Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an iki haftalık sayılırız ve hala var canım.... bakalım antibiyotik kullanıyoruz geçecek inşallah...Canım bizde de o beyaz akıntı vardı çok yoğun sonra kırmızı oldu şimdiler de hemen hemen yok biz daha 1 hftlığız sizin 2 hftlıkken varmıydı hala
maşallah maşallah
nabersiniz kızlar??? bu uykusuzluk gerçekten çok zor bişimiş yaaaaaaaaa
kuzumu uyuttum(her an uyanabilir gerçi),duşumu aldım...size bakiyim dedimmm...bikaç bişi soracağım size??
göbek bağları düştü mü yavrularınızın kızlar?düştüyse kaçıncı gün???isilik problemi yaşayan akideşler ne sürüyorsunuz bebişlerinize???
ayyyyy canım benim...tebrik ederim ...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin...hayırlı bi evlat olsunnnnnn
ben de Zonguldaklıyım doğma büyüme...ama 93den beri ist.dayım...üniversite diye geldim bi daha da dönmedim:)
konjonktivit mi oldu yavlunn..bizim kızın da sağ gözü öyle...damla damlatıyoruz bi hafta içinde geçmesse doktorumuz göz yaşı kanalları tıkalı olabilir o zaman sana göz masajı öğreticem dedi...2 gün sonra bitiyoo ilaç ama hala tam geçmedigeçmiş olsun yavlunaa ...
babamızı bekliyoruz biz....acıktım sanırsam...neyse kaçalım şimdi...öptükkkkkkkkkk...![]()
kızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
3 cm açıklık başlamış ve 4cm de epidural yapılıyomuş onu seçtik
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
benim için çook dua ediin...
dr dan 1 saatlik duş izni aldım birazdan çıkıcam
dualarınızı esirgemeyin meleğime kavuşayım...
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
kızlar biz geldikk. pazartesi günü 40+0 da sabah 9 da suni sancı verildi. akşama kadar suyum geldi açılmam tamamdı ama bebek bi türlü aşağıya kanala giremedi. doktor da zorlamayalım dedi ve 08.08. akşam 9.15 te Çınar Ege 3940 gr 52 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi. doğum geç olduğu için hastanede 2 gece kaldık dün eve geldik. çok şükür iyiyiz.
çok fazla okuyamadım ama doğum yapan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.
doğumu bekleyen arkadaşlara da darısı başınıza diyorum:)
bikesha sana ayrıca çok çok teşekkür ederim. ziyaretin bizi çok mutlu etti![]()
tatlım ben doğumda dağıtayım istiyorum ama tarih eklemek daha hoş olurdu tabi. Bak şimdi kafamı karıştırdın. :))) Hayıor birde şöyle bir durum var kayınvalidemden korumam lazım şekerleri. Toplar götürür valla. Bizim düğünde birçomk kişiye nikah şekeri yetmedi. ;Halbuki katılacak kişi sayısından fazla yaptırmıştım sonra bir baktık sen al poşete topla şekerleri eve götür. Şimdi bu şekerlerde çok cici oldu vermek istediğim kişilere yetmezse ya yine toplarsa diye de korkuyorum. O yüzden sonraya bıraksam daha da iyi olabilir![]()
Kızlar buarada bebekşekerimiz bunlar olacak ( çıngırak ) Eki Görüntüle 239290
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
bana hamileligin en baslarinda görülen belirtileri söyleyebilirmisiniz.
hadi bakalım...güzel haberlerini bekliyoruz...bebişini sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhhkızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
kızlar biz geldikk. pazartesi günü 40+0 da sabah 9 da suni sancı verildi. akşama kadar suyum geldi açılmam tamamdı ama bebek bi türlü aşağıya kanala giremedi. doktor da zorlamayalım dedi ve 08.08. akşam 9.15 te Çınar Ege 3940 gr 52 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya geldi. doğum geç olduğu için hastanede 2 gece kaldık dün eve geldik. çok şükür iyiyiz.
çok fazla okuyamadım ama doğum yapan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.
doğumu bekleyen arkadaşlara da darısı başınıza diyorum:)
bikesha sana ayrıca çok çok teşekkür ederim. ziyaretin bizi çok mutlu etti![]()
Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu
Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...
Kızlar bir daha fırsat bulur muyum yazmaya bilmiyorumBen tırsıyorum bu sezeryan işinden dua edin bize olur mu
Saatimiz de belli değil tam olarak ...sabah olmaz bu geceeee:2:Allahım sen büyüksün...
sezeryanden döndük
epidural normal olacak