2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Caniiim masallah kuzuna sanki yeni dogan degil :)))Annesi gibi suslu bir kizce:))) Sen iyimisin dogumun nasildi rahatmisin ?

canim dogumda hicbirsey duymadim. cok kolaydi. cabucak dogdu bebis. bi onceki gun stress yuzunden cok komik anilarim var anlaticam. birde dogum sonrasi su uterus kasilmalari vs bitirdi beni. hepsini anlaticam. simdi biseyleri hallediyoruz alexandros konser icin baska sehre gidicek yarin. bol bol konusuruz. kocaman opuldunuz.

cnm gördüm fotolarınız maşallah kızına ama benzetemedm kimseye siz kime benzettiniz
bu arada ne kadar doğdu eva minamız?

tam olarak bize benziyor aslinda saclar alin falan alexandros diger yerlerde ben. bi kulaklari alexandrosun babasi ve kardesi:)) 3 150 gram dogdu canim. yarin anlaticam detaylari. herkese tesekkurler:))))))))))))

cnm gördüm fotolarınız maşallah kızına ama benzetemedm kimseye siz kime benzettiniz
bu arada ne kadar doğdu eva minamız?

tam olarak bize benziyor aslinda saclar alin falan alexandros diger yerlerde ben. bi kulaklari alexandrosun babasi ve kardesi:)) 3 150 gram dogdu canim. yarin anlaticam detaylari. herkese tesekkurler:))))))))))))

oo çok güzel haberler aldık sonunda:) ne güzel her şey yolunda gitmiş, şu ana kadar hemen hemen herkes doğumu iyiydi sanırım, öyle ciddi sorunlar yaşanmadı, inşallah bizim de öyle olur :) Sizi okudukça heyecanım artıyor :) Hayırlısı olur inşallah...

kızlar ben pek ıyı haberlerle gelemedım.
bebegım hıc kılo almamıs yanı 200 gr alabılmıs 2326 olmuş.SAT a gore 37 haftadayım ama bebegım 35ı anca doldurmuş.gecen gıttgmde boyle dememıştı doktor agustosn ılk hftasından sonra sezaryanla alablrz demıstı ama bu mumkun deıl.şimdide ıstersen 15ınden sonra alablrz dıyor oğlusum daha buyumemıs kılo almamıski nasıl aldıralım.31 agustos doktor nöbetcıymıs ogune karar verdık sımdılık.bayramın 2.gunu yanı.bayramda 1hafta oncesı ve arifesi eşimn ıslerı yoğun oldgndan hıc oncesını dusunmedık.yanı bebegım sızlerın normal doğuma gıttıgı haftada sezaryana gırecek bılıyorsunuz benım omurılıgımde sorun oldg ıcın normal cok zor gozukuyor bende zorlanmak ıstemedgmden kolaya kaçıyorum.bebegm daha kanala gırmemıs rahım duvarıyla arasında mesafe varmıs acıklık falan yok.anlıyacagnz SAT ım la bebegım hıcmı hıc uyumlu deıl ve bunu aptal doktor yenı farkedıyor yanı ızahını bıze yenı yapıyor kafam allak bullak bız onmzdekı hafta doğacak beklerken bu ayı dolu dolu gecırıceğmz oğrenıyoruz.ustune bırde annemde normal yap bısı olmaz dıye bnı ıkna etmeye calısır tavırları ıyıce sınırlerımı bozdu doktorun ynnda bıle tutamadım o sınırle ona soylendım.dönüştede kayınvalıde aradg ıcın ona gttk bıde bılenler vardr kayınvalıdemn bır çorapp bıle almamıs olmasından ılgısızlgnden yakınıyordum ya o sınırle onun yuzunu gorunce(polyanna gıbı kızım kızım demelerı) canımı ııce sıktı ablamla telde dertlesrken sınırımden ağladım.halada kendıme gelebılmıs deılım kaçıncı haftadayım nerdeyım nasıl bılmıyorum..sadece dokunsalar ağlıcam onu bılıyorum

benimde sancım oldu çarşamba günü dr gittim hemen nst bağladılar baktı doktorum bir hafta daha beklesin dedi diladin verdi günde üç kere iyi geldi benim ikinci bebeğim sezaryen ilki buda doğal olarak sezaryen 10 ağustosta sabah 9 da eşinle gel dedi sezaryen öncesi tahliller yapıcam dedi bende 10 damı doğumumuz dedim yok 11 yada 12 sinde bebeği alırız konuşuruz o gün dedi ya ilk doğumumda öyle bir gün öncesi çağırmamıştı diyorum sitres yapmıyım diyemi öyle dedi acaba sezaryen olan arkadaşlar cevaplayın lütfen size tahlil falan yapıldımı ameliyat öncesi
?şimdiden teşekkürler herkeze iyi geceler...

canım ben de senzencagla ya katılıyorum bu konuda, bi doktorun ölçtüğünü başka doktor bambaşka ölçebiliyor,o yüzden senin doktorunun da sadece karın çevresi 2 hafta geride diye gelişim geriliği teşhisini pat diye koyması tuhaf geldi bana, kaldı ki gelişim geriliği teşhisi koymak öyle kolay bişey değil, sadece 2 hafta gerilikte olucak şey değil...her kontrolde sürekli bu aranın açılıyo olması lazım, yani 2 hafta iken 3-4 haftaya çıkması gibi...benim bebeğim de normal haftasında giderken 34 ten sonra falan 2 hafta geriden gelmeye başladı, doktorum da bana sanki gelişimi yavaşladı gibi dedi ama gelişim geriliği teşhisi koymadı hemen. NST de kalp atışlarını vs takip ettiriyo, herşey normal gidiyo, suyumu ölçüyo o da çok normal, çünkü gelişim geriliğinde su azalması-artması, kalp atışlarının zayıflaması vs gibi yan bulgular da oluyo ve bunlar önemli...zaten daha sonra ben yediğime içtiğime biraz daha dikkat ettiğimde bebek de toparlandı, en azından o 2 hafta gerilik 1-1.5 haftaya düştü, arası daha da açılmadı yani...doktor da demekki beslenemediği için geri kalmş biraz, şimdi sen iyi beslenince o da toparlandı, böyle devam et dedi...yani sen hiç canını sıkma böyle hemen...herşey yolundadır eminim...

eyeszay cnm tekrar gecmıs olsun kızın uzun uzun ömürlü sağlıklı olsun ben face ını bılmedgmden goremedım kızını annesı gıbı guzeldr emınım.

yaa cnm hemen moralini bozma lütfen benim ikinci doğumum ilk kızım çok küçük doğmuştu erkende gelmişti zaten yeterki sağlıklı olsun kiloya takılma kızım o kadar güzel büyüdüki hemen arayı kapatmıştı bu hafta almadı bir hafta sonra birden alır son zamanlarda öyle oluyo göreceksin haftaya ne kadar farkedecek aynısı bana oldu 180 gr aldı dedi dr üzülmüştüm iki haftada sonraki hafta tam 400 gr aldı dr sonlara doğru böyle oluyo dedi sıkma canını sağlıklı olsun gerisi boş tatlım iyi geceler

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

canım ya rahatla biraz...benim de öyle bebeğim 2 hafta geriden gelio biraz ufak, kilosu azdı ama şimdi toparlıyo...ben de sıcaklar yüzündden iştah falan kalmamıştı, yiyemiyodum pek, bebek de o yüzden kilo alamamış, ben de sonra dikkat ettim yedim içtim güzel güzel, 2 haftada sadece 300 gr almış olan bebek sadece 5 günde 250 gr aldı bu sefer:) canını sıkma sen de biraz daha iyi yemeye çalış, bakalım nolucak, belki kilo alışı hızlanırsa öne alınır doğumun:) hem alınmasa bile şöyle düşün, onun sağlığı iyiliği için bütün bunlar, biraz daha sabır...napalım bu bebişler biraz nazlı :)) sen şimdi ne güzel bebeğimize kavuşucaktık diye düşünüyosun ama eninde sonunda zaten kavuşucaksınız o yüzden hiiiç acele etme tamam mı:) doktoruna da kızma hemen, belki yeni ortaya çıkmış bi durumdur bu benimki gibi:)çünkü benim gayet haftasıyla uyumlu giderken birden bire 34. haftadan sonra geri kaldı, çünkü özellikle bu haftalardan sonra annenin beslenmesi bebeğin kilo alışı üzerinde direkt etkiliymiş, yani öyle başlardaki gibi bebek kendi kendine büyümüyomuş:)) kısacası canını sıkma, kayınvalideler, anneler vs. onları da boşver,konuşsunlar dursunlar:))sen kendine de bebeğine de iyi bak :)

tesekkrler cnm guzel dusuncelerın ıcın.benı en cok uzen sınırlendıren doktorun benı yanıltması yanı bugune kdr SAT uzerınden konusan adaam sımdı kendı dedıklerını onaylamıyor bebegn kılosu 1hafta onden gıdıyor dıyen adam suan dıyorkı yok kılosu haftasına gore normal sen 35i btrmıssın dıyor(bundan 3hafta oncede 35egırıyordum)ogun SAT uzerınden konustu bugun bambaska bu saaten sonrada doktormu degstırılır.yanı hem uzuldum hem sınırlendım madem bebeğim SAT la uyumlu deıl bunu bana neden sımdı dıyor..falan falan keyıfsızım cok.2 muayne arasındakı sozlerıyle 26gun oynuyor doğum

tamam canım ihtiyac olırsa diye yazdım kafaya :))kabugun içinde ceviz olacakmı olmayackamı?[/QUOTE]

yok canım ceviz olmuyacak mühim olan kabuğu.etken madde kabuğunda.

tamam canım ihtiyac olırsa diye yazdım kafaya :))kabugun içinde ceviz olacakmı olmayackamı?
yok canım ceviz olmuyacak mühim olan kabuğu.etken madde kabuğunda.[/QUOTE]Tamam canim annemede tarif ettim zaten unutulmaz artik :))Bu arada annem yara yapmamak iyilestirmeye calismak degil dedi evet bencede cok hakliBizim bi tanidik yeni dogurdu onun yara olmamais yanindakinyaslilar her emzirme oncesi gogusu su ile islatmislar bakalim bizde deniycez artik :)))

günaydın kızlar... 18 ağustos sezeryan günü alanlar var bir aksilik olmazsa o gün bir kaç kişi beraber doğum yapacağız inşallah. ben dün ağrıyan boynumu rahatlatayım egzersiz yapayım derken omuzumu incittim umarım kas mas yırtılmamıştır omuz başım zonkluyor. kızım çok hareketli bugün ama ben hiç bişey yemek istemiyorum.
ultrason ölçümleri farklı çıkabiliyor bir sıkıntı olsa çok önceden de anlaşılırdı. beslenmemize dikkat edelim kızlar

kızlar kimseler yok bakıyorum da umarım herkes iydir ama zaten doğum yapmayan az kişi kaldık diğerleri bebişlerle ee haliyle pek muhabbet yok umarım herkes sağlıkla kavuşur bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…