2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kirli de olsa en fazla 4 kaşık koymak lazım canım, normal deterjanlar gibi düşünme...bir de o çamaşırları fazladan durulama yap. ben dalinin tozunu kullanıyorum ama deterjandan değil, fazla koyduğunuz için olmuştr.

ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnunum kızlar tavsiye ederim

gelisimci selam cnmm,

yanlis hatirlamiyosam senin bbegin de memeyi almyordu ilk zamanlar; emmeye basladi mi simdi;
nasil alistirdin

yaa ben kafayi yicem; sagip vermekten cok yoruldum .-(((

Canım benim bebeğimde küçüktü tutamıyordu, bir hafta hiç emmedi ben de hep sağıp verdim,gerçi benim göğüs ucumm da yoktu hiç tutabileceği sonra silikon meme ucu ile almaya başladı. Sen onu denedin mi??

suleslii kayınpederinin yaptığı çok ayıp bişey yaa sonuçta onların torunları nasıl denir üstünü sen tamamla durumları iyi olmasa anlarım ama ne biliyim çok tuhaf işte
bende kayınvalideden yana şanslıyım çok şükür. ben anne tarafından pek bişey göremeyenlerdenim(

ezgice canım bende ilkinde granül sabun kullanıyodum hacı şakirin sonra makinem bozuldu köpüğünden
şimdi ise sıvı deterjan aldım bebekler için çok rahat hiç arızlanmadı şimdiye kadar

gelisimci selam cnmm,

yanlis hatirlamiyosam senin bbegin de memeyi almyordu ilk zamanlar; emmeye basladi mi simdi;
nasil alistirdin

Şükür sadece bu durumda olan ben değilmişim...Kafayı yemek üzereyim...Kaç saatte bir ne kadar süt içiyor meleğin....Acaba benim ki doymuyor mu??? Uyumuyo çünkü....Saat kaç oldu sabah 7 den beri yeni uyudu.....Mama verdim bu araada uyusun die...Sende durumlar nasıl??

selam arkadaşlar bebeklerınınız ömurlu olsun
benımde 15 gunluk bı bebegım var ılk zamanlarda neler yedınız ben bebegıme gaz olucak dıye resmen ac gezıyorum yardımcı olursanız sevınırım

o bunun ayııp olduğunun farkında değil işte dediğin zamanda hjiç oralı olmaz kesin adamın eli düğünde bile cebine gitmedi torunu olmuş çokta umrunda yani

canım ben şimsilik persil sıvı deterjan kullanıyorum..kıyafetleri zaten kirlenmeden yıkandığı için kısa programa atıyorum ekstra durulama yapıyorum yumuşatıcı olarakta dalin kullanıyorum...persil sıvı deterjan bitince belki dalin detarjan alırım...

canım benim eşimde 250tl az ama araba alırken isterim diyor...ayrıca bizimde onlarda çok alcağımız var ama eşiminde elinden gelen yok..ayrıca bu konular açılınca eşimle biz geriliyoruz...bende dediğin gibi alttan alttan laf sokuyorum zaten....bizim bu mesele hariç eşimin babası öldü...eşimin bbasının 1 minibüsü ve bir taksisi vardı abileri sattı daha büyük minibüs aldılar bize hiç pay vermediler...sonra evler abileriyle 3ünün üzerine oldu herkese 1 daireden fazla düşüyor biz sadece duracağımız dairenin kirasını alıyoruz diğer daire ve dükkanların hepsini onlar alıyor..bize zırnık yok anlıycan....
gelisimci selam cnmm,

nasil alistirdin

gelisimci selam cnmm,

nasil alistirdin

canım kayınvalie tarafına sinirden sana yazdım sandım yazmamışım canım ben 1 haftadır sağmıyorum çünkü artık süt neredeyse hiç gelmiyor bazen sadece damlıyor...ortlama 1.5 ay vermiş oldum..şuan sadece mama veriyorum...

bizde aynı deterjanı kullanıyoruz ve aynı sorunu yaşadık birkaç kez.sanırım çok az kullanmak gerekiyor.makineye zarar verdi.göstergesi bozuldu

ben 2 saatte 1 60 cc veriyorum kimi zaman 75 yapıyorum ama çıkarıyo o zaman

2 sattte 60 cc baya iyi canım çünkü 3-4 satte normalde yemesi gerek...ama saatide tabi kendileri ayarlıyor ama şunu sana kesin söylim 75 sakın yapma ya 60 yada 90 cc yap..75te mama ayarı bozulur...bebeğe ya sulu yada katı verirsin...

evet canım çok haklısın insanın gücüne gidiyor.bende seninle aynı durumdayım.ya mesele altındı paraydı onlar değil.insanı değer vermemeleri sinir ediyor.
benim eşimin ailesi 7-8 ay önce diğer oğullarının bebeği olduğunda yarım altın taktılar.bana gelincde altın çıktıya bir çeyrek birkaç tulum alıp gelmişler.durumları yok değil ama acayip cimriler. onuda geçtim bebek doğalı bir hafta oldu.ne arayorlar ne soruyorlar birşeye ihtiyacın varmı diye.sadece bir kez eve geldiler bir iki saat oturup gittiler.annemede giderken biz 15-20 gün sonra yine geliriz demişler.allah ne onları bana ne de beni onlara muhtaç etmesin.

ne zombi hemde canım annem sağolsun evin işini yemegi hallediyor hatta elimin altında herseye yetişmeye calışıyor valla o olmasa cuvalladık arada kızıyorumda ona o ayrı tabii sen nasılsın annenle nasıl yaptınız
sütün yetiyormu çağlaya ben im az mecbur mama da veriyorum çok üzülüyorum tabii bu duruma ( ama buna da şukur kızım saglıklı ben sağlıklıyım herşey yolunda :))
canım yaa uyumak bende süt yapıyor ama nerdeee uykuyu bulan varsa haber verasin ((((((((
deniycem bende bunu sağol canım
iyi bari mevlüdü de aradan çıkar ne güzel :))

Kızlar herkese merhaba,

Geçmişi malesef çok okuyamadım. Bebeğim için güzel dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. 10 gün önce epidural sezeryan ile doğum yaptım. Biliyorsunuz normal doğum için bekliyordum ama doktorum bebeğin 4 kg ya uşaltığını daha beklersem herhalukarda sezeryan yapacağını söyledi ve beni sezeryana mecbur bıraktı. Benim sezeryandan ödüm kopuyordu ama neyseki korktuğum gibi olmadı. ilk günden ayağa kalktım ve hemen emzirmeye başladım. Yalnız bu 2 saatte bir emzirmek hatta bazen saat başı bende mastit oluşumuna neden oldu. ,bebek sık emiyor diye tam boşaltmadığpım için. Neyse şuan daha iyiyim ama psikolojim hiç iyi değil. uykusuzluğun yanı sıra 1 aydır evde olan eşim dün işe başlayınca kendimi iyice terkedilmiş yalnız hissediyorum. Durup durup ağlama krizine giriyorum. Sizler de böyle hissettiniz mi? Bir de kara kara bu tempoda nasıl işe başlayacağımı düşünüyorum şimdiden

Bir de bebeğim 10 günlük şuan sadece emzir, alt değiştir, uyut modundayız siz başka aktivite de bulunuyormusunuz? Sürekli bir şeyleri yanlış yapıyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…