bence gayet güzel maşallah keşke benimki de öyle alsa benim kız 700 gr falan alıyo gerçi azda değil ama olsun bir bebek ne kadar çok kilo alırsa o kadar çabuk toplanır..
selam arkadaşlar işe başlayanlar olmuş sanırım. heyet raporu falan almadınız mı. kaç gün alınıyor heyet raporu ben almak istiyorum ama her doktor vermez sanırım. işe gitmek çok ama çok zor daha 3 aylık küçük bir bebeği bırakmak
benimkide 2 haftadır başladı
bu diş belirtisi olmayabiliyo
ellerini tanıyo
eline ne verirsen ver ağzına götürecektir
çünkü herşeyi ağzıyla tanımaya başlıyo bebekler ilk
bi düşnsene bebekler eline geçerse direk ağzına götürüyo dikkatini çekmiştir,oysa o nesneyi tanımak içinmiş
kızlar benim bebiş surekli elini emmek istior acaba dişlerimi kaşınıyor.diş kaşıyıcı alsakmı yoksa erken mi
bence gayet güzel maşallah keşke benimki de öyle alsa benim kız 700 gr falan alıyo gerçi azda değil ama olsun bir bebek ne kadar çok kilo alırsa o kadar çabuk toplanır..
Olabilir canım.Benim oğlum şu an üç buçuk aylık ve ilk dişimiz çıktı.Bu kadar erken beklemiyorduk şaşırdık bizde.
hep okuyorum ama pek yazamıyorum arkadaşlar
benim kızım bu aralar ben ve babası dışında herkesi yabancılıyor.başkaları kucağına alınca ağlıyor
sizde varmı böyle durumlar.erken değil mi daha ?
Çok erken sıkıntısı varmiydi bizde çok huysuzlaniyoruzda elini hep ağzının sag tarafına sokuyor
Evet belirtiler vardı aslında.Çok huysuz olmaya başlamıştı sürekli ağlıyordu.Eli ağzında deli gibi kaşıyordu ve ağzının suyu çok akmaya başlamıştı.Sonra ben beyaz bir kabarıklık görünce anladık doktorda onayladı dişi çıktığını.
yaa acaba benmki de mi çıkaracak normalde elini çok emerdi ama bu aralar daha da artırdı ve artık parmaklarıyla ağzında ileri geri yapıo sanırım kaşıo ve her gün üstünü ağız sularıyla öyle ıslatıyoki 3-5 defa üst değiştiriyorum.Bi de ishal oluyo diyolar ishal de yaptımı seninkinde...
hep okuyorum ama pek yazamıyorum arkadaşlar
benim kızım bu aralar ben ve babası dışında herkesi yabancılıyor.başkaları kucağına alınca ağlıyor
sizde varmı böyle durumlar.erken değil mi daha ?
selam ağustos anneler i ben eylül annesiyim bebeğime emzik vermeye başladım sadece onla avunuyor acaba hata mı ediyorum yardım edin ne yapayım
selam ağustos anneler i ben eylül annesiyim bebeğime emzik vermeye başladım sadece onla avunuyor acaba hata mı ediyorum yardım edin ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?