli kişilerden fikir almak en iyisi. hemde burda maşallah birde değil bisürü kişi fikir belirtmiş. düşünsenize ne verimli. alışverişe gittiğimizde zaten bi çok kişinin önerdiği şeyleri alıo olcaz.
ohh ohh kızlar hiç ayrılmayın bu topikten. bebişler azjık büyüyünce okul öncesi eğitimle ilgili size fikir danışırız:))
haha sorma yaa öleymiş. biraz önce konuştukta bende öğrendim. hatta çok komik bişey oldu kızlar. son anda bana bi sinir geldi. bi soğuk konuştum bişeyler söledim falan. o arada iyice konu açıldı. genel olarak bana bu kadar robot olmamamı kalbimi yumuşatmamı çok mutlu olduunu buraya bebek için geliyor olsada benide çok özlediğini falan filan söledi. sen istemiyorsun benim gibi hissetmiyorsun biliyorum ama bari belli etme dedi. sonra işte baya böle büyük romantik laflar etti. bende susturdum. bütün bunca ay yaşadıklarımın kolay olmadığını ve onun anladığını sölesede anlayamıyacağını, benimle ilgili hiçbişey sölememesini sadece bebekle ilgilenmesini söledim. kızdı heralde cevap yazmadı. gerçi konseri var gene. dün selanikte varmış yeni gelmiş şimdide orda. çokmu abarttım kızlar. ama abartmadım haklıyım değilmi.
canım büyümedende danışabilirsin..bilgimiz olursa yardımcı olmaya çalışırız...
canım benim sskm yok. bana yapmadılarda bu testi. soruyimmi sizce doktora?? negatif olunca ne oluyor??
sorma 2 gündğr zaten dışarıdaydım bugünde çıktım ama hiçbiyeri gezemeden döndüm o kadar hertarafım ağrıyor ki. nasıl yoruldum şaştım kaldım kendime. biyerde gezmedim daha henuz. gerçekten artık çok çabukl yoruluoruz.
saol jnm. yicem valla çikolata:)) çarşamba gitmekten vazgeçemez maalesef çünkü konseri var o gün. nasıl böle bi riski göze aldı zaten bilmiyorum:)) çarşamba pestili çıkıp çıkıcak akşamda. hehe beni hatırlar işte:))
canim sen o testi bi sor yine istersen doktoruna negatif cikinca bagisikligin yok oluyo o yüzden dikkat etmelisin iste bahsettigim seylere benim negatif oldugu icin zaten 4 kez tekrarlanmasi iyi olur demisti
yarin icin sana bol sanslar diliyorum dilerim hersey gönlünce olur canim dualarimiz seninle :)
kızlar saatler bi saat ileri alındı değilmi???
canım yatıcamda erken yatınca gece uyanıorum. bide şimdi heyecan var ondan kesin uyuyamam:))) bu arada yukarıda okudunmu hippye konuşmamızı yazdım biraz önceki. ayy lütfen bana dua edin olurmu. herşey güzel gitsin hatasını anlasında geleceğimiz için güzel bi plan yapabilelim. hadi ii geceler jnm sana çok öpüldün.
Evet canım aman karıştırmada yarına))
canım benim kalbim seninle,dualarım seninle....bize güzel haberlerle gel inşallah...çatlatma meraktan buralarda...herşey hepiniz için hayırlı olsun inşallah...bi de maşallah diyip kaçayım ben...öperim sevgiyle..görüşürüz![]()
kızlar ben artık yatıorum. yarın telefondan girebilirsem sizlere gelişmeleri yazmaya çalışıjam. ama telden gireceğim için sizin yazdıklarınızı göremeyebilirim haberiniz olsun. nolur dua edin benim için. şu yalancıları hayatımızdan çıkarıcak bi çözüm bulsun anlasın hatalarınıda. işallah doğru düzgün bir buluşma olur bu. gelecekle ilgili güsel kararlar verilir. hepinizi öpüorum. iyi geceler.
büyük geçmiş olsun..Allah başka şey göstermesin..şükür bebek iyiymişevet canım çok korktum. anlatamam o korkuyu. çok şükür şuan iyiyiz.sürekli yatma dedi doktr o yüzden arada kalkıp bakıyorum pcye.Allah kimsenin basına vermesin
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
çok mutluyum çokkkkk
Doktordan geldim şimdi, kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrr.....![]()
canım benim tebrk ederim, ne mutlu sana..![]()
kıjım ben dua edicizz tiyjesi sizin için :)
bu arada evet canım bende de var yamyamlık ama azcık yedim, toksoplazzmaya benimde yok bağışıklığım üstelik, şimdiye bişe olmadı bundan sonrada bişe olmaz işallah bebişlerimize
evet canım bende![]()
ilköğretimde
gözünüz aydın sağlıkla olsun kıjınız işallah annesi :))
yaa( hevesim kursağımda kaldı:)) bende diodum yatarım onunla. hehe.
