2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence gayet güzel maşallah keşke benimki de öyle alsa benim kız 700 gr falan alıyo gerçi azda değil ama olsun bir bebek ne kadar çok kilo alırsa o kadar çabuk toplanır..

ama canım bu ay böle oldu normalde ayda 1 kilo anca alırdı
yanlış ölçülmüş olabilirmi
??

selam arkadaşlar işe başlayanlar olmuş sanırım. heyet raporu falan almadınız mı. kaç gün alınıyor heyet raporu ben almak istiyorum ama her doktor vermez sanırım. işe gitmek çok ama çok zor daha 3 aylık küçük bir bebeği bırakmak

zannetmiyorum canım kurban bayramında 15 günde benim bebeğimde 500 gr almış çok et yemiştim ondan olsa gerek

ben 4 gündür işe başladım inanılmaz zor benim bebğimde 3 aylık işyerinde pompayla sağıyorum ve öğlen aralarında eve gidiyorum ama yine bunlara rağmen çoko zor mümkünse heyet rapaoru al sen

çalışan anne olmak çok zor anlaşılan Allah yardımcınız olsun

Tabimi ben kaslarını geliştirsin diye veriyorum

hep okuyorum ama pek yazamıyorum arkadaşlar
benim kızım bu aralar ben ve babası dışında herkesi yabancılıyor.başkaları kucağına alınca ağlıyor
sizde varmı böyle durumlar.erken değil mi daha ?

canım benim oğlumda ben dışında herkesi yabancılıyor.Zaten bu hafta itibariyle işe başladım babanneye bırakıyorum.eve gittiğimde sevinç çığlıkları atıyor.erken değil bence artık anne ve babayı çok iyi tanıyorlar.

Çok erken sıkıntısı varmiydi bizde çok huysuzlaniyoruzda elini hep ağzının sag tarafına sokuyor

Evet belirtiler vardı aslında.Çok huysuz olmaya başlamıştı sürekli ağlıyordu.Eli ağzında deli gibi kaşıyordu ve ağzının suyu çok akmaya başlamıştı.Sonra ben beyaz bir kabarıklık görünce anladık doktorda onayladı dişi çıktığını.

yaa acaba benmki de mi çıkaracak normalde elini çok emerdi ama bu aralar daha da artırdı ve artık parmaklarıyla ağzında ileri geri yapıo sanırım kaşıo ve her gün üstünü ağız sularıyla öyle ıslatıyoki 3-5 defa üst değiştiriyorum.Bi de ishal oluyo diyolar ishal de yaptımı seninkinde...

Yok canım ishal ateş olmadı Allaha şükür.Belkide sizin de yakındır gelmesi.

Benimki 2.5 aylikken başladı yabancilamaya bakışları bile garip oluyor ve uyumak istiyor kimseyi görmemek icin

selam ağustos anneler i ben eylül annesiyim bebeğime emzik vermeye başladım sadece onla avunuyor acaba hata mı ediyorum yardım edin ne yapayım

selam ağustos anneler i ben eylül annesiyim bebeğime emzik vermeye başladım sadece onla avunuyor acaba hata mı ediyorum yardım edin ne yapayım

valla ben 25 günlükten beri veriyorum sık sık atıyo elini emmek daha mutlu ediyo onu. Elini emmesişnden se emzik alması daha ii çünkü emziği bi şekilde bıraktıracağız ama eline alışlırsa bıraktırmamız imkansız uzun yıllar elini emenler var elleri hep yanlarında çünkü...

Ya daha önceden bebeği olanlar yoğurda geçtiğimizde nasıl yapıcaz günlük mü mayalayacağız her gün doğal sütü neden bulacağız lütfewn 2. kez anne olanlar yardım etsin.Biz 4. ayda yoğurda geçecekmişiz.Dr ööle dedi de...

ben de yaklasik 1,5 aydir veriyorum. vermemek icin cok ugrastim ama emziksiz cok zor oluyodu, alisveriste, arabada, uykuya dalarken cook zorlaniyordum. emzik aldigindan beri daha kolay oldu hersey ama bende de senin gibi acaba sorulari var. bi dis hekimi arkadasimla konustugumda 2 yasina kadar emmesinin bi sorun teskil etmeyecegini soyledi dis gelisimi acisindan. benim endisem emzik yuzunden yeterli miktarda sut emmiyor gibi geliyor. mesela dun geceden beri beni dogru durust emmedi, emzirecegim zaman cigligi kopartiyo, yalanci emzik verince deli gibi emiyo ve hemen gozler kapaniyo, anlamadim gitti. gogsumumu istemiyo dedim sagdim biberonla verdim yine istemedi. uykudan uyaninca da max 2 dak emiyo o kadar iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…