- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
asıl sebebı yapacak bırsey bulamamam vakıt gecırememem annem kardesm geldıler annem evden cıkmak ıstmyr sıcaktan bende onu brkp cıkamıom ev sıcak klıma acıoz dokuo dıolar kapatyrm terden nefes alamıolar ay ben zaten fenalıklardayım.ALLAH ım yardımcı olsun bana smdı ps3 onlıne oynayamamıs kardesm hata verıyormus eşimin o oynamasın dıye yaptgnı dusunuyor ey allahım cocuk ıste ama kaldırmıor kafam ya napcam boyle
canım benimde asıl sebep eşim annem ve kayınvalide arasında kalmaktan korkma....yani biri bişey dese diğeri yanlışmı anlıycak diye kendimi yedim bitrdim..çünkü ben lafa da gelemiyorum..laf duymak istemiyordum..şimdilik kafam rahat ama cuma kaynım ameliayat olcak evime yakın bi yerde yarın hastaneye yatıcak büyük ihtimal yarın kayınvalide ve eltim bana gelebilir kalmak için ama kalması bişey değil...bana ve anneme karışır durur şimdi...annemi sürekli tembhliyorum ynlış anlamasın diye...
teşekkür ederiz teyzesi..senin de oğluşunun fotoğraflarını burda görcez inşallah..canim ya bu ne tatlilik boyle MASALLAHya bebislerin resimlerini gorunce dahada bi heyecanlaniyorum minnos minnos evde biri daha olcak yaaa cok heyecanli. Oglusummmmm saglicakla gel artikkkkkkkk
![]()
Canım valla bende aynı şeyi düşündüm...
Bravo valla Gelişimci, bizde gelmeye çalışalım kızlar...
Zarpdeniz; canım kızın nasıl, büyümüş, kilom almıştır artık?
emotion_35; canım tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza...
Patricia; Canım çok heyecanlı, anlıyorum seni. Dün doktorum dediki, eğer bebek haftaya da kilo almazsa, suni sancıyla doğurturuz. acayip heyecanlandım. Gece bile uyuyamadım. Hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun canım...
Eyeszay; nasıl oldun canım? Varmı yine ağrın?
canım tabi doğumdan sonra buraya gelin ki yaşadıklarınızı paylaşın hem kendinizide daha iyi hissedersiniz..beni burda yanlız bırakmayın..doğum yapanlar tek tek dökülmeye başladı...pek girmiyolar...