2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kide rahat durmuyoo:)) ama bende normal doğumdan sonra herlde dikişler yüzünden korkuyorum bişi olcakmıs gibi gelio vajinüsmüsü yeni yeni oluyorum ben galiba:)

bu bebe yağı varya ondan kullanın ilişki öncesi eşin kullansın o zaman rahat oluyo kuru olsada çok fazla can yakmıyo daha rahat oluyosun tecrübeyle onaylanmıştır

benim kide rahat durmuyoo:)) ama bende normal doğumdan sonra herlde dikişler yüzünden korkuyorum bişi olcakmıs gibi gelio vajinüsmüsü yeni yeni oluyorum ben galiba:)

valla vajınusmus olmıyalım allah korusunda.yalnız cok cıddı sekılde benım canım yanıyor agrıyla karısık sızı yanma gıbı bır garıp sey.ben bırde sezaryan oldum.ınternette ağrı sızı olablcgnı okumustum ama bana olmaz demıstım ynı nadır olurmus genelde oda benı buldu.zaten ne zaman yanyana yatsak(ben oğlumla yatyrm eşimde bızımle aynı odada ama ayrı yatakta) benım oğlum mızırdanıyor:)yada uyumak bılmıyor oyleee gozlerını dıkıyor

aman canım dikkat et daha yeni konuşmuştuk seninle. onca ay bekleyince rahat duramıyolar zati:)))

doktorum yumurtalıkların henuz calısmadgnı soylemıstı (20 gun once) akıllı kocam hala calısmadgnı dusunmüş.ey allahım dedım bak yedıgın halt 21 mılyona ve benım oğlumu 12 saat bıberonlar beslememe sebep oldu:)
sımdı bu haptan 3-5gun sonra kanama oluyor.adet kanaması gıbı.acaba bende de olacakmı.adet olacakmıyım bu hap yuzunden önemı gelecek adetım delı herıf hormonlarımın dengesını bozdu:))

kızlarrrr
uzun süredir yazamıyorum ama vakit buldukça okuyorum
benim face hesabım yok o sebepten diğer taraftan takip edemiyorum
10 ekim bizim evlilik yıldönümümüz
bebiş bırakmıyor ki bişiler alayım farklı bişiler pişireyim
çok canım sıkılıyor
neler yapsam bi sürpriz hazırlamak istiyorum ama :44:

valla canım umarım eşin unutmaz ve sana guzel bır suprız yapar.hem suan senın buna ondan daha cok ıhtıyacn oldgu dusunuorm.bız kadınlar cok ınceyız benımde yakınlarda olsa dusunur dururdum ne ypym dıye.bencee kenarda bı mıktar paran varsa bıldgn bır pastaneyı arayp pasta sıparıs ettıreblrsn uzerınede kartlara guzrl bır soz yazdr.yanı pasta yaptr demıyorumda satılan pastalardan bırını kapına ıste.hatta eşinin geldg saatte eve gelse kapıyı o açsa hoş olabılır.bılmem vakıt zman bulamıyorsan bebişten baska ne yapablrsın kii..varmı senın aklında bırseu

bizim tüp bebekle oldu :)hiç korunmadık biz 8 sene ..ay bide ben tekrar hamile kalırmışım:)

canım ben hala korkuyorum ama deniycemm:)

bnmde cok gonul rızasıyla oldugu soylenemez ama caktırmadım kocişe :) durumundan haberdar et benı:)) bı canı yanan benmıyım işin başında canım yanıyor sonunu getrmekse işkence oldu 2 seferdır.nezamana kadar boyle surecek acaba

bizim tüp bebekle oldu :)hiç korunmadık biz 8 sene ..ay bide ben tekrar hamile kalırmışım:)

aman dıyem canım tup bebekten sonra normal skılde hamıle kalan bırkaç bıldgım var.sen yıne doktoruna sor hormonlar yoluna gırıyormus dıye duydum hanı kesın deıl ama olabılınıyormus bılesın

aman dıyem canım tup bebekten sonra normal skılde hamıle kalan bırkaç bıldgım var.sen yıne doktoruna sor hormonlar yoluna gırıyormus dıye duydum hanı kesın deıl ama olabılınıyormus bılesın

:)))
sen hep anne sütü veriyosn sanırım nkadar süre emziriyosun.

benim de çok canım yandı hatta kaç kez denedik ama olmadı maalesef benim canım çok yandığı için:) neyse sonunda kendimi zorladım biraz da yoksa hiç bi zaman yapamıycakmışım gibi geldi çünkü, ve halloldu nihayet:)

hallolmasına hallloldu da :) herdefasında boyle acımı olacak ya.nezaman duzelecek.korkumdan hıc yanasmıyorum ben..ee nereye kadar dıyorum kendıme.

:)))
sen hep anne sütü veriyosn sanırım nkadar süre emziriyosun.

kafamı kurcalayan bu soruya sonunda bı cevap buldum.herkes 15-20 lerden söz edıyordu.benmkı 10 dk hatta bu aralar 8 dk falan emıyor.bıde kusuyor fazlasını:) doktorumuza sorduk dedım bukadarcık emıyor ya sen bosversene baskalarını senınkı hopur hopur ıcıyor demekkı 8dk da bıtırıyor işi dedı:) (tabı kılo alımına bakarak boyle rahat konustu) bu arada sutum cok hızlı tazıklı gelıyor bnmkıde hızlı emıyor pek nefes arası vermıyor(bu yuzden coğu zaman genzıne kaçar). anlıacagn her bebegn degısırmıs cnm sutumuzun hızına ve bebegımızın emıs hızıyla alakalıymıs.ben dun gece 4 öğünü bıberonla verdm(kendı sutumu) 60-65-75 cc falan içti.
senınkı nasıl? sutmu mamamı? nkdr sure?

Son düzenleme:
kızlar bebişleriniz ne kadarlık oldu kaç kilolar benimki 2 ayı doluyor pazartesi 3 ayına gircek

kızlar bebişleriniz ne kadarlık oldu kaç kilolar benimki 2 ayı doluyor pazartesi 3 ayına gircek

canım alttakı tabloda daha 35 haftalık hamıle gorunuyon erken dogummu aptın erken dogum yaptıysan ıkı aylık olmus bebegın kac aylık dogdu anlamadım acıklarmısın?

Ya arkadaşlar kulak iltahabı olmuşum..Türk filmi gibi..Sabah bi kalktım,sağ kulağım duymuyo..Antibiyotik içmek zorunda kaldım...Doktor bebişe zararlı değil dedi ama ağlayarak süt verdim...Mama mı versem bi hafta???

hallolmasına hallloldu da :) herdefasında boyle acımı olacak ya.nezaman duzelecek.korkumdan hıc yanasmıyorum ben..ee nereye kadar dıyorum kendıme.

valla bilmiyorum ki, ben kendimi çok kasıyodum canım yanıcak diye, bu sefer rahat bırakmaya çalıştım çok daha az acıdı, yoksa yine yapamazdım zaten:)) o yüzden aynı şekilde devam edersem acımaz diye düşündüm ama hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…