hadi gözün aydın canım:))
önemli şeyler söledimi ben izleyemedim?
saol canım.
bu arada o toksozlaşmaya bağışıklık nasıl ölçüşüyor?? benim ölçmediler sanırım.
canım gözünaydın ne kqadar çok kız annesi olduk
toxoplazma testi kanla bakılıyor canım igg igm olarak bakılıyor birisi bağışıklık var mı diye biri de vücutta var mı diye bakılıyor benim de bağışıklığım yok inşallah bişey olmaz
önceleri hareket ediyo dedigimde elini karnima koyuyodu bizim nazli bebek duruyodu hemen ama dün gece bi costu doktorda poposu dönük yattiktan sonra bi enerji geldi herhalde acayip sert vuruslar yapti ben bak bak hareket ediyo dedigimde esim elini koydu bu sefer babasina da vurdu bi tane :) esim diyo ayyy ne kadar tuhaf bisey bu böyle sen icinde hareket edince nasil dayaniyosun buna :)))) doktora da sordum hani ben erken hissettim diye o da ince yapili oldugun icin erken hissetmissindir dedi zayif olmanin faydasi yani
:) gözünaydin canim ne güzel bi haber bu böyle bende dün gitmistim ama malesef göstermedi bizimki kendini herhalde forumda en gec ögrenen ben olucam :)
Guzel haberleri bekliyoruz.
Gozunuzaydin!
T-shirt'un icinde bulundugunuz duruma cok uygun olmus.
Guzel sonuclarla bekliyoruz.
Cok gecmis olsun, bebegin iyi olduguna sevindim.
Bol sanslar, ne kadar uzun olmus oyle...
cnm inş güzel sorunuz bi ultrason muayenesi geçirirsin
geldiğinde bize uzun uzuzn yaz nasıl yapıyolar neye özen gösteriyolar neler oluyo...
güzel hbrlerini bekliyoruz cnm...
oh oh maşallah bi kız hbri geldi seninki çok geç göstermiş be cnm...
nazlı bi kız daha geliyo...
cnm aldığın albüm bebek albümü yani öylemi ben nerede aradıysam bebek için bulamadım nereden aldın cnm
inş kolay biyerdendirde her yerde bulunur,bköyde bildiğim geniş kapsamlı bi kırtasiye var en son ümidim oraya gidip bakmaktı
dr dan aldığımız fotoları koyacak büyüklüklüktemi foto koyma yerleriii...
internetten görme şansımız varmı cnm nasıl bişi olduğunu
yani aldığın yerin adresi falan
Gözünüz aydın, bir kız daha:) bizimki de kız. inşallah hepimizin saglıklı doğumlar olur, ellerimizede bebeklerimizi alıp onları bir güzel süsletiriz:) ben zaten şimdiden kızıma çok güzel süslü püslü patikler sipariş ettim, bir ara fotografını yükletirim:)
cnm gözünüz aydınn :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. :))
yaaa inanamıorum ... maşallah!! Allah nazarlardan saklasın cnm
hayırlısıyla güzel de haberler almışsın çok sevindim senin adına...
cnm ben de en son 21 martta gitmiştim, 31 marta detaylı ultrason randevusu aldım... bana da son kontrolümüzde 5 hafta sonrası için gelmemi söyledi, o zmn bi de şeker yüklemesiyle tam idrar ve tam kan testi de vericekmişim sabahtan...
kızlar ben de mobilya işine hız vermeyi düşünüorum artık ama şu 31 mart geçsinde cinsiyeti %100 belli olsun hep onu bekliorum... gerçi ben CNR'daki anne bebek çocuk fuarına gitmiştim orada bakacağım mağazalar ve mobilyalar az çok şekillendi kafamda... doğrudan MASKO'ya gitmeyi düşünüorum zaten beğendiklerimin hepsi ordaydı... Bebish die bi mağaza favorimdi:
..:: Bebishroom ® ::.. Bebek Odası, Genç Odası, Aksesuar
:))
tekrar geçmiş olsun canım...
geçmişin üzerinden çok geçmiş..günaydın herkesee
büyük geçmiş olsun..Allah başka şey göstermesin..şükür bebek iyiymiş
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
canım yatıcamda erken yatınca gece uyanıorum. bide şimdi heyecan var ondan kesin uyuyamam:))) bu arada yukarıda okudunmu hippye konuşmamızı yazdım biraz önceki. ayy lütfen bana dua edin olurmu. herşey güzel gitsin hatasını anlasında geleceğimiz için güzel bi plan yapabilelim. hadi ii geceler jnm sana çok öpüldün.