Kizlaar bikac sorum var benim yaa
1. Mama verenler su veriyormusunuz
Hatta mama vermeyenlerde rezene cayi vs veriyolar oysa ilk 6ay anne sutu deniyor ama sutnyoksa mecbur mama oluyor
2. Kizim idrar yapmaktan cok rahatsiz oluyor artik sanirim pisik oldu yada idrar yolu enfeksiyonu bu enfeksiyon gecirenler nasil bisey anlatsaniza belirtileri neler
3. Emzirme sikligi ve suresi hala netlesmedi bende emzirdim bugun iki memeyi sonra mama verdim icti demekki sut yetmedi
Haaa bide memein bosaldigini anlamiyorum nasil biseyki cunku ben yogusum doluykende yumusak oldugundan farki anlmaiyorum
Aayy ne korkmussundur iyik annen ve esin varmis bazen bizdede kizim tikaniyor hemen dik tutuyorum ama annem oldugu icin rahatim tabiigecmis olsun canm
Kac gundur aklimdasin napti diye ama ilk zamanlar hic vakit olmuyor bilirim :)) sevindim iyi olmaniza annn gidince zorlanirsin biraz ama alisirsin mecburen allah hepimize kolaylik versin :)))
Yaa bende bunlari dusunuyordum kimlik cikti ama ustme yazdirma nasil olacak dogum parasi da benim armadas goreve baslayinca almisti bizimki nasil olacak bilmiyorum valla
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
))