canım sen deyince tekrar dönüp baktım msjını görmemişim..şimdi gördümcanım gaz problemi için çocuk dr. metsil diye bi ilaç verdi..gaz problemimiz fazla olmuyor ama kabızlık sorunu vardı..oda çok şükür geçti gibi annem erik hoşafı yaptı içtim bebeğe süt verince kabızlığı geçsimn diye..ben emziremiyorum sağıp veriyorum zaten sütümde yetmiyor...önce sağdığım sütü sonra mama veriyorum genel olarak uykuya güzel şekilde dalarsa 3-4 saat uyuyor...benim kızın gözleri ışıkta koyu gri gibi ama değişri heralde...
bize ilac vermediler. zaten gaz cikarmadan yatirdigim halde hic problemi yoktu. ne olduysa 3 4 gunde oldu. bide kusuyor bizimki cok. ole saldiriyorki memeye cok hizli ve cok fazla iciyor sorada kusuyor. pediatrist gelince sorucam. kabizlik sorununu nasil anladiniz? ben gunduzleri her 2 saatte yada 3 saatte bir uyandiriyorum emzirmek icin. gunduz genelde kendisi pek uyanmiyor. ama 3 gundur falan gecelerimiz zor geciyor. kalkiyor surekli emmek istiyor. anlamiyorum ne kadar emdirmeliyim. benimki hep emmek istiyor. sorada kusuyor cok emince. napcam bilemedim. mavi degilmi gozleri?? gri nasil oluyor yahu?butun bebekler mavi oluyor diye biliyordum.
sağol canım iyi ki topiği bırakmadın. danışmanımız oldun valla...
ayyy çokk heyecanlı... allah bşi avazda kurtarsın canım ama kendini de yorma çok..
maşallahhh bebişimize darısı başıma... belki hep mavi kalır ..
selam kizlar...
doktor kontrolünden geldik yemek falan derken ancak girebildim. senerd dogum yapmis sanirim. tebrik ediyorum. gecmisi cok fazla okuyamadim. doktorda sadece nst yapildi. biraz kasilmalar cikti ama en fazla 40lardaydi. ultrasonla bakmadi gerek yokmus öyle dedi :) sizin su meshur elle muayeneyi yapti bebegim basini sabitlemis dogum kanalinda sonunda :) ama acilma yok malesef sadece kisalma baslamis rahim agzinda dedi. yani beklicez daha bizim kücük hanimin keyfini umarim fazla bekletmez bizi dayanamiyorum artik tekmelerine cok güclü vuruyooo. suan yazarken de kasilmalarim oluyo hayirlisi artik cok fazla olursa hastane yolunu tutabilirim ama en azindan bi kac gün daha gelicegini sanmiyorum.
herkese iyi geceler
gözde bizim badeyi anlatmışsın kuzummmmmmmm...aynen yaaa...tam bir meme arsızııııııı...deli gibi emiyor...kusuyor bizimki de...yan yatırıyoruz sürekli biz...olurda gözümüzden kaçar da kusarsa diye...paranoyaya bağladım ben...zırt pırt yanına gidiyorum..iyi mi,kusmuş mu,uyumuş mu diyeeeeeeeeeee...bizim yavru da gündüzleri süper ama gece bi uyandı mı ahhhhhhhhh ve de vahhhhhhhhhhhhh :84:
tipim kaydı yaa...uykuya hasretim hasreetttttttttttttttttttttttttttttttttt
bizimki uyanmak üzere ben gidip bi bakiiiiiiiiiiiiiim...öptüm şekerler:)
merhaba kızlar bende 3 gün önce epidural normal doğum yaptım ama uyumakta zorlanıyorum.böylee tam uyuyacağım anda bacaklarım filan titryo sizde de böyle şikayeti olan varmı cidden zor durumdayım.acaba ıkınmaktanmı sinirler kaslar gerildi diyorum ne dersiniz.
ay kızlar heycandan gecmısı hıc okuyamadım. mutlaka doğum yapanlar vardır bu gun. allah analı babalı buyutsun hayırlı uğurlu olsun :)
bende hastaneden gelıyorum, daha doğrusu sabah gıttım.
nst de sancım çıkmadı sonra dr yanına indim. usg den bakarken dediki ıkıkere kasılman oldu bu normal değil dur bıde catı muaynesı yapalım dedi. benı bı stres aldıkı sormayın. yok ıstemem alttan falan desemde, yapalım bellı olmaz dedı. velasıl soktu parmağını ama hıc mı hıc acımadı. bı gulumsedı, sen dedı cok rahat doğum yaparsın, 2-3 cm acılman olmus ve ağrın yok, çatı muaynesındede gıkını cıkartmadın dedı, gel deneyelım normal doğum, olmazsa hemen sezeryana alırım senı ama , sezeryan için kıyamam sana dedi. bir gaz verdı yanı bana.
zaten dedı yarın baslatmazsak doğumu , gece dengesız bır saatte kendılığınden baslar cunku acılman baslamıs dedı.
velasıl yarın sabah 8 de hastaneye yatısım var. önce normal denıcez olmazsa hemen sezeryana alacakmış.
