2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gercekten cok kotuyum boyle olsem olur yani. agrim hala gecmedi. hastane hicbir care olmadigi gibi yine biton test bilmemne icin iceriye herbiseyi soktuklarindan dolayi dikislerimde aciyor simdi. tamda gecmisti derken. dun kendi kendime nazar degdirdim sanirim. karnim indi diye giydim topuklu ayakkabilari elbiseyi bugunde esimin konserine gitme planlari yapiyordum. bebegi emziririm 3 de gelirim 5 de beraber doneriz diye. bugun basima gelenlere bak. cok canim yaniyor dayanamiyorum. sanirim bu gaz spazmi gibi birsey hicbirsey ise yaramiyor. ufacik bir gaz bile cikmiyor. herkese sinir oluyorum. bebegimi kucagima bile alamiyorum acidan. herkesin yaptigi batiyor. aglamaktan harap oldum. voltaren yaptilar hastanede bebegi emzirdim acaba etkilemismidir diye onada uzuluyorum. bide cok sessiz bi bebekti simdi altini degistirirken ustunu degistirirken hep agliyor. sut iciyor deli gibi cok hizli cok fazla sora kusuyor. pediatrisimizde tatilde. onada uzuluyorum. simdi hersey bir oldu boguluyorum cidden. bugun tvden geliceklerdi eve roportaja beyefendi evde olmak istemedi sevmiyor.bide gazetecilerle hic muhatap olmakta istemiyor. ama ben gene calismak zorundayim. neyse hastaneye gidince dedim iptal edilmesi gerek bugun yapamam. ara ertele dedi. hic ben ariyim erteliyim yok. off cidden herseyden biktim. annemede uzuluyorum durmadan. herseyine uzuluyorum. cani sikiliyor diye uzuluyorum. is yapiyor diye uzuluyorum. mahvoldu psikolojim valla yaa

canım geçmiş olsun.üşüttün mü acaba? sen kendine dikkat et şimdi herşeyide kafana takma herşeyi biraz oluruna bırak.

kızlar ya bişey sorcam bebeği hastaneden çıkarırken ne kullanacaksınız/kullandınız? ben ana kucağı-oto koltuğu almayı düşünüyordum ama herkes yeni doğan bebek onda rahat etmez diyor.
portbebemi daha kullanışlı olur?ne bileyim oda bu sıcaklarda olurmu?

Biz portbebe ile ciktik cunku minik dogdu.

Eyeszay, bebisiniz cok sirin.....

Efsung, gozunuzaydin, gule gule buyutun.

çok sıkıldım çok bunalıyorum.hepımızın ayrı ayrı derdi var dimi..ama ınanın dayanma gücümün son haddindeyim sanki.yapacak bırsey bulamıyorum sıkıntı sıkıntı sınırımden stresımden gözlerım doluyor.evde annem oldgndan tutuyorum kendımı.loğusa olmadan loğusalık depresyonumudur nedır bu bendekı.

merhaba kızlar bende 3 gün önce epidural normal doğum yaptım ama uyumakta zorlanıyorum.böylee tam uyuyacağım anda bacaklarım filan titryo sizde de böyle şikayeti olan varmı cidden zor durumdayım.acaba ıkınmaktanmı sinirler kaslar gerildi diyorum ne dersiniz.

selam kizlar benim gibi 41. haftada olup doguramayan varmi hala :) dun beklenen dogum tarihiydi gelmedi oglusum. konrolumuz vardi dun 1 hafta daha bekliycekmisiz hersey yolundaymis, kafasi iyice dayanmis kapiya dedi ebemiz. bakalim oglusum nezaman gelcekkkk sabirsizlaniyorummmmm.

Senerd dan haber varmi almistir kesin bebisini kucagina, saglicakla:nazar:

Eyezsay canim agrilarin gecicektir enkisa zamanda, buyuk ihtimal arkadaslarinda dedigi gibi usutmekten kaynakli gaz sancisi olabilir, bebisleride basbasbagirtan o gaz sancisi cok agri vericiymis ve tum vucudunda hissedebiliyormussun. sen ozelliklede ayaklarini sicak tut biraz bakalim nasil olacaksin. uzme kendini, stresli olmanda cok dogal.

çok sıkıldım çok bunalıyorum.hepımızın ayrı ayrı derdi var dimi..ama ınanın dayanma gücümün son haddindeyim sanki.yapacak bırsey bulamıyorum sıkıntı sıkıntı sınırımden stresımden gözlerım doluyor.evde annem oldgndan tutuyorum kendımı.loğusa olmadan loğusalık depresyonumudur nedır bu bendekı.

onceden calisiyodun surekli galiba?, simdide bebisi beklemek evde olmak surekli s1kici geliyordur,yapacak birsey bulamiyor insan ama gor bak miniklerimiz bir gelsin bu seferde oturup dinlenmeyi ozliyecegimiz zamanlar olacak, bazen evde ailemiz bile olsa birilerinin olmasida can s1kabiliyor. uzme canim kendini bebisinin gelsin saglicakla, annesinin can s1kintisina derman olur:nazar:

merhaba kızlar bende 3 gün önce epidural normal doğum yaptım ama uyumakta zorlanıyorum.böylee tam uyuyacağım anda bacaklarım filan titryo sizde de böyle şikayeti olan varmı cidden zor durumdayım.acaba ıkınmaktanmı sinirler kaslar gerildi diyorum ne dersiniz.

tebrikler canim, bebisinin sagligi kilosu felan nasil? hersey yolundadir umarim ,ben hala doguramadim normal dogumu bekliyorum, epidural konusundada cok kararsizim, dogum aninda karar vericem. yani yasadigin s1kintiyi bilmiyorum, duymadimda hic.
ama kan kaybindanda olabilir bacaklarinin titremesi canim, kan yapici seyler ye. ama bence doktoruna bir danis icin rahat eder. acil sifalar dilerim insallah en kisa zamanda gecer sikintin.

kızlaaaarr biz yeni geldik hastaneden bebişim oldu pazartesi gece saat 2.30da suyum geldi 4.30 da keremimiz epidural sezreyanla 50 cm 3700 kilo doğdu o kadar harika bi duygu kii detayları daha sonra yazıcam . ama sezeryan olduğum için ağrım çook :( bebişim yeni yeni emiyo ama henüz sütüm gelmiyo 2. gün bugün sanırsam yarına kadar gelirmiş .öpüyorum sizlerii

bende aynı şeyleri lohusalıkta yaşadım...ama düşündünmü hiç böyle düşünmenin asıl sebebi varmı?

ay kızlar heycandan gecmısı hıc okuyamadım. mutlaka doğum yapanlar vardır bu gun. allah analı babalı buyutsun hayırlı uğurlu olsun :)
bende hastaneden gelıyorum, daha doğrusu sabah gıttım.
nst de sancım çıkmadı sonra dr yanına indim. usg den bakarken dediki ıkıkere kasılman oldu bu normal değil dur bıde catı muaynesı yapalım dedi. benı bı stres aldıkı sormayın. yok ıstemem alttan falan desemde, yapalım bellı olmaz dedı. velasıl soktu parmağını ama hıc mı hıc acımadı. bı gulumsedı, sen dedı cok rahat doğum yaparsın, 2-3 cm acılman olmus ve ağrın yok, çatı muaynesındede gıkını cıkartmadın dedı, gel deneyelım normal doğum, olmazsa hemen sezeryana alırım senı ama , sezeryan için kıyamam sana dedi. bir gaz verdı yanı bana.
zaten dedı yarın baslatmazsak doğumu , gece dengesız bır saatte kendılığınden baslar cunku acılman baslamıs dedı.
velasıl yarın sabah 8 de hastaneye yatısım var. önce normal denıcez olmazsa hemen sezeryana alacakmış.
çok heycanlıyım kızlar ya, cocuk odasının perdesı halısı falan eksıktı, işte hasta bezim ve pedim yoktu. apar topar onları aldım bu gun. daha bır haftam var dıye rahattım.
eşimede eve gelınce dedim yarın baba oluyorsun :))) eli ayağına karıstı adamın:)
şimdi mutfağı temızledim, birde süpürüp toz alıp silerim yerleri viledayla.
sabah 8-9 gibi sancı verecekler, öğlen 2de doğurmus olursun dedi dr. ey allahım cok buyuk süpriz oldu.
kızımın kilosu daha 3 bile olmamıs ama 2700 civarında onada normal dedi, offf napcam ben sımdı , elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım :) ne olur dua edin bana , kolay doğumum olsun, kızımı sağlıkla alayım kucağıma. benim kımsem yok eşim ve babamdan başka, dualarınızı bekliyorum.

kızlaaaarr biz yeni geldik hastaneden bebişim oldu pazartesi gece saat 2.30da suyum geldi 4.30 da keremimiz epidural sezreyanla 50 cm 3700 kilo doğdu o kadar harika bi duygu kii detayları daha sonra yazıcam . ama sezeryan olduğum için ağrım çook :( bebişim yeni yeni emiyo ama henüz sütüm gelmiyo 2. gün bugün sanırsam yarına kadar gelirmiş .öpüyorum sizlerii

tebriklerrrrrrrr, oglusunada masallahhhhh. agrilarin en kisa zamanda gecer insalallah. sutunde bugun yarin gelir bende. ayyyyyyyyyyy darisi biz doguramayanlaraaaa :nazar::emir_bebek::nazar:

ay kızlar heycandan gecmısı hıc okuyamadım. mutlaka doğum yapanlar vardır bu gun. allah analı babalı buyutsun hayırlı uğurlu olsun :)
bende hastaneden gelıyorum, daha doğrusu sabah gıttım.
nst de sancım çıkmadı sonra dr yanına indim. usg den bakarken dediki ıkıkere kasılman oldu bu normal değil dur bıde catı muaynesı yapalım dedi. benı bı stres aldıkı sormayın. yok ıstemem alttan falan desemde, yapalım bellı olmaz dedı. velasıl soktu parmağını ama hıc mı hıc acımadı. bı gulumsedı, sen dedı cok rahat doğum yaparsın, 2-3 cm acılman olmus ve ağrın yok, çatı muaynesındede gıkını cıkartmadın dedı, gel deneyelım normal doğum, olmazsa hemen sezeryana alırım senı ama , sezeryan için kıyamam sana dedi. bir gaz verdı yanı bana.
zaten dedı yarın baslatmazsak doğumu , gece dengesız bır saatte kendılığınden baslar cunku acılman baslamıs dedı.
velasıl yarın sabah 8 de hastaneye yatısım var. önce normal denıcez olmazsa hemen sezeryana alacakmış.
çok heycanlıyım kızlar ya, cocuk odasının perdesı halısı falan eksıktı, işte hasta bezim ve pedim yoktu. apar topar onları aldım bu gun. daha bır haftam var dıye rahattım.
eşimede eve gelınce dedim yarın baba oluyorsun :))) eli ayağına karıstı adamın:)
şimdi mutfağı temızledim, birde süpürüp toz alıp silerim yerleri viledayla.
sabah 8-9 gibi sancı verecekler, öğlen 2de doğurmus olursun dedi dr. ey allahım cok buyuk süpriz oldu.
kızımın kilosu daha 3 bile olmamıs ama 2700 civarında onada normal dedi, offf napcam ben sımdı , elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım :) ne olur dua edin bana , kolay doğumum olsun, kızımı sağlıkla alayım kucağıma. benim kımsem yok eşim ve babamdan başka, dualarınızı bekliyorum.

canim supersin ya bence cok rahat normal dogum yapicaksin. hem yarinin tarihide cok guzel 11.08.11 :1: benimde oglusum gelsee artk :), masallah evini bile toplayip supuruyorsun gerci oyalanmis olursun birseylerle hareket iyidir simdi. hahahahah esinde :53: sasirmistir. hadi dualarimiz seninle canim, yarinda guzel haberlerini bekliyoruzzz...:64:

canim supersin ya bence cok rahat normal dogum yapicaksin. hem yarinin tarihide cok guzel 11.08.11 :1: benimde oglusum gelsee artk :), masallah evini bile toplayip supuruyorsun gerci oyalanmis olursun birseylerle hareket iyidir simdi. hahahahah esinde :53: sasirmistir. hadi dualarimiz seninle canim, yarinda guzel haberlerini bekliyoruzzz...:64:

ay ınsallah canım ya,
sanırım sürekli bi ev toplama markete gitme halinde olduğumdan anlamadım 3cm acılmayı. ama ıkı uc gundur kaslmam arttı dıye yazmıstım buraya, değişik bişeyler olduğu bellıydı zaten. demin marketten rezene çayı aldım, hurma aldım umarım bunlarında yardımı olur. :) ben cıkıyorum sımdılık kızlar. allaha emanet olun.

doğum yapan anneler sizlere geçmiş olsun...bebekleriniz de hayırlı uğurlu olsun; sağlıklı günlerde büyütün inşallah.

Eyeszay;
Canım en kısa sürede geçer ağrıların inşallah. Bu durumda sen de sinir stres yapıyordur tabi ama sen takmamaya çalış, düşünme bu kadar kızına bak yeter. Bu arada çok güzel kızın ben sana benzettim valla, gözleri fln direk seni anımsattı bana.

Gelişimci;
Canım senin kızın da pek şirin. Allah hepimizinkini nazarlardan saklasın...

Bu arada peppermint ile görüştüm 1-2 güne çıkıyorlarmış hastaneden.

bende aynı şeyleri lohusalıkta yaşadım...ama düşündünmü hiç böyle düşünmenin asıl sebebi varmı?

asıl sebebı yapacak bırsey bulamamam vakıt gecırememem annem kardesm geldıler annem evden cıkmak ıstmyr sıcaktan bende onu brkp cıkamıom ev sıcak klıma acıoz dokuo dıolar kapatyrm terden nefes alamıolar ay ben zaten fenalıklardayım.ALLAH ım yardımcı olsun bana smdı ps3 onlıne oynayamamıs kardesm hata verıyormus eşimin o oynamasın dıye yaptgnı dusunuyor ey allahım cocuk ıste ama kaldırmıor kafam ya napcam boyle

Son düzenleme:
gelişimci cnm seni tebrik ediyorum 20 günlük bebeğin var ve topiğe olsun face olsun hep zaman ayırıyosun
yani dedikleri kadarda zor değil sanırım bebek bakmak
sürekli ilgilenmek falan gerekmiyo heralde
her dk bişile ilgilenmek lazım gibi geliyo bana

Canım valla bende aynı şeyi düşündüm...

Bravo valla Gelişimci, bizde gelmeye çalışalım kızlar...

Zarpdeniz; canım kızın nasıl, büyümüş, kilom almıştır artık?

emotion_35; canım tebrikler, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza...:nazar:

Patricia; Canım çok heyecanlı, anlıyorum seni. Dün doktorum dediki, eğer bebek haftaya da kilo almazsa, suni sancıyla doğurturuz. acayip heyecanlandım. Gece bile uyuyamadım. Hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun canım...

Eyeszay; nasıl oldun canım? Varmı yine ağrın?

ayyy çok heyecanlıyım duramıyorum yerimde şimdi geldim kontrolden nstde bayağı bi sancım çıktı 75 lere vuruyor sonunda alttan muayeneyi de yedik açılma başlamış 1 cm kadar açılmam varmış cuma sabahı bi daha gel dedi Elif Neva'm geliyor herhalde:emir_bebek:

çok ağrım yok ama adet olacakmışım gibi böyle gaz sıkışmış gibi huzursuzdum 2 gündür annem de geldi dün tahmin ettim yakın diye ama panikleme diye söylemedim dedi yine karmında garip şeyler oluyor ama ağrı yok cumayı beklemeden gelir mi acaba:) çok kilo da almamış 3200 civarı dedi doktor ama inşallah 3 kilonun üstündedir minoşum.. bi de böbreklerinde su toplanmış gibi doğduktan sonra doktora gösterin dedi inşallah önemli değildir oluyo bazen çok önemli değil dedi doktor ama ana yüreği işte kaygılandım...

Back