Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooffff yaaa sütüme takılıyorum azmı çokmu anlamıyorum yavrumu acmı bıraktım bilemiyorum
gaz ayrı bir sorun offff offff
bide bende de hemaroiit var kaç gundur kanıyor tuvalete cıkmak ızdırap acaba kızımda bundan etkilenmiş olabilirmi((
yarına dr a gidicem su gaz olayı için
sap simpleks aldık dun gazı için ama hiç kullanmadık kızım uyuyunca sonra bugun artık daynamadım 2-3 damla verdim 3-4 kez pırtlattı ama tam hallolmadı dr la konuşmadığımdan kaç damla vermeli bilemedim daha 15 gunluk zaten el kadar nolucak onun bagırsaklarından az yeter dedim(
allahım yaaaa su gaz çıkarmayı bi öğrense bebeklerimiz![]()
Yaaa ufffnbende şimdi sağdım ikisini 35 cc sadece.Bir elimde dere otu,bir elimde pompa , ağzımda hiç inanmadığım ama çaresizlikten onu bile söylediğim 'sütüm otlamaya gitti' cümlesi....Annelik buymuş demek ki....Bu süt nasıl gelirrrrrrrrrr.............Bugün 15 gün oldu doğum yapalı hala damla damla sağabiliyorum........
Canım sağınca kaç ml çıkıyor? Bir de kaç dakka emiyor göğsünde uyanık halde (yani yarı uyur olunca ben orasını burasını elliyorum iyi emsin diye:)) yoksa emiyor mu yoksa ağzında tutup oyalanıyor mu anlamıyorum)
Ben de gün içinde de biberon veriyorum bazen, dışarı çıkmam gerektiğinde sağıp bırakıyorum;aynı zamanda emdiği için alışmıyorlar biberona öyle...
Kabızlık sorunu bende var ne yapca bilemiyorum wc işi işkenceye dönüştü![]()
kizlar gene bir problemle geldik. kizimin heryeri kipkirmizi oldu. yuzu ve kafasi tamamen dolu kipkirmizi. artik bu isiligi gecti heralde alerjimi ne bu?? korktum valla
resmen gözlerim dolu dolu oldu kolay kolay ağlamam ama peppermintcim neler atlattın ama allahtan genede herşey yoluna girmiş
gözdeCim benim ilk oğlişimde olmuştu egzema da olabilir sıcaktan havalar serinleyince geçer krem filan kullanmıştık ama geçmemişti
bütün yüzü kırmızı kırmızı olmuştu hatta kuzenin çocuğu kırmızıları geçsinde öyle alalım demişti 3 yaşında çocuk)
ama allahtan başka önemli birşeyi yok cnm geçiyor o birşekilde
Biberona zaten şimdi alışmazlar kızlar belli bir süre sonra istiyorlar mümkün oldukca memeden vermeye çalışın kızlar benim fikrim tabiki
kızlar az önce msjlaştık. dün akşam oğlunu kucağına almış. doğum benim içinde oğlum içinde çok zordu ama çok şükür şimdi iyiyiz demiş. biraz ağrısı varmış. bide oğlu memeyi kavrayamamış sütüde az geliyomuş.
eme eme çoğalıcaktır sütü:))) çok şükür sağsalim aldı oğlunu kucağına bunların hepside geçicektir zamanla
su pregnancy ticker nasil degistiriliyor kizlar yaa. bebis kac haftalik oldu hala hamile gozukuyorum.