bugün son günümüz oğlumla ana oğul son kez aynı bedendeyiz... senin varlığını hissetmek tarifi imkansız bişey. yarın rabbimin izniyle kolarımda olucaksın sağlıkla gel emi yavrum.
gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum bir yandan çok mutluyum heyecanlıyım diğer yandan korkularım var. hamilelik çok özel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah. yarın kollarıma alıp kokusunu içime çektiğimde korkularımın yersiz olucağının farkındayım. seni bekliyoruz oğlum
EVET YA içimizdeki bu kıpırtıları merakları unutacaz belkide eskiden pıt pıt diye atışları şimdi yer oynaması gibi hareketleri özliceğime eminim.(hemen bitane daha yaparız çok özlersek :)
biz ebe kontrolünden geldik...
daha carsamba günü doktor acilma olup olmadigina baktigi icin ebemiz bakmadi ama nst de sancilar cikti cok yüksek degiller ama cok s1klar. gerci ben agri hissetmiyorum gülüyodum ebem de dedi ki buna bakilirsa yarin öbürgün dogurucak olman lazim ama yüzüne bakilinca da hic bisey yok bakalim ne zaman gelicek bizim nazli kizimiz.
bende de bi gariplik var galiba kasilma hissediyorum ama sifir agri dogumda da böyle olsa keske cok rahat dogururdum herhalde :)
canım aynı sancılar bende de çıktı ağrısı yok sadece karnımın altında adet ağrısı gibi bi ağrı var bi de karnımın kasıldığını hissediyorum bazen 2 gündür bekliyoruz daha bişey yok ama bir süredir çok rahatsızım yürüyemiyorum mesela bebeğim aşağı inmedi ama sürekli baskı var inmeye çalışıyor herhalde..aşağı doğru vurdurup kıpırdanıp duruyor.. senin inmişmiydi aşağı?
inşallah çok bekletmez bebeişlerimiz de kolaylıkla doğururuz:)
Canım çok tatlı güzel oğlun Maşallah
Tatlım kafana takma demeyeceğim gayet sinir bozucu davranışlar bunlar ama bir şekilde rahatsız olduğunu söylemende fayda var. En azından belli et. 30 ml gayet iyi bir değer. ilk zamanlar 10 ml bile olabilir. Gayet doğru yapıyorsun su dışında sütü arttıran hiçbir şey yok. Herkesin kendi çocuğuna bakma şekli farklıdır, kayınvaliden tecrübeli olabilir ama sen de sonuçta kendi tecrübeni kazanacaksın.
benim bebegim bayadir asagida ama dogum kanalina girmemisti carsamba günü doktor dogum kanalina girdigini söyledi. agrilar bende de 1 haftadan fazladir var ve son zamanlarda asiri akintim var. özellikle alt tarafta batma tarzinda olan agrilar bu son zamanlarda cok fazla. ya dogum kanalina girmeye calisirken oluyomus o agrilar ya da basini asagiya bastirdikca. insallah fazla bekletmez diyorum bende 10 günümüz kaldi gelsin artikkkk :)
günaydin herkese...
bu sabah bagirsaklarim bozuldu 2 keredir tuvalete gittim biraz da midem bulaniyo. acaba dogum yaklasiyo diye mi bunlar oluyo düsünmeden edemiyorum. insallah öyledir sonunda kizimi görücegim icin cok mutlu olurum
2 saat sonra ebede randevum var oraya gidicem bakalim o ne dicek daha 2 gün önce acilma falan yoktu cünkü. insallah güzel haberlerle döneriz. görüsürüzzz
benim de aşağıda ama kanala girmedi kafa atıyor 2 gündür ayaklarıyla da ittiriyor:) bu yalancı sancılar da kanala girmesini kolaylaştırmak içinmiş.yol yapmaya çalışıyor garibim sıkıldı herhaldeakıntı bende de çok fazla bu ara, doktora sordum doğumun yaklaştığını gösteriyormuş. hadi bakalım onlar biliyordur vaktini çok bekletmezler inşallah şöyle bir kokusunu içime çekesim var
bende iki gündür isal gibiydim,bugün acayip şiddetlendi,gecede barsak sancısından hiç uyumadım acıdan yürüyemiyorum bile...doktora sormayada utanıyorum artık yaa...
canım akıntı dediğin nasıl oluyo,şeffaf renk mi,benimde iki haftadır akıntılar tamamen kesildi,çamaşırımda hiç görmüyorum,nadiren peçeteye tuvalette geliyo...seninki nasıl bişey?
benim gibi doğum bekleyen arkadaşlar doğumu kolaylaştırmak için bol bol hurma yiyelim,ayrıca kavuna çok faydalıymış bu konuda ve bu mübarek ayda bol bol dua edelim,meryem suresini okumak çok iyiymiş bu dönemde...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,tüm doğum yapan arkadaşlar gibi bizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
benim gibi doğum bekleyen arkadaşlar doğumu kolaylaştırmak için bol bol hurma yiyelim,ayrıca kavuna çok faydalıymış bu konuda ve bu mübarek ayda bol bol dua edelim,meryem suresini okumak çok iyiymiş bu dönemde...rabbim hepimizin yardımcısı olsun,tüm doğum yapan arkadaşlar gibi bizede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...
benim de aşağıda ama kanala girmedi kafa atıyor 2 gündür ayaklarıyla da ittiriyor:) bu yalancı sancılar da kanala girmesini kolaylaştırmak içinmiş.yol yapmaya çalışıyor garibim sıkıldı herhaldeakıntı bende de çok fazla bu ara, doktora sordum doğumun yaklaştığını gösteriyormuş. hadi bakalım onlar biliyordur vaktini çok bekletmezler inşallah şöyle bir kokusunu içime çekesim var
bende iki gündür isal gibiydim,bugün acayip şiddetlendi,gecede barsak sancısından hiç uyumadım acıdan yürüyemiyorum bile...doktora sormayada utanıyorum artık yaa...
canım akıntı dediğin nasıl oluyo,şeffaf renk mi,benimde iki haftadır akıntılar tamamen kesildi,çamaşırımda hiç görmüyorum,nadiren peçeteye tuvalette geliyo...seninki nasıl bişey?
Selam guzel anneler ve anne adaylari, bugunde doguramadim :) hergun 10larca telefon geliyo dogurdunmu diye? Hayirrrrrr. Yaramaz oglusum yerini cok sevdi galiba. Aksam yemeginden sonra ayaklarim catlayana kadar yuruyecegim belki ise yarar :) bide aci ye dediler. Yemegide aci yapayim bari.
Bu arada dogum yeni dogum yapan arkadaslari tebrik ederim yetisemiyorum artik ne guzel, doguramayanlari sayicaz artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?