2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım ama gerçekten çok sıktı canımı sonuçta son adet taarihim belli geçen süre belli adam akıllı bişey söylese takmıcam bi öyle bi böyle pazartesi tekrar gel dedi bakalım ne olacak hayırlısı

çok haklısın canım ama kendini yıpratma bebeişin geleceği zamanı bilir inşallah sağlıkla tez zamanda gelsin hem son ultrason ölçümleri daha yanlış olabiliyormuş

çok haklısın canım ama kendini yıpratma bebeişin geleceği zamanı bilir inşallah sağlıkla tez zamanda gelsin hem son ultrason ölçümleri daha yanlış olabiliyormuş

inşaalah canım çoook sağol stres daha kötü yapıyor herşeyi doğru söylüyosun sonunda gelecek ....

inşaalah canım çoook sağol stres daha kötü yapıyor herşeyi doğru söylüyosun sonunda gelecek ....

sen bebeğine kavuşacağını düşün başka kimseyi bir şeyi takma şu güzel günlerinin tadını heyecanını yaşa. sen güzeli iyiyi düşün inşallah herşey düşündüğünden bile güzel olur

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun,yapacaklara Allah kolaylık versin dünden beri çok canım sıkkın doktorum saçmaladı yaaa 40 haftalık oldum 37+4 dedi doktor bey 2 hafta önce doğumun yakın 38 haftalıksın dediniz dedim artık son hafta diye ölçümler böyle çıkar diyor ne saçma yaaaa.Bebek kaç haftadır aşağı inmiş ama açılma sadece 1 cm de kaldı ne su var ne kanama bekliyorum bir de bana demişti ki 38.haftada gelir bebeğin şartlandırdı beni şimdi zaman geçmiyor annem de benim yüzümden 2 haftadır burda kadın 15 saatlik yoldan geldi çok sıklıldım bayram geliyor evi babanı babaanneni o şekilde bıraktım ben giderim doğumdan hemen sonra diyor çok canım sıkkın yaaa sanki ben doğmasını istemiyor muyum bol bol yürü dedi dün doktor akşam sokaktan gelmadim şuan ayaklarım patlayacak gibi hala çok şiş.........:((((

CANIM DRLAR HASTALARI HATIRLAMIYO ben her gittiğimde otomotiğe bağlanmış gibi aynı cümleleri kuruyo ve ben ezberlediğim bu cümleler için her seferinde para veriyorum ama insan korkuyo işte gitmeyincede.o yüzden bi hafta ilerde bi hafta geride derler.takma kafana.benim annemde 15 saatlik yoldan gelecek ama ben gideyim diye okadar çok ısrar ettiki ben kızınca mecbur gelecek artık.uçak 37.haftadan sonra almıyor diyorum otobüsle gel diyo bukadar yolu nasıl geleyim biraz mantıklı ol diyorum çok abartıyomuşum :) ağlıcanmı gülecenmi

günaydin herkese...

bu sabah bagirsaklarim bozuldu 2 keredir tuvalete gittim biraz da midem bulaniyo. acaba dogum yaklasiyo diye mi bunlar oluyo düsünmeden edemiyorum. insallah öyledir sonunda kizimi görücegim icin cok mutlu olurum :69:

2 saat sonra ebede randevum var oraya gidicem bakalim o ne dicek daha 2 gün önce acilma falan yoktu cünkü. insallah güzel haberlerle döneriz. görüsürüzzz:3:

herzaman_ seninle doğum yapmışşşşşşş....epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mış. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: darısı tüm benim gibi bekleyenlere

günaydın kızlar doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun,yapacaklara Allah kolaylık versin dünden beri çok canım sıkkın doktorum saçmaladı yaaa 40 haftalık oldum 37+4 dedi doktor bey 2 hafta önce doğumun yakın 38 haftalıksın dediniz dedim artık son hafta diye ölçümler böyle çıkar diyor ne saçma yaaaa.Bebek kaç haftadır aşağı inmiş ama açılma sadece 1 cm de kaldı ne su var ne kanama bekliyorum bir de bana demişti ki 38.haftada gelir bebeğin şartlandırdı beni şimdi zaman geçmiyor annem de benim yüzümden 2 haftadır burda kadın 15 saatlik yoldan geldi çok sıklıldım bayram geliyor evi babanı babaanneni o şekilde bıraktım ben giderim doğumdan hemen sonra diyor çok canım sıkkın yaaa sanki ben doğmasını istemiyor muyum bol bol yürü dedi dün doktor akşam sokaktan gelmadim şuan ayaklarım patlayacak gibi hala çok şiş.........:((((

caaanım,valla bende de aynı sorun var.bekleyip duruyoruz,banada demişti 38 haftalıkken doğurursun sen bebek aşağı indi çoktan,hatta kireçlenmeler var çok yakın diyodu.iki haftadır ne sancı,ne su,ne açılma.hiçbirşey yok.Aynı şekilde benimde annem burada 20 gündür,of,off...Artık beklemekten de sıkıldm.beklemeyi geçtim,korkmaya da başladım bebek kakasını yaparmı,suyu azalıyomu diyo.sezeryan mı olsam acaba diye düşünmeye başlıyorum artık.Doktor çok rahat,ama benn:18:

caaanım,valla bende de aynı sorun var.bekleyip duruyoruz,banada demişti 38 haftalıkken doğurursun sen bebek aşağı indi çoktan,hatta kireçlenmeler var çok yakın diyodu.iki haftadır ne sancı,ne su,ne açılma.hiçbirşey yok.Aynı şekilde benimde annem burada 20 gündür,of,off...Artık beklemekten de sıkıldm.beklemeyi geçtim,korkmaya da başladım bebek kakasını yaparmı,suyu azalıyomu diyo.sezeryan mı olsam acaba diye düşünmeye başlıyorum artık.Doktor çok rahat,ama benn:18:

ayyy ya aynı beni anlattın.çok istiyorum normal doğumu çünkü sağ bacakta lenf ödem hastalığı var bacağım diyerinin ik katı kalınlıkta sezeryan olmak istemiyorum tabiki Allah bilir son anda ne gelir başımıza bilmiyorum
O kadar dengesiz davrandı ki dün dr ağlayacaktım neredeyse ....çok kilo almışsın yok bebek hiç gelişmemiş kafası çok aşağıda dedi sonra doğuma daha çok var dedi ne daha çoğu yaa 40 haftalık oldum ne çoğundan bahsediyorsa onun yüzünden kendimi temmuz sonu ağustos başına adapte ettim ama 12 si oldu tık yok stres olduk haliyle ya ama anlayan yok
Bir de aksi gibi üst katımdaki evin banyosundan bize su suızıyor ya banyom akıyor şu anda hatta koridorlara geçti mahvoldu ev böyle zamanda olcak işmi yaaaaa

kızlar benimde 38.hafta bitiyor,hala bir belirti yok,artık arkadaş ve akrabaların sorularından bıktım daha doğurmadınmı,ne kadar şişeceksin daha demeleri sinir ediyor beni,şimdiye kadar biraz daha dursun gelişsin diyordum ama artık sabırsızlıkla bekliyorum,doktorumda 26 sına kadar bekleyelim diyor,normal istiyorum,hergün yürüyorum,temizlik yapıyorum,hastane çantamı 5.ye düzelttim.:1:kızlar erken gelir derler ama bizimkiler nazlı herhalde...

kızlar doğumlar hayırlı olsun yetişemedim hepsine.dün akşam rahatsızlandım.belime sinir dokunmuş gibi 2 kere bıçak saplandı ne oldugunu anlayamadım çok da korktum eşim tansiyonunu kontrol edelim dedi hep düşüktür zaten ama dün gece rekor kırdı küçük tansiyonum 3.3 tü ben olumsuz bir şey hisssetmiyordum neden oldugunu bilmiyorum suan iyi.düşük tansiyon bebek için problem mi bilen var mı doktoruma daha önce düşük oldugunu söyledim sorun etme demişti ama hiç bu kadar düşmemişti

herzaman_ seninle doğum yapmışşşşşşş....epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mış. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: darısı tüm benim gibi bekleyenlere

Allah analı babalı büyütsün yavrusunu:nazar:
ayy yarında sıra bizde :))) oğluma kavuşucam:))

kızlar doğumlar hayırlı olsun yetişemedim hepsine.dün akşam rahatsızlandım.belime sinir dokunmuş gibi 2 kere bıçak saplandı ne oldugunu anlayamadım çok da korktum eşim tansiyonunu kontrol edelim dedi hep düşüktür zaten ama dün gece rekor kırdı küçük tansiyonum 3.3 tü ben olumsuz bir şey hisssetmiyordum neden oldugunu bilmiyorum suan iyi.düşük tansiyon bebek için problem mi bilen var mı doktoruma daha önce düşük oldugunu söyledim sorun etme demişti ama hiç bu kadar düşmemişti

canım,düşük tansiyon bebek için zararlı olmaz ama sen halsiz düşersin,havalar çok sıcak sıvı kaybından dolayıdır belki bol bol sıvı al,birde ayaklarını yükselt,yastıksız yat böyle durumlarda...ama tekrarlarsa bir danış doktoruna ...

kızlar sabah 8 gibi herzaman seninlemsj attı ama ben nete giremediğim için sizinle paylaşamdım....doğum yapmış..ikiside çok iyimiş..msjını paylaşıyorum....
bizim doğumumuz oldu ceyda kızımız geldi.epidural normalde 8cme kadar açıklığımız oldu ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışları azalıyordu buda bi risk olduğu için dr. sezaryan yapalım dedi.epidural sezaryanla gece 1.55te kızımız geldi..ikimizde iyiyiz..bebek 3150. 52 cm

Selam kızlar, birkacgundur takip edemiyorum, abimler bendeydi. Ara ara giri baktım ama birsuru şeyi kaçırmış olabilirim. Dogum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum, yavru kuşlarıyla mutluluklar diliyorum. Yarın sabah yine kontrolumuz var, bakalım bizdeki son durum ne...

Antalyadayım canım,saat yarın sabah belli olacak ameliyathaneler biraz yoğunmuş duruma göre bekletemeden alırım dedi dr.um.Biz hep normal düşündüğümüzden biraz ani oldu bu değişiklik.İnşallah benim de senin ki gibi geçer de ben de mini terminatörümü alırım hayırlısıyla kucağıma.

:)kaç gündür de gunduz nasıl uykum gelıyor.

Ben normal istedim ama olamyormuş kısmet napalım...

Amin,allah razı olsun hepinizden kızlar ...

inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın canım...haberlerini bekliycez..

Canım daha öncede yazmıştım ama tekrarlayayım Allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin Çınar Ege' ye ve sizlere... Hayırlı olsun

Allaaaaaaahhhhhh!!! Ceyda' ya bak sen haber vermeden gelmeye kalkmış. :)) İnşallah rahat bir doğum olur / oluyordur/ olmuştur...

Normal doğumda oluşuyormuş tatlım. Ben daha doğum yapmadan oluştu. Bana doktor Progtolog diye bir krem ve aynı ürünün fitilini verdi. Ben fitili hiç kullanamadım ama sadece kremi sabah akşam kullandım en azından sadece 1 gün kanamam oldu sonra bir daha bir sıkıntı hissetmedim. ;Yİaklaşık 2 hafta oldu hala duruyor ama gitgide küçülüyor. Birde en önemli şey beslenmen. Acı, baharat içeren, katı gıdalar tüketmemeye çalış. KArpuz barsakları çok iyi çalıştırdığı için ben hergün 2 -3 dilim karpuz yiyorum ve yumuşak şekilde gaita çıktığı için sıkıntı yaşamıyorum. Bol yeşillik sebze tüket. Bol su iç.

Ben de mevlütte dağıtayım dedim ama mevlüte de gelecek. en iyisi hepsini çıkarmamak diye düşünüyorum. Buarada hastanede vermek için ayrı yaptırdım çünkü şimdi hastabakıcısından hemşiresine tanıdık tanımadık herkes gelecek odaya. Onlara başka şeker yaptırdım. Daha ucuza mal ettik.Eki Görüntüle 239383

Canım inşallah çok kolay olsun herşey. İyi düşün iyi olsun. İnşallah sağlıkla kavuş yavruna

tabi haklısın çalıştığın hastane olunca orayada dağıtmak gerek..canım diğeri nekadardı tanesi?

ben senin paylaşımını görmeden paylaştım :D benden hızlı çıktın :9::10:

canlar herkese merhaba,

anneme geldim yanında kalıyorum net yok tabi
komşudan bağlandım :) herkesi çok özledim
doğumlar bitti mi ?

bu arada sarılık testine girdik düşmüş çok şükür inşallah birdaha geri gelmez :)
gelir mi sarılık tekrar ?

ay çok merak ediyorum hepinizi bebikler nasıllar..içerde ayrı tatlı dışarda ayrı tatlı bunlar ya

Allah hepimizin bebiklerini sağlıkla büyütsün inşallah :)

selam kızlar nabersiniz? karnım iyice sivrildi velet raks edip duruyor şimdi iyi de doğunca artık karşılıklı raksmı ederiz yoksa cazmı dinleriz bilmiyorum :37::60: buarada geçmişi okudum doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum tatlışlar..

bugün son günümüz oğlumla ana oğul son kez aynı bedendeyiz... senin varlığını hissetmek tarifi imkansız bişey. yarın rabbimin izniyle kolarımda olucaksın sağlıkla gel emi yavrum. :nazar:

gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum bir yandan çok mutluyum heyecanlıyım diğer yandan korkularım var. hamilelik çok özel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah. yarın kollarıma alıp kokusunu içime çektiğimde korkularımın yersiz olucağının farkındayım. seni bekliyoruz oğlum

bugün son günümüz oğlumla ana oğul son kez aynı bedendeyiz... senin varlığını hissetmek tarifi imkansız bişey. yarın rabbimin izniyle kolarımda olucaksın sağlıkla gel emi yavrum. :nazar:

gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorum bir yandan çok mutluyum heyecanlıyım diğer yandan korkularım var. hamilelik çok özel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatır inşallah. yarın kollarıma alıp kokusunu içime çektiğimde korkularımın yersiz olucağının farkındayım. seni bekliyoruz oğlum

EVET YA içimizdeki bu kıpırtıları merakları unutacaz belkide eskiden pıt pıt diye atışları şimdi yer oynaması gibi hareketleri özliceğime eminim.(hemen bitane daha yaparız çok özlersek :)

EVET YA içimizdeki bu kıpırtıları merakları unutacaz belkide eskiden pıt pıt diye atışları şimdi yer oynaması gibi hareketleri özliceğime eminim.(hemen bitane daha yaparız çok özlersek :)

ben ilk doğumumda çok özlemiştim her hamile gördüğümde aklıma gelirdi hep. şimdi ikincide doğuyo 3. cü için şimdilik pek bi düşüncem yok:((

Back