Caniiim masallah kuzuna sanki yeni dogan degil :)))Annesi gibi suslu bir kizce:))) Sen iyimisin dogumun nasildi rahatmisin ?
cnm gördüm fotolarınız maşallah kızına ama benzetemedm kimseye siz kime benzettiniz
bu arada ne kadar doğdu eva minamız?
cnm gördüm fotolarınız maşallah kızına ama benzetemedm kimseye siz kime benzettiniz
bu arada ne kadar doğdu eva minamız?
tam olarak bize benziyor aslinda saclar alin falan alexandros diger yerlerde ben. bi kulaklari alexandrosun babasi ve kardesi:)) 3 150 gram dogdu canim. yarin anlaticam detaylari. herkese tesekkurler:))))))))))))
tam olarak bize benziyor aslinda saclar alin falan alexandros diger yerlerde ben. bi kulaklari alexandrosun babasi ve kardesi:)) 3 150 gram dogdu canim. yarin anlaticam detaylari. herkese tesekkurler:))))))))))))
şafak 4 :)) artık kesinleşti allahın izniyle bebiş önümüzdeki çarşamba sezeryanla geliyo
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte doğumda ya da doğduktan sonra erken ölüm ( allah korusun ) nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
kızlar ben pek ıyı haberlerle gelemedım.
bebegım hıc kılo almamıs yanı 200 gr alabılmıs 2326 olmuş.SAT a gore 37 haftadayım ama bebegım 35ı anca doldurmuş.gecen gıttgmde boyle dememıştı doktor agustosn ılk hftasından sonra sezaryanla alablrz demıstı ama bu mumkun deıl.şimdide ıstersen 15ınden sonra alablrz dıyor oğlusum daha buyumemıs kılo almamıski nasıl aldıralım.31 agustos doktor nöbetcıymıs ogune karar verdık sımdılık.bayramın 2.gunu yanı.bayramda 1hafta oncesı ve arifesi eşimn ıslerı yoğun oldgndan hıc oncesını dusunmedık.yanı bebegım sızlerın normal doğuma gıttıgı haftada sezaryana gırecek bılıyorsunuz benım omurılıgımde sorun oldg ıcın normal cok zor gozukuyor bende zorlanmak ıstemedgmden kolaya kaçıyorum.bebegm daha kanala gırmemıs rahım duvarıyla arasında mesafe varmıs acıklık falan yok.anlıyacagnz SAT ım la bebegım hıcmı hıc uyumlu deıl ve bunu aptal doktor yenı farkedıyor yanı ızahını bıze yenı yapıyor kafam allak bullak bız onmzdekı hafta doğacak beklerken bu ayı dolu dolu gecırıceğmz oğrenıyoruz.ustune bırde annemde normal yap bısı olmaz dıye bnı ıkna etmeye calısır tavırları ıyıce sınırlerımı bozdu doktorun ynnda bıle tutamadım o sınırle ona soylendım.dönüştede kayınvalıde aradg ıcın ona gttk bıde bılenler vardr kayınvalıdemn bır çorapp bıle almamıs olmasından ılgısızlgnden yakınıyordum ya o sınırle onun yuzunu gorunce(polyanna gıbı kızım kızım demelerı) canımı ııce sıktı ablamla telde dertlesrken sınırımden ağladım.halada kendıme gelebılmıs deılım kaçıncı haftadayım nerdeyım nasıl bılmıyorum..sadece dokunsalar ağlıcam onu bılıyorum
kızlar ben pek ıyı haberlerle gelemedım.
bebegım hıc kılo almamıs yanı 200 gr alabılmıs 2326 olmuş.SAT a gore 37 haftadayım ama bebegım 35ı anca doldurmuş.gecen gıttgmde boyle dememıştı doktor agustosn ılk hftasından sonra sezaryanla alablrz demıstı ama bu mumkun deıl.şimdide ıstersen 15ınden sonra alablrz dıyor oğlusum daha buyumemıs kılo almamıski nasıl aldıralım.31 agustos doktor nöbetcıymıs ogune karar verdık sımdılık.bayramın 2.gunu yanı.bayramda 1hafta oncesı ve arifesi eşimn ıslerı yoğun oldgndan hıc oncesını dusunmedık.yanı bebegım sızlerın normal doğuma gıttıgı haftada sezaryana gırecek bılıyorsunuz benım omurılıgımde sorun oldg ıcın normal cok zor gozukuyor bende zorlanmak ıstemedgmden kolaya kaçıyorum.bebegm daha kanala gırmemıs rahım duvarıyla arasında mesafe varmıs acıklık falan yok.anlıyacagnz SAT ım la bebegım hıcmı hıc uyumlu deıl ve bunu aptal doktor yenı farkedıyor yanı ızahını bıze yenı yapıyor kafam allak bullak bız onmzdekı hafta doğacak beklerken bu ayı dolu dolu gecırıceğmz oğrenıyoruz.ustune bırde annemde normal yap bısı olmaz dıye bnı ıkna etmeye calısır tavırları ıyıce sınırlerımı bozdu doktorun ynnda bıle tutamadım o sınırle ona soylendım.dönüştede kayınvalıde aradg ıcın ona gttk bıde bılenler vardr kayınvalıdemn bır çorapp bıle almamıs olmasından ılgısızlgnden yakınıyordum ya o sınırle onun yuzunu gorunce(polyanna gıbı kızım kızım demelerı) canımı ııce sıktı ablamla telde dertlesrken sınırımden ağladım.halada kendıme gelebılmıs deılım kaçıncı haftadayım nerdeyım nasıl bılmıyorum..sadece dokunsalar ağlıcam onu bılıyorum
yaa cnm hemen moralini bozma lütfen benim ikinci doğumum ilk kızım çok küçük doğmuştu erkende gelmişti zaten yeterki sağlıklı olsun kiloya takılma kızım o kadar güzel büyüdüki hemen arayı kapatmıştı bu hafta almadı bir hafta sonra birden alır son zamanlarda öyle oluyo göreceksin haftaya ne kadar farkedecek aynısı bana oldu 180 gr aldı dedi dr üzülmüştüm iki haftada sonraki hafta tam 400 gr aldı dr sonlara doğru böyle oluyo dedi sıkma canını sağlıklı olsun gerisi boş tatlım iyi geceler
inşallah sorunsuz geçer, hadi hayırlısı :)
yok canım ceviz olmuyacak mühim olan kabuğu.etken madde kabuğunda.[/QUOTE]Tamam canim annemede tarif ettim zaten unutulmaz artik :))Bu arada annem yara yapmamak iyilestirmeye calismak degil dedi evet bencede cok hakliBizim bi tanidik yeni dogurdu onun yara olmamais yanindakinyaslilar her emzirme oncesi gogusu su ile islatmislar bakalim bizde deniycez artik :)))tamam canım ihtiyac olırsa diye yazdım kafaya :))kabugun içinde ceviz olacakmı olmayackamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?