çok heycanlıyım kızlar ya, cocuk odasının perdesı halısı falan eksıktı, işte hasta bezim ve pedim yoktu. apar topar onları aldım bu gun. daha bır haftam var dıye rahattım.
eşimede eve gelınce dedim yarın baba oluyorsun :))) eli ayağına karıstı adamın:)
şimdi mutfağı temızledim, birde süpürüp toz alıp silerim yerleri viledayla.
sabah 8-9 gibi sancı verecekler, öğlen 2de doğurmus olursun dedi dr. ey allahım cok buyuk süpriz oldu.
kızımın kilosu daha 3 bile olmamıs ama 2700 civarında onada normal dedi, offf napcam ben sımdı , elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım :) ne olur dua edin bana , kolay doğumum olsun, kızımı sağlıkla alayım kucağıma. benim kımsem yok eşim ve babamdan başka, dualarınızı bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar bende 8 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.Beklenmedik bir zamnda geldi bebeğim.O gün kendimi iyi hissetmemeiştim.Sağlık ocağına gittik eşimle ve tansiyonumun 18 olduğunu öğrendim.Hemen doktoruma gittik ve gebelik zehirlenmesinin başladığını öğrenmemizle doğuma alınmam arasında sadece 10 dk vadı.İyikide öyle olmuş çünkü doğum sonrasında yapılan kan tahlillerimde karaciğer enzimlerim tavan yapmış ve az daha bebek ve ben hayati tehlikeye giriyormuşuz.Oğlum 37+0 da sipinal anestezi ile 2800 gr olarak doğdu.Ameliyata girerken ne çantam yanımdaydı ne annem ve kardeşim.Biraz zor oldu ama çıktığımda herkes yanımdaydı.Geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlar varsa bebeklerini sağlıkla büyütsünler.Yapacak arkadaşlarada Allah kolaylık versin.Çok güzel bir duygu.
Kizlar ancak yazabiliyorum hem gelen giden hem kizim hem yorgunluk hemde bosken kizimi izleme istegiiCoook guzzel bir kizim var benim artik allah saglikla herkese yasatir insallah :))cok uzun yazamiycam kizim simdi bakmda agirlik vs bakilip alti degisecek bende yeni emzirdim onu firsat varken yazayim dedim Zynptnc yazmistir gerci 3355 gr 51 cm dogdu ultrasondaki kilosu ile ayni nerdeyse ama boyu daha uzun guzel kizimin Genel anestezi oldugumdan kizimi en son ben gordum 13:45 de dogmus bense ancak 3:30 gibi gordum melegimi Tipki babasi sacli sacli guzel kizim cok guzEl kizim Amanmuhtemelen kilo kqybi olmustur bugun onuda ogrenicez :) ve bugun taburcu oluyoruz artik evimize gidicez hareketlerim elbette kisitli ameliyat yerim agriyor eskidende kisitliydim hqmilelikle simd de kisitliyim pek fark yok yanii ama iyice iyilesecegim gunu bekliyorum Dogumdan sonra herseeyy Psikolojik emzirme narkozdan uyanma bebeginizi kucaklamaniz falan yapabileceginize inanin hepsi olur Simdilk bu kadar hepinizden masallah bekliyorum teyzoslari Optuk hepnizi :))))
hadi bakalim ne zaman gelicek seninkide. son zamanlarda pek bebekler kendileri gelmiyomus cidden dogru galiba:)
sağol canım iyi ki topiği bırakmadın. danışmanımız oldun valla...
ayyy çokk heyecanlı... allah bşi avazda kurtarsın canım ama kendini de yorma çok..
maşallahhh bebişimize darısı başıma... belki hep mavi kalır ..
benimki meme emmiyor ama öyle acele ediyorki genize kaçıyor sürekli öksürüyor ters çevirip sırtına pış pış layıp tekrar mamaya devam ediyorz..benimde bu hafta kusamalar başladı..birazdan sağlık ocağını arayıp sorucam..ama normaldir heralde...yediklerinin fazlasını kusuyordur...kusuyor tekrar devam ediyorbize ilac vermediler. zaten gaz cikarmadan yatirdigim halde hic problemi yoktu. ne olduysa 3 4 gunde oldu. bide kusuyor bizimki cok. ole saldiriyorki memeye cok hizli ve cok fazla iciyor sorada kusuyor. pediatrist gelince sorucam. kabizlik sorununu nasil anladiniz? ben gunduzleri her 2 saatte yada 3 saatte bir uyandiriyorum emzirmek icin. gunduz genelde kendisi pek uyanmiyor. ama 3 gundur falan gecelerimiz zor geciyor. kalkiyor surekli emmek istiyor. anlamiyorum ne kadar emdirmeliyim. benimki hep emmek istiyor. sorada kusuyor cok emince. napcam bilemedim. mavi degilmi gozleri?? gri nasil oluyor yahu?butun bebekler mavi oluyor diye biliyordum.
