aynı anda doğumda olucaz sanırım.. bende 10da sezeryana giricem Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah![]()
amın canım.İNŞALLAH.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı anda doğumda olucaz sanırım.. bende 10da sezeryana giricem Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah![]()
gunaydın kızlar hala basım agrıyor heyecandan mı dersınız? ama ara ara olurdu bu başağrısı nöbetlerım bugunumu buldu? bırde 1haftadr gecmeyen sol ayak sıslıgımden ötürü(aşırı bır şişlik uzerıne beton düşmüş gibi agrısıda var) yurumekte zorlanıyorum doğumdan sonra hemen düzelmez buda dimi?
canim ne zaman emmiyor desene. bi basliyor artik hic doymuyor. sabahtan aksama gogsume yapisik. nerde ole 2 saatte bir vermek. yarim saat uyur kalkar gene meme emer. ben biberon vermek istemiyorum canim. ondan boyle cekiorum ya( ame vermicem.
hangi baslik o?? bende gormedim
yahu bu havada uzun kollu ile pisik olmuyormu. biz elbise giydiriyoruz yada kolsuz body. bazen alt bezini bile cikariyoruz altina bi havlu koyup yatiriyoruz sicaktan rahatsiz oluyor diye. siz hangi sehirdesiniz ki sogukmu hava?
canim eva ne zaman uyuyorki. dogdugu zaman bi yorulmus garibim uyuyordu. simdi uyku falan yok. mememe yapisik ole benimle. simdi biraz once esim dustan cikti bebek nerde dedi. dedim anneme verdim. artik psikolojim bozuldu:)) oda gulmeye basladi annenle turkiyeyemi gidicek diyor:)) valla efsun yaa psikolojim bozuldu cidden. bu arada niye bebeklere durmadan ilac veriyorlar orda. burda anne sutu icen bebeklere asla ilac vermiyorlar. zararli degilmi yahu??
nasil dogum cizgisi gecmiyor?? dogum cizgisi su kahverengi olanmi. aman siyah boydan boya.
ben 2 gün sonra duş almıştım.idrarımı yaparken 10 gün bende de aynı durum söz konusuydu kontrole gittiğimde sormuştum normal demişti doktorum sonda taktıkları için oluyomuş galiba benim doktorum öyle söylemişti.sonra kendiliğinden geçti .ben eve geldiğimde toparlamıştım.yani ayın 3 üne kadar toparlarsın bence![]()
arkadaşım ben epidural sezeryan oldum..herkeze göre değişir ama benim belim sırtım ve başım çok ağrıyo ve zaman zamanda yürürken belimden parmak kıtlatması gibi kemikler sürtüyo sanki..ancak ben çok korkak biri olarak epidural yapılırken hiç rahat durmadım..anestezi uzmanı çıldırdı..adam bile korktu.ama bebeğini hemen görmekte güzel.bilemiyorum ben 2.ye genel anesteziyi tercih ederim belkide..eğerki dayanıklıysan epidural benim gibiysen genel anestezi..allah yardımcın olsun..çokta korkma herşey geçiyo.benim bugün 5.günüm aylar geçmiş gibi unuttum ve bebeğimle göklerde uçuyorum ayrıca anne olucaksın boru değil bu:)dayanmalıyız evlatlarımız için...Kızlar slm.
Bende uzun bir uğraşın ardından 2. Aşılamanın tutması sonucu hamile kaldım.
39 haftamdayım dr yarın sabah 11 gibi sezeryan ile doğumu gerçekleştirecek.
Acayip çok korkuyorum gün belli olduğundan belli hiç uyu uyuyamıyorum.
Epidural mi sezeryan mı ya da genel anesetezi mi alıcam? Epidural de dayanabilir miyim acaba o sesleri duyarken ne olur doğum yapanlar bana destek olunn
dualarınızı bekliyorum allah ım herksin yardımcısı olsun
canım bak 2011 ağustos melekerinin resimleri diye bir başlık açıldı....
doğum çizgisimi denildi ben çatlak diye düşündm çatlak rengi geçiyor ama izi kalıyor...
canim ne zaman emmiyor desene. bi basliyor artik hic doymuyor. sabahtan aksama gogsume yapisik. nerde ole 2 saatte bir vermek. yarim saat uyur kalkar gene meme emer. ben biberon vermek istemiyorum canim. ondan boyle cekiorum ya( ame vermicem.
hangi baslik o?? bende gormedim
yahu bu havada uzun kollu ile pisik olmuyormu. biz elbise giydiriyoruz yada kolsuz body. bazen alt bezini bile cikariyoruz altina bi havlu koyup yatiriyoruz sicaktan rahatsiz oluyor diye. siz hangi sehirdesiniz ki sogukmu hava?
canim eva ne zaman uyuyorki. dogdugu zaman bi yorulmus garibim uyuyordu. simdi uyku falan yok. mememe yapisik ole benimle. simdi biraz once esim dustan cikti bebek nerde dedi. dedim anneme verdim. artik psikolojim bozuldu:)) oda gulmeye basladi annenle turkiyeyemi gidicek diyor:)) valla efsun yaa psikolojim bozuldu cidden. bu arada niye bebeklere durmadan ilac veriyorlar orda. burda anne sutu icen bebeklere asla ilac vermiyorlar. zararli degilmi yahu??
nasil dogum cizgisi gecmiyor?? dogum cizgisi su kahverengi olanmi. aman siyah boydan boya.
Bızım bebek uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Cıddı soluorum ayıptır solemesı tuvalete gıdemedım sabahtan berı. Basım catlıyor. Bırı bana solesın nasıl onu karnıma gerı koyabılırım?:))
Bızım bebek uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Cıddı soluorum ayıptır solemesı tuvalete gıdemedım sabahtan berı. Basım catlıyor. Bırı bana solesın nasıl onu karnıma gerı koyabılırım?:))
yok jnm dogum cizgisi. hani su siyahmi kahverengimi ne olan. yaa bu arada bizim bebek uyumuyor yaa(( sizinki ne alemde??
canım heycan ve stresten....akşam bebeişini koluna alınca unutrsun bütün ağrıları...gunaydın kızlar hala basım agrıyor heyecandan mı dersınız? ama ara ara olurdu bu başağrısı nöbetlerım bugunumu buldu? bırde 1haftadr gecmeyen sol ayak sıslıgımden ötürü(aşırı bır şişlik uzerıne beton düşmüş gibi agrısıda var) yurumekte zorlanıyorum doğumdan sonra hemen düzelmez buda dimi?
Canım nbiberona karsisin ama memeye çok benzeyen al bitane gece hiç olmazsa 1 kez sagiP ver bak nasıl güzel uyuyor cocukta haklı tam doyamiyor benimize geceleri biberon verdiğimden uyuyor da gündüz uyku yok geceleride toplamda 4-5'saatlik uykuyla oluyorum parçalı tabii ama bu zamanlarda geçecek![]()
stzmn şimdiden hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.evinize erkenden bayram neşesi getirsin..
güzel dıleklerın ıcın tesekkurler canım.topıkte bana da sıra geldı arkadaslar saolsun benıde doğuma gonderıyorlar hala burada hayırlı olsunları aldıgıma ınanamıyorum.hepınıze cok tesekkurler.5-6 saat var oğlumu kucagıma almaya.ınsallah agrım sızım cok fazla olmaz yavrumu doya doya koklayabılırım
bende o çizgi hiç oluşmadı canım..oyüzden çatlak diye algıladım önce...
canım heycan ve stresten....akşam bebeişini koluna alınca unutrsun bütün ağrıları...
canım benimde birkçagün önce hiç uyumuyordu ağlıyordu..bizimki gaz ve kabızlık sorunundan dolayı çok şükür dünde iyidi bugünde gece sadece 4te kalktı birde sabah 8de....gecen gün benim yanımda kimsede yok..wc deyince aklıma geldi...bende sabah wc ye gittim afedersiniz ama kabız olmuşum...benim bebek başladı ağlamaya onu alıcak kimse yok bende kalkamıyorum wc den çocuk ağlamaktan çatlıycak sesi bile nerdeyse gitti..en son yine afedersinizki kıçım açık çocuğu aldım wc ye döndüm...düşün artıkağlancak halime gülüyorum...gaz sancısından dolayı sıcak havlu koydum karnına iyi geldi gibi...hatta azönce üstüme kakayı fışkırttı
![]()