Canım daha öncede yazmıştım ama tekrarlayayım Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin Çınar Ege' ye ve sizlere... Hayırlı olsun
Allaaaaaaahhhhhh!!! Ceyda' ya bak sen haber vermeden gelmeye kalkmış. :)) İnşallah rahat bir doğum olur / oluyordur/ olmuştur...
Normal doğumda oluşuyormuş tatlım. Ben daha doğum yapmadan oluştu. Bana doktor Progtolog diye bir krem ve aynı ürünün fitilini verdi. Ben fitili hiç kullanamadım ama sadece kremi sabah akşam kullandım en azından sadece 1 gün kanamam oldu sonra bir daha bir sıkıntı hissetmedim. ;Yİaklaşık 2 hafta oldu hala duruyor ama gitgide küçülüyor. Birde en önemli şey beslenmen. Acı, baharat içeren, katı gıdalar tüketmemeye çalış. KArpuz barsakları çok iyi çalıştırdığı için ben hergün 2 -3 dilim karpuz yiyorum ve yumuşak şekilde gaita çıktığı için sıkıntı yaşamıyorum. Bol yeşillik sebze tüket. Bol su iç.
Ben de mevlütte dağıtayım dedim ama mevlüte de gelecek. en iyisi hepsini çıkarmamak diye düşünüyorum. Buarada hastanede vermek için ayrı yaptırdım çünkü şimdi hastabakıcısından hemşiresine tanıdık tanımadık herkes gelecek odaya. Onlara başka şeker yaptırdım. Daha ucuza mal ettik.
Eki Görüntüle 239383
Canım inşallah çok kolay olsun herşey. İyi düşün iyi olsun. İnşallah sağlıkla kavuş yavruna