Kizlar ancak yazabiliyorum hem gelen giden hem kizim hem yorgunluk hemde bosken kizimi izleme istegiiCoook guzzel bir kizim var benim artik allah saglikla herkese yasatir insallah :))cok uzun yazamiycam kizim simdi bakmda agirlik vs bakilip alti degisecek bende yeni emzirdim onu firsat varken yazayim dedim Zynptnc yazmistir gerci 3355 gr 51 cm dogdu ultrasondaki kilosu ile ayni nerdeyse ama boyu daha uzun guzel kizimin Genel anestezi oldugumdan kizimi en son ben gordum 13:45 de dogmus bense ancak 3:30 gibi gordum melegimi Tipki babasi sacli sacli guzel kizim cok guzEl kizim Amanmuhtemelen kilo kqybi olmustur bugun onuda ogrenicez :) ve bugun taburcu oluyoruz artik evimize gidicez hareketlerim elbette kisitli ameliyat yerim agriyor eskidende kisitliydim hqmilelikle simd de kisitliyim pek fark yok yanii ama iyice iyilesecegim gunu bekliyorum Dogumdan sonra herseeyy Psikolojik emzirme narkozdan uyanma bebeginizi kucaklamaniz falan yapabileceginize inanin hepsi olur Simdilk bu kadar hepinizden masallah bekliyorum teyzoslari Optuk hepnizi :))))
canım tam zamanında sağlık ocağına gitmişsiniz çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağına aldın oğlunuMerhaba Arkadaşlar bende 8 ağustosta oğlumu kucağıma aldım.Beklenmedik bir zamnda geldi bebeğim.O gün kendimi iyi hissetmemeiştim.Sağlık ocağına gittik eşimle ve tansiyonumun 18 olduğunu öğrendim.Hemen doktoruma gittik ve gebelik zehirlenmesinin başladığını öğrenmemizle doğuma alınmam arasında sadece 10 dk vadı.İyikide öyle olmuş çünkü doğum sonrasında yapılan kan tahlillerimde karaciğer enzimlerim tavan yapmış ve az daha bebek ve ben hayati tehlikeye giriyormuşuz.Oğlum 37+0 da sipinal anestezi ile 2800 gr olarak doğdu.Ameliyata girerken ne çantam yanımdaydı ne annem ve kardeşim.Biraz zor oldu ama çıktığımda herkes yanımdaydı.Geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlar varsa bebeklerini sağlıkla büyütsünler.Yapacak arkadaşlarada Allah kolaylık versin.Çok güzel bir duygu.
canıımmm maşallah kızına kilo verebilir ilk hafta zaten sonradan fazlasıyla toparlanıyolar. anladığım kadarıyla kızında emiyomuş çok iyiKizlar ancak yazabiliyorum hem gelen giden hem kizim hem yorgunluk hemde bosken kizimi izleme istegiiCoook guzzel bir kizim var benim artik allah saglikla herkese yasatir insallah :))cok uzun yazamiycam kizim simdi bakmda agirlik vs bakilip alti degisecek bende yeni emzirdim onu firsat varken yazayim dedim Zynptnc yazmistir gerci 3355 gr 51 cm dogdu ultrasondaki kilosu ile ayni nerdeyse ama boyu daha uzun guzel kizimin Genel anestezi oldugumdan kizimi en son ben gordum 13:45 de dogmus bense ancak 3:30 gibi gordum melegimi Tipki babasi sacli sacli guzel kizim cok guzEl kizim Amanmuhtemelen kilo kqybi olmustur bugun onuda ogrenicez :) ve bugun taburcu oluyoruz artik evimize gidicez hareketlerim elbette kisitli ameliyat yerim agriyor eskidende kisitliydim hqmilelikle simd de kisitliyim pek fark yok yanii ama iyice iyilesecegim gunu bekliyorum Dogumdan sonra herseeyy Psikolojik emzirme narkozdan uyanma bebeginizi kucaklamaniz falan yapabileceginize inanin hepsi olur Simdilk bu kadar hepinizden masallah bekliyorum teyzoslari Optuk hepnizi :))))
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum işalh sağlıcakla bizde alırız bebişlerimizi.kızlar ücretsiz izni alırken ücretsiz izin tarihinin bitim tarihi yazıyormu yani işe nezaman başlamanız gerektiği lütfen yazın benim iznimboşa gidicek yıllık iznim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?