selam kizlar...
dünden beri cok kötüyüm ben yaa. belim, kalcamdaki kemikler, sirtim, kasiklarim acayip agriyoookasiklarimdaki agri öyle tuhaf ki sanki yirtilicakmis gibi bi his var zaman zaman adet olucakmisim gibi agrilarim da var.kasilmalarim da oluyo ama düzenli degiller. özellikle geceleri daha cok oluyolar. dün gece midem berbat bi durumdaydi. cok yandi midem bulandi sonra bi panik oldum ki sirtimdan soguk terler bosaldi resmen dogurucam sandim. bu belirsizlik ne kadar zor bisey yaa. sizce bunlar dogumun yaklastigini mi gösteriyodur??? bi yandan dogsun istiyorum bi yandan korku heyecan cok karisik duygular icindeyim. annemle kardesim gelicek 10 gün sonra bebegim de cok bekletmesin istiyorum cünkü 1 ay kalabilecekler. gec dogarsa annemin bana pek bi yardimi olmicak ondan cok stres yaptim herhalde mideme vurdu
şu doktorlara da hiç güven kalmadı artık. canım nasılsa haftan baya ilerlemiş stres yapma doğsa bile bolca kilosunu alır.slm kızlar iyice daraldım artık.gazi hastanesine gidiyodum.ama doktor çentik var dedi bebeğe giden kan akışının az olmasıymış kilosunu etkiliyomuş.35 hafta 2 kilo dedi.belki erken alabilirler yada yatış yaparlar dedi.küveze ihtiyaç olursa gazide olmadığı için ege üniversitesine gönderdi.gittim tekrar ultrason nst falan çekildim kilosu orda 2.300 çıktı suyu sınırda dediler.yatmak istiyomusun yada 2 gün sonra tekrar gel dediler.yatmadım bende.hepsi başka söylüyo 36.37 hafta dediler 2 gün sonra gittim 35 hafta dediler.biri başka biri başka hesaplıyo. dün tekrar gittim evde durmak daha çok tereddütte bırakıyo yatış deselerdi yatcaktım ama gerek yok dediler suyu yeterliymiş nst biraz önemli dediler bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo hiç memnun kalmadım nst yide doğumhanede çekildim bağıranlar çağıranlar iyice korktum normal doğumdan.şimdiye kadar video bile izlemedim ama yaşamış kadar oldum orda.pazartesi tekrar gitcem inşallah normal çıkar sonuçlarda orda doğum yapmak zorunda kalmam.
selam kizlar...
dünden beri cok kötüyüm ben yaa. belim, kalcamdaki kemikler, sirtim, kasiklarim acayip agriyoookasiklarimdaki agri öyle tuhaf ki sanki yirtilicakmis gibi bi his var zaman zaman adet olucakmisim gibi agrilarim da var.kasilmalarim da oluyo ama düzenli degiller. özellikle geceleri daha cok oluyolar. dün gece midem berbat bi durumdaydi. cok yandi midem bulandi sonra bi panik oldum ki sirtimdan soguk terler bosaldi resmen dogurucam sandim. bu belirsizlik ne kadar zor bisey yaa. sizce bunlar dogumun yaklastigini mi gösteriyodur??? bi yandan dogsun istiyorum bi yandan korku heyecan cok karisik duygular icindeyim. annemle kardesim gelicek 10 gün sonra bebegim de cok bekletmesin istiyorum cünkü 1 ay kalabilecekler. gec dogarsa annemin bana pek bi yardimi olmicak ondan cok stres yaptim herhalde mideme vurdu
ara sıra belimde ağrı oluyor, bebek aşağı doğru baskı yapıyormuş da onun sonucu gibi... Ama bugün bir farklılık var : yürürken sağ bacağımın üzerine basamıyroum, çok ağrıyor(sancı giriyor gibi). Normal mi sizce? Fıtık falan değildir di mi?
son günler cidden zor oluyor benim de sırt boyun ağrım beni mahvetti çok geçmiş olsun canım umarım istediğin zamanda bebeğini kucağını alırsın sağlıkla alırsın inşallah
aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ve benim açılmam başladı 2 gündür hastaneye gidip geliyoruz doktor pazartesiye kadar doğurursun dedi bence sende hazırlıklı ol derim.
kizim agladi onu doyurdum kizlar devam ediyorum. neyse iste epidurali verdiler tekrar. o zaman agrilarin cok oldugu zamandi ama gercektende korktugum kadar boyle dayanilmaz degildi ama soledigim gibi bende bilinmeyen biseye karsi asiri korku panik herseyi oldugundan fazsla algiliyordum. panik atagim tuttu cunku bide. neyse epidurali verdiler gene ucmaya basladim. aradan daha 10 dakika gecmedi hemsire geldi benim buyuk tuvaletim geldi acil gitmem lazim dedim. dur bakiyim dedi. icimden neye bakicak diyorum. cunku bikere daha geldi beni ilk o odaya aldiklarinda bana bi tabak gibi bisey verdi buna yap diye. esim odada hemsireler basimda. durdum durdum yok ben buna yapamam tuvalete gidiyim dedim. neyse soktuler makineleri gitmistim ilk. ama diyorum simdi izin vermicek herhalde dogum yaklasti diye o tabaga yap dicek bana diyorum. bakti bebisimiz gelmis simsiyah saclari var dedi. icimden nasil yani derken doktoru cagiriyorum dogumhabeye gidiyoruz dedi. doktoru aradi. doktor geldi ikin dedi bilmemne. alexi aldi basini gosteriyim bebegin diye o akillida gitti bakti. sora dogumhaneye aldilar 2 kere ikindim. yavas yavas doktor cikardi hicbirsey duymadim sora bana verdiler prensesimi. aklim basimdan gitti. tabi biz bebegi severken plasentayida