anladim canim bende niye erken oldum diyodum. 10-15 gun sonra olmussun sen benim 1 hafta sonra direk oldu, ve 1 haftadirda suruyo onceden 4 gun suruyodu anlamadim bende az az devam ediyo :26:
evet cok kisi soyluyo onu dikkatli ol hemen hamile kalabilirsin diyolar ama korunuyorum hap kullaniyorum, bu kullandigim hapta degisikmis normalde 1 ay icip 1 hafta icmessinya adet olmak icin bunda oyle degil devam ediyosun hapa adetin gene oluyomus, emzirenler icinmis bu hap. sendemi bu haptan iciyosun ?
adı neymiş canım o hapn?
merhabalar benim bir sorum olacak. 29 ağustosda doğum yaptım. oğlum 56 günlük. son iki haftadır hiç uyumuyor ağlıyor. ben artık çok yoruldum. acaba aç mı kalıyor diye düşünüyorum. bunu nasıl anlıyacam bilmiyorum. devamlı emmek istiyor anca öyle susuyor. 1 ayda kilosu 4 160 dı. ilk ay 700 gram almıştı doktor az dedi. yarın götürecem bakalım kaç gram almış. annem ve kayınvalidem günde bir defada olsa mama takviyesi yap diyorlar. bende vermek istemiyorum doktorun fikrini almak istiyorum. ama aç kalıyor diyede üzülüyorum. büyüdükçe uyku süresi uzaması gerekirken kısalıyor. 10 dakikada kalkıyor. en fazla 1-1.5 saat oda devamlı sallarsam. uykusuzluktan sinir hastası oldum. bazen oğlumada bağırıyorum ve sonra çok üzülüyorum. bana yardım edin. mama versem mi?
sanki mama verince sağlıksız olacakmış gibi geliyor bana. neden böyle düşünüyorum bilmiyorum. etrafın konuşmasından sanırım. peki ne kadar mama vermeliyim acaba takviye olarak. mama verenler bilirler.
sanki mama verince sağlıksız olacakmış gibi geliyor bana. neden böyle düşünüyorum bilmiyorum. etrafın konuşmasından sanırım. peki ne kadar mama vermeliyim acaba takviye olarak. mama verenler bilirler.
stzmn aşı oldk giderken ilaç vermeyi unuttum doktor ateşi çıkmazsa sonrada boşuna verme dedi ateşi de çıkmadı gayet iyi bende vermedim
vlla canm bana ılactan söz etmedı bıle.gavıscon bız hamıleyknde bıze vrdklerı suruptu.zararsızdr yanı ama bırak verme.ben alıstım kusmuklara:)bıde fıskırır tarzda tum emmıdıgı gerı cıkıyordu kı azaldı busekıl kusması.artık daha masum kusuyor.ben ılac vermıyorum anlıyacagın.dıger ılacı demıssın o ne ılacı ne o canım?
bıde emdıkten sonra karnına fazla baskı olmasn dedı yatırma dedı emzırırkende daha dık tut dedı.karın ultrosonu cektırdık şukur ondada sadece gaz cıktı:)bnmkı agzındn burnundan kustg ıcın emme esnasında bardak dollusu cıkardg ıcın ultrosonu gerek gördü.işte böyle cnm
ctesi kontrolümüz vardı ateş düşürücüyü aşı olmadan önce versem dedimdı olmaz dedi ateş düşürücü aşının etkisini azaltıyor ateşi çıkarsa ver dedi.
enkazdan cıkarılan 14gunluk AZRA BEBEĞİ gördünüzmü kızlar? çırılçıplakşükür yaşıyor melek.ınsallah bır sıkıntı olmaz yaşama tutunur ALLAH uzun ömürler versın.annesı henuz enkazdaymış ALLAHIM ınsallah oda sağsalım kurtulur Azra bebek annesının kokusuyla avunur.
valla bn verdım bgun oldu aşıyıda.yarım saat oncesınde verdım.hemen hemen herkeste verdı.ebeler sordu ddm verdm tamam dedıler.
enkazdan cıkarılan 14gunluk AZRA BEBEĞİ gördünüzmü kızlar? çırılçıplakşükür yaşıyor melek.ınsallah bır sıkıntı olmaz yaşama tutunur ALLAH uzun ömürler versın.annesı henuz enkazdaymış ALLAHIM ınsallah oda sağsalım kurtulur Azra bebek annesının kokusuyla avunur.
anneside şimdi kurtarıldı
hang kanalda? ızleyemedm atlas aşıdan dolay mızmızda
kanaltürkte gösteriyor son dakika olarak
buarada haberdarmısın blmyrm ama topıgımze gelen bır arkadsımız eşi ve bebeği vefat ettı.muş ta oturuyorlarmıs Van 'a alışverıs merkezne gtmısler.bır aıle yok oldu.nickide esraAKKIM dı galıba yanı boyle bı nıcktı.face de konustular.fotograflarını yayınladılar kızlar cok ama cok kotu oldum gordgmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?