2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar hepınıze saglıklı guzel bır hafta sonu dılıyorum nasılsınız ben yıne az bır mıde bulantısıylaa uyandıgım ıcın kendımı cok daha ıyı hıssedıyorum
sabah kahvatımı ettım ballı bol sutlu corn flakes

gunaydın kızlar hepınıze saglıklı guzel bır hafta sonu dılıyorum nasılsınız ben yıne az bır mıde bulantısıylaa uyandıgım ıcın kendımı cok daha ıyı hıssedıyorum
sabah kahvatımı ettım ballı bol sutlu corn flakes

Günaydın arkadaşlar..
BUgün kan tahlilimi yaptırdım, dün idrarda çift çizgi çıkmıştı ama ben tüp bebek olduğu için zaten kan tahlili yaptırmak zorundayız , bugün 10. günümdü yaptırdım geldim..
İnşş akşama arayacağım güzel bir değer çıkar..
Mutlaka yazarım..Çok emek verdik , rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..
Normal yolla hamile kalan arkadaşlarımız içinde, tüp bebek ile hamile kalanlar içinde..

Sabahları kasık ağrısı ve mide bulantısı ile kalkıyorum.. Kasık ağrım hemen geçiyor 1 saat kadar içinde..
Tatlı ile hiç aram yok ama inanılmaz turşu , ekşi elma , limonlu soda içiyorum..
Herkes kız olacak diyor ...
Hayırlsıı ile olsunda hiç fark etmez :)
Bu belirtiler normal değil mi arkadaşlar ??

Son düzenleme:
kızlar dün atanamadığımıj kötü haberini aldım ya bugün hastaneye gidip bebeşimi görmek ve yaşadığım bu üzüntüyü unutmak istiyorum 6. haftadayım karından kesesi gözükür mü acaba şimdi birde o gözükmezse moralim iyice bozulur

canım hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir ve sıkı sıkı tutunmuştur annesine

canım sen keseyi gördün mü gördüyse karından mı alttan mı baktırdın

gözünüz aydın ailecek
güzel haberlerini buraya da yaz bekleriz
mide bulantısı varken kimin aklına tatlı gelebilir ki zaten
tatlının adını duymak bile midemi bulandırıyo benim

gözünüz aydın ailecek
midesi bulanan hangi insan tatlı yiyebilir ki zaten tatlının adı bile midemi bulandırıyo benim

çoğul gebelik olma ihtimalide var şimdi di mi

kızlar kesemizi gördük 2 milimcikmiş daha çok küçük ama bebek gözükmedi alttan baksam görürüm dedi ama baktırmadım 20 gün sonraya gün verdi inşallah herşey yolunda gider

gözünüz aydın ailecek
midesi bulanan hangi insan tatlı yiyebilir ki zaten tatlının adı bile midemi bulandırıyo benim

çoğul gebelik olma ihtimalide var şimdi di mi

Adamel bana tek embriyo konuldu, eğer kendi kendi bölünürse rahimde tek yumurta ikizi olabilir fakat bölünmezse zaten tek embriyo olduğu için tekil gebelik olur Allah izin verirse..Bu akşam 8 de öğreceğim kan tahlilinde bhcg yi bakalım kaç çıkıcak değer ?
Rabbim yardımcımız olsun..

kızlar merak etmeyin görünen görünür gidin ben geçen hft gittiğimde
4:6 ydı sadece kese göründü alttan bakayım bile demedi dr
bu hft 5:6 kalp atışlarıda var dedi
biliyorsunuz bana yeri güzel değil demişti şimdide iyi yeri yanında
miyom gibi birşey var bu ultrasonla iyi göremiyorum gelecek ay,2 li testte
baktırırız filan dedi daha bu dr a gitmeyecem ilk doğumumdakine giderim sanırım
mide bulantıları berbat benimde tüm gün bulanık geziyorum

kızlar kesemizi gördük 2 milimcikmiş daha çok küçük ama bebek gözükmedi alttan baksam görürüm dedi ama baktırmadım 20 gün sonraya gün verdi inşallah herşey yolunda gider
canım tebrik ederim kesenizi görmüşsüüz benim de perş. 3.4 mm di. alttan baktı. c.tesi tekrar gel büyümüş mü bakalım dedi. 4.6 olmus. büyümüş bu iyi haber dedi. salı bi daha gel dedi. ben de çok küçük herhalde bi tuhaflık var sanıyordum. bu kadar sık cağırması ilginç gelmişti. belki de bir düşüğüm olduğu için sık sık cağırıyordur. içim rahatladı bak şimdi. peki sana bir sey dedi mi boyutlarıyla ilgili

Merhaba kızlar kalp atışlarımızı hem duyduk hem gördük bugün
önce karından ultrason yaptı ama bebeği göremedi karından . sonra alttan yapınca gördük bebeği de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…