2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelişimci canım kızının ılk resımlerıne baktım sonra kolejlı coraplarıyla olanlara baktımda yavrun ne kadar buyumus kısa zamanda.
evet teyzesi bizim kız lüpür lüpür mamaları götürüyor..hakkınıda veriyor

farkettim canım.yorum yazamadımönce sen ekledin sanmıştım....senin adın etiketlenince benim sayfayada geldi..neyse sendende bekliyoruz en kısa zamanda...

slm daha öncede yazmıştım gazi hastanesi için bende son aya kadar gaziye verdim paraları son ayda yolladı dr ege üniversitesine gaziyi savunuyodum ama artk değil.bende 12.08.2011 de yaptım doğumu demekki aynı anda hastanedeymişiz.belki beni hatırlarsın gazide karşılaşmıştık kadınlar kulubüne üyemisin diye sormuştun :)

d vitamini 10 11 gibi emzirmeden hemen önce veriyıorum. Aslında kafamıza göre olmuş oluyor..

selam kizlar. disciden geldik kanal tedavisi baslandi disimde. allahtan super bi doktor bulduk. canim yanacak diye baya korktum. bide allahtan sutu etkilemiomus bu uyusturma igneleri ve birde kullanacagim antibiyotik. valla bende dogum sorasi az cekmedim agri sizi.

eva bugun cok huysuz degil allahtan. yiyor uyuyor. sukur bi gun. ama babamizdan cok sikayetciyiz bu gunlerde. zaten hevesi biyere kadarmis artik gece kalkmiyodu son gunlerde yardima. keske gene uyusa. simdi sabaha kadar ezel izliyor bide turkce ogrenmeye merak sardi. bu saatlerdede hep uyuyor. gene terazimizi almaya gidemedik. kordon kanimizi odemeye gitmemiz lazim hastaneye onada gidemedik. neymis bugun disciye gitmisiz. herseyi bigune koyup kosturmamizmi lazimmis. disciye gitmenin neresi kosturmaysa. dunde markette uzun kaldik onu bebekle arabada biraktik diye ciktigimizda sinirden aglayacakti nerdeyse. hep evde olsun hep otursun. uyusun kafasina gore takilsin. cok sinirliyim cok. ama meme verirken bile gelir profesor gibi vucudunun sole olmasi lazim bole olmasi lazim diye seni duzeltir. uyuyan cocugu uyandirir gazi cikmasi lazim diye. cok sinirliyim gercekten bugun anlatamam. sabahtan bu saate uyuyor. off

kizlar biz cok isilik gibi bisey olduk. butun yuzumuz boynumuz ondan. doktor su burun spreylerinden vermisti oraya sur diye ama bugun damlattim bakalim isallah gecer.

artik uykusuzluktan bende ne hal ne tansiyon kaldi. sinirlerimde maf oldu. gece her dakka emzirmeye kalk. doymuyor. dun agladim gene. off off. szin bebekler ne kadarda bir yiyor kizlar??

Tamamen kafama göre canım. Saat önemli değildir bence en azından doktor herhangi bir şey demedi.
gelişimci canım kızının ılk resımlerıne baktım sonra kolejlı coraplarıyla olanlara baktımda yavrun ne kadar buyumus kısa zamanda.
Aaaa ben niye görmedim

Geçmiş olsun canım...Eşine de takma bu kadar kafayı bence, lohusalıktan daha bir alınganız bu aralar ona kızdıkça bunu düşün sende:)
Benimki genelde 2 saatte bir yiyor. arada uzun süre uyursa 3-4 saatte çıkıyor. Sen kaç dakka emziriyorsun canım, acaba yorulup bırakıyor mu tam doymadan?? Seni emdikten sonra sağdığın sütü biberonla vermeyi denesene o zaman anlarsın doyana kadar emip emmediğini??

Son düzenleme:

canım ya anca gördüm yazdığını, sitenin görüntüsü değişmiş sanırım bulamıyorum topikleri hemen:) bi de çok sık bakamadığım için çözemedim henüz:)sen bu arada doğum yapmış bile olabilirsin tabi son mesajlara bakmadım henüz bu topikteki:) ilk bebek gerçekten çok başka bişey, çok güzeller ama inan ki uykusuzluk vs. vız geliyo :) senin de güzel haberlerini bekliyoruz, tabi hala doğurmadıysan:)

bence tamamen can sıkıntısı sırt üstü alıyorum çoğunlukla bide hippy gibi ninni denedim bende bazen onunlada susuyo çıngırakta işe yarıyo bazen ilgi istiyo yani

Son düzenleme:
canım ayrı bir başlık altında 2011 melekerinin fotoğrafları

Hee şimdi gördüm... Dediğin gibi Gülse yediği mamaların hakkını vermiş valla:)) Sizin fotoları görünce bizim kız pek bi çelimsiz kaldı
Allah bağışlasın...Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...

Canım ya tüm gün kızın kolsuz body ile mi duruyo? Üşümüyo mu öyle??
ben hala uzun kollu giydiriyorum. Annem geçirtmedi bir türlü kısa kollulara

bence tamamen can sıkıntısı sırt üstü alıyorum çoğunlukla bide hippy gibi ninni denedim bende bazen onunlada susuyo çıngırakta işe yarıyo bazen ilgi istiyo yani

demekki sosyalleşmek istiyor

biz hep böyleyiz canım..sadece banyodan sonra uzun kollu giydiriyorum..1-2 saat sonra çıkarıyorum...şimdilerde bazen geceleride uzun kollu giydiriyorum..

biz hep böyleyiz canım..sadece banyodan sonra uzun kollu giydiriyorum..1-2 saat sonra çıkarıyorum...şimdilerde bazen geceleride uzun kollu giydiriyorum..

bende hep kısa giydiriyodum artık uzun kollu giydiriyorum
gülsenin fotolarını merak ettim ama bulamadım

Ben de yatarken uzun kollu giydiririm diyorum da gündüz kısa kolluya geçsek artık :)) Ben de koydum benim minnoşun resimlerini:)

kızlar bugun hastaneden hemşire ev ziyaretine geldi kızımı muayene etti tarttı herşey yolunda dedi çok sevindim üstüne banyo yaptırdık sanırım üşüttük gazdan mahvoldu bebeğim 4 saat sancı çekti resmen gazı da çıkmadı zaten ((((((

bizde bugun 4 saat gazla ugrastık yavrum mahvoldu ama tüm bebeklerde oluyor sanırım sap sımpleks aldı eşim şimdi uyuyor meleğim bakalım kalkınca ne olacak gunduz 15-20 dk da bir kalktı :(
canım garmastanın bana cok faydsı oldu akşaları sagıp suruyorum sabah kadar kalıyo en azından gunduz tahribatını gece tamir ediyorum :)
evet bende öyle dusunuyorum zamanla sutumuz coğalıcak sorunlarımız azalıcak ::)
canım sen eva gunuz uyurken uyusana biraz annen veya eşine uyum sağlamaya çalışma bence bende gunde bir uykusunda kızıma eşlik ediyorum çok faydası oluyor gerçi bugun uyuyamadık ne kızım nede ben gaz mahvetti bizi(

Canım heyecanla okudum valla. Ne güzel normal doğurmuşsun. Bende çok istedim, 11 saat sancı çektim ama açılma olmayınca sezeryana alındım. Neyse kısmet.

Bebeğimin kilosu ile senin bebeğinin kilosu ve boyu aynı. 280 gr aldı diyosun. Doğumdan sonra kaçıncı günde aldı bu kiloyu? Şu anda kaç kilo?

ay kızlar çok s1kılıyorum ne yapacağımı şaşırdım ama canım bir şey de yapmak istemiyor ufak ufak bayram temizliğine başladım gerçi temizlik de denmez ya perde yıkadım bütün gün eşime astırdım.temizlik bu kadar olacak bu bayram sanırım .kalkıp hastane çantamı hazırlayayım diyorum sonra vazgeçiyorum sanki hazırlasam daha stres olacakmışım gibi.herkes hazırla artık diyor.buruşur falan diyorum.hazırlayayım mı o kadar liste baktım unuttum bile ne koyacağımı çantaya.
her şeyi yapmak istiyorum bir şey yapmaya kalkamyorum bunalıma mı girdim ne zaten hasssasım her lafa alınıyorum iyice.ne istiyorsam şükretmek lazım.parmağımı şıklatınca da bir istegim olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…