2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

peppermint ağlaya ağlaya okudum yaşadıkların çok zor
dualar ettim sana kabul olmuş şükür.Allah bağışlamış ailene seni
İnşallah artık bebeğinle sağlıklı bir şekilde yaşarsın güzel güzel büyütürsün yavrunu

peppermint canım çok çok geçmiş olsun gözyaşlarımı tutamadım Allah bir daha böyle dert s1kıntı vermesin evladını sana bağışlasın.inşallah bundan sonra her şey çok güzel olur.eşinle bebeğinle sevginiz huzurunuz sağlığınız daim olsun canım.

selam kizlar

en son 20 agustosta yazmistim buraya. doktor kontrolüne gittim ne sanci var ne acilma diye. günüm gecicek diye resmen stres basmisti beni :) o gece agrilarim oldu biraz yattim ama gecmedi esim tutturdu gidelim hastaneye baksinlar diye. hic gitmeye niyetim yoktu da zorla kalktim giyiniyodum ki bi agri girdi tuvalete girdim biraz kan gelmisti. yolda giderken de biraz su geldi. hastaneye gittik saat 00.00 gibiydi sancilarim vardi aciklik 2 cmdi. sonra bana lavman yaptilar. tuvalete girdim falan ebe küveti doldurmustu ona girdim ama sicak su sancilari azdirdi. ciktim bakti 4 cm olmus aciklik dedi 1 saat bile gecmemisti. sonra epidural yaptirmak istedigimi söyledim anestezi uzmani geldi. yapti hic bisey hissetmedim. sancilar 120lere kadar cikarken ben 2 saat kestirdim diyebilirim :) sonra etkisi gecmeye baslayinca kalktim bi daha ilac verdiler baktilar 8 cm olmus saat 4.30- 5 gibiydi. 1 saat gectikten sonra acayip bi ikinma hissi vardi bende. ikindim bi kac kez ama bebek tam inemedi dedi ebe. sagolsunlar yatak üzerinde ne destek alinicak bi yer var ne bacaklari koyabilecegin seyler o yüzden de ikinamiyorum dedikce hemsireye ikindirmaya calisiyo beni. o zaman kadar hersey mükemmledi ama sonra hic gücüm kalmadi artik aglicaktim bagirdim kalkmak istiyorum böyle yapamiyorum diye ama beni dinlemiyolardi bile karnima bastirdilar falan olmadi sonra saat 7.30 gibiydi doktorum gelmisti ona da yalvardim kalkmam lazim öyle ikinamiyorum diye ama epidural var diye kalkamazsin dediler sonra vakumla alicaz dediler daha bi kötü oldum bebegime bisey olucak diye. o vakum bebegime bisey yapmadi allahtan gayet iyi ama beni mahvetti o yüzden bi sürü dikisim var ve cok agrim var. dün tuvalete cikmaya calistim iyice zorlandi daha da kötü oldum diyebilirim. burdakilar sagolsun ne bi ilac ne bisey verdiler. ama melegime bakinca agrilarim falan kalmiyo.

bizim hikayemiz de kisacasi böyle 21 agustos tam 39+6 günlükken saat 7.45te 3360 gr 54 cm dogdu minik kizim :) sütüm simdilik fazla olmadigi icin biraz kilo kaybetti ve sariligimiz oldu simdi ona üzülüyorum insallah yükselmez diye. bugün evimize geldik yarin ebeye gidicez hem benim dikisler icin hem de kizima bakicak.bu arada acayip sabirsiz emiyo gelmeyince ortaligi kaldiriyo :)

kimler dogum yapti kimler kaldi okuyamadim. simdi kizimi emzirmem lazim. görüsmek üzere

1 çay bardagı suyu ocaga koyun
ıcıne cay kasıgını ucuyla kimyon koyun
bir taşım kayantın süzün
içine 1 kesme seker atın karıstırın
kımyonun tozu alta cokunce 4-5 cay kasıgı verın bebege ılık sekılde agzını yakmıcak sekılde
gaza ıyı gellıyormus 3-5 arkadasımdan duydum hepsı onaylıyo 2 gundur zıngo vermıyorum gaını cıkarıyor bakalım

ben gaz ılaclarından cok dogal yoldan halletmeye calısıyorum sıkıntılarımı

bende gunde 2 fıncan rezene cayı ıcıyorum

süt artırıcı gıdalar

incir beyaz üzüm tahın helvası dereotu maydonoz bulgur pılavı ve rokayı duydum

bıde her emzırdıgınızde tahhıyat suresını okuyun kızlar
hegun dus almakta ıyı gelıyor

bıldıklerımız yazıyım dedım
herkese gazsız saglıklı uykulu günler dılıyorum

canım tekrar gecmis olsun demek istiyorum, ne çok sıkıntı yasamissiniz okurken gözlerim doldu resmen, hepsi geride kaldı Allah ucunuzu birbirinize bağışlamis aramızdaki ask sevgi ömür boyu sursun minik yavrunuzla ömür boyu mutlu olun.

canım ben sezeryan oldum, pazartesi günü oldum çarşamba günü duş aldım, hiç sorun olmadı, zaten doktordan izin çıkmıştı:) idrarı yaparken kramplar olması normal rahim kaslarıyla ilgili bişey o, korkma yani:) ne zaman toplanıcagına gelince galiba bünyeye göre değişiyo, çünkü ben sezeryanın ertesi günü ayaktaydım, hastanede boşuna kaldım o gün bence, yatmadım bile giyindim gezindim bütün gün odada, misafirleri karşıladım faln filan:)) sezeryan oldugum gun dısında hıc agrım sızım olmadı...ama bazen daha uzun sürebiliyo bu sıkıntılar, yani hepsi normal ama bence 3 üne kadar geçer bu sıkıntın merak etme:)

tebrikleeerr gözünüz aydın :) o emdikçe sütün artar hiç üzülme, pes etme aynen devam et:) bebişi de bizim için öp:))

slm kızlar bnm paşa sol göğsümü zor alıyor kızlar yaa sağ göğsüm gayet sütlü ve büyük sol göğsüm ondan küçük sütüde var ama sağmak zorunda kalıyorum almadığı için çözüm önerisi olan varmıı :78::78:

aaaa süper yaaa, 2 saat kalmış hadi hayırlsıı kavuşucaksın yavruna ne güzelllll:) güzel haberleri bekliyoruzzz:)

çok geçmiş olsun... Doğuma birkaç hafta kala kan pıhtılaşma testi istiyor bazı doktorlar.. Doğum yapacak arkadaşlar bu testi yaptırın .doğum esnasındada cantanızda bulunsun..

canım göğsünün ucu yok diyemi almıyor.benimde sol göğsümün ucu yoktu.eczaneden pompa aldım 5 tl filan süt sağmak için değilde ucunu çıkarmak için onunla biraz çıkarıp vermeyi denedim.bi kaç gün zor aldı şimdi rahat alıyo çok şükür.pes etme zorla vermeye çalış ucundan tutarak.

olmassa onu alıyım cnm göğüs ucu çıkarıcı diyemi geçiyo eczanelerde (=

zorlayıyrm cnm günde bi kaç defa ii zamanlarında alıyor gözler açıkken özellikle :) inş. bnmkide alır

Canım okudum okudum ağladım...Allah seni, yavrunu ailene bağışlamış. Bundan sonrası çok güzel günler olsun inşallah. Benim kanımı da çok zor durdurmuşlar, geç çıkmışım baya eşim o zaman bile çok meraklanıp ameliyathaneye inip inip bilgi almaya çalışmış, senin eşinin durumunu düşünemiyorum gerçekten. Allah korumuş sizi...Umarım tez zamanda toparlanırsınız, sen de kızın da...

canım benim okudukça ağladım yaşadıklarına gerçekten çok üzüldüm sana hepbirlikte çok dua ettik neyseki şimdi iyisiniz çok şükür .Rabbim bebişinize sağlıklı ömürler nasip etsin çok geçmiş olsun...

canım;Rabbim seni yavruna ve eşine bağışlamış,yazdıklarını okuyunca gözyaşlarım sel oldu aktı,ben hala doğum yapmadım,normal doğum için bekliyordum ama artık cuma günü sezeryana gireceğim...Allahım hayırlı doğumlar versin,sanada tekrar tekrar geçmiş olsun...

canım karnına masaj yap...birde ılık havlu koy..hiçbiri olmazsa gliserin diye bir fitil var doğal...

belki doğumla alakalıdır benimde kabızlık sık sık oldu..hepte wc ye girdimmi ağlıyor...beni çaresi bırakıyor...bebeğin karnına ılık havlu koy bakalım...

aynen bende diycektim birde yemekte..2 kez wc deyken ağladı..o dakkada uynıyo yaa.inatla yapar gibi

oooffff yaaa sütüme takılıyorum azmı çokmu anlamıyorum yavrumu acmı bıraktım bilemiyorum
gaz ayrı bir sorun offff offff
bide bende de hemaroiit var kaç gundur kanıyor tuvalete cıkmak ızdırap acaba kızımda bundan etkilenmiş olabilirmi ((
yarına dr a gidicem su gaz olayı için
sap simpleks aldık dun gazı için ama hiç kullanmadık kızım uyuyunca sonra bugun artık daynamadım 2-3 damla verdim 3-4 kez pırtlattı ama tam hallolmadı dr la konuşmadığımdan kaç damla vermeli bilemedim daha 15 gunluk zaten el kadar nolucak onun bagırsaklarından az yeter dedim (
allahım yaaaa su gaz çıkarmayı bi öğrense bebeklerimiz

gazzz bizide mahvediyor valla
halin içler acısı hakkaten bende hep onu düşünüyorum kimse yokken tuvalette olursam ne olur diye demek böyle rezillik oluyo :)))
valla ben gun içinde 20-30-40 dk da bir emziriyorum memeden
ama bazen 2 bazende 3 kez biberon veriyorum kızım emmeye devam ediyor yabancılamıyor mememi
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualrımız sizinle ...
bizim arkadaşalar memnunla rdiye bunu aldım bakalım bugun 2-3 damla denedim 3 pırt yaptı sonrad aazıcık kaka işe yaraaıd sanırım ama miktar gerçekten azdı bide sonradan da gazı olsu gene gerçi emzirmiştim yarına dr a gidicem bakalım o ne diycek
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin taze anne :))) allah analı bablı buyutsun :)))
cook uzuldum canım ama halinize sukur sende bebegınde ıyısınız yaa inşallah bundan sonra herşey yolunda gider döndün armıza yaaa emer beslenir buyur illa emziriccem deme bi sürü bebk mamaylada besleniyor sanslısın ki sütün var sağarakta olsa verebiliyorsun ::))
hosgeldiniz canım :))
aayyy k urtuldun biraz zor lamış seni ama olsun değr dimi :))) çok güzel bir duygu acayip bi onsuz olamama sana muhtaçlığından dolayı uzuluyorsun garip duygularr :))
allah analı babalı buyutsun yavrunu :))
canım su bile vermeyin diolar ama işe yaramı ki:?????????

bunları okuyunca biran ben mi yazdım dedim evet peppermint çok geçmiş olsun ben de hikayeni okuyunca çok ağladım zaten iki gündür çok stresliyim ben de normal doğum bekliyordum herşey normaldi ama kızım son ayda kilo alıp 4 kiloyu geçti ve benimde sancım gelmedi cuma günü 9ay 10 günü doluyor ve doktor cuma sabah sezeryana gel dedi.ama ben sezeryandan çok korkuyorum çünkü geçen sene olduğum ameliyattan sonra beni zor ayıltmışlardı epidural desem baş ağrısı diyorsunuz ki benim migrenim var zatenbir de herkes bi ka fadan konuşuyor deli oluyorum yok biraz daha bekleseymişim yok sezeryan olunca yarım insan olurmuşum yok ömür boyu çekermişim zaten kendimi zor ikna ediyorum

olmassa onu alıyım cnm göğüs ucu çıkarıcı diyemi geçiyo eczanelerde (=

zorlayıyrm cnm günde bi kaç defa ii zamanlarında alıyor gözler açıkken özellikle :) inş. bnmkide alır

manuel pompa diye geçiyo sanırım.5 tl gibi uygun bi fiyatı var.bisiklet kornasına benziyo.ucu emdikçe çıkıyo emin ol.bende hiç alamaz zannediyodum.

çok kötü oldum hikayeni okuyunca çook geçmiş olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…