8kasım son adet tarihimm
8kasım son adet tarihimm
günaydııın güzel anneler
Günaydın arkadaşlar..
BUgün kan tahlilimi yaptırdım, dün idrarda çift çizgi çıkmıştı ama ben tüp bebek olduğu için zaten kan tahlili yaptırmak zorundayız , bugün 10. günümdü yaptırdım geldim..
İnşş akşama arayacağım güzel bir değer çıkar..
Mutlaka yazarım..Çok emek verdik , rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..
Normal yolla hamile kalan arkadaşlarımız içinde, tüp bebek ile hamile kalanlar içinde..
Sabahları kasık ağrısı ve mide bulantısı ile kalkıyorum.. Kasık ağrım hemen geçiyor 1 saat kadar içinde..
Tatlı ile hiç aram yok ama inanılmaz turşu , ekşi elma , limonlu soda içiyorum..
Herkes kız olacak diyor ...
Hayırlsıı ile olsunda hiç fark etmez :)
Bu belirtiler normal değil mi arkadaşlar ??
gunaydın kızlar hepınıze saglıklı guzel bır hafta sonu dılıyorum nasılsınız ben yıne az bır mıde bulantısıylaa uyandıgım ıcın kendımı cok daha ıyı hıssedıyorum
sabah kahvatımı ettım ballı bol sutlucorn flakes
Günaydın arkadaşlar..
BUgün kan tahlilimi yaptırdım, dün idrarda çift çizgi çıkmıştı ama ben tüp bebek olduğu için zaten kan tahlili yaptırmak zorundayız , bugün 10. günümdü yaptırdım geldim..
Normal yolla hamile kalan arkadaşlarımız içinde, tüp bebek ile hamile kalanlar içinde..
Sabahları kasık ağrısı ve mide bulantısı ile kalkıyorum.. Kasık ağrım hemen geçiyor 1 saat kadar içinde..
Tatlı ile hiç aram yok ama inanılmaz turşu , ekşi elma , limonlu soda içiyorum..
Günaydın arkadaşlar..
gelişimci gözün aydın canım
gözünüz aydın ailecek
midesi bulanan hangi insan tatlı yiyebilir ki zatentatlının adı bile midemi bulandırıyo benim
çoğul gebelik olma ihtimalide var şimdi di mi
canım tebrik ederim kesenizi görmüşsüüz benim de perş. 3.4 mm di. alttan baktı. c.tesi tekrar gel büyümüş mü bakalım dedi. 4.6 olmus. büyümüş bu iyi haber dedi. salı bi daha gel dedi. ben de çok küçük herhalde bi tuhaflık var sanıyordum. bu kadar sık cağırması ilginç gelmişti. belki de bir düşüğüm olduğu için sık sık cağırıyordur. içim rahatladı bak şimdi. peki sana bir sey dedi mi boyutlarıyla ilgilikızlar kesemizi gördük 2 milimcikmiş daha çok küçük ama bebek gözükmedi alttan baksam görürüm dedi ama baktırmadım 20 gün sonraya gün verdi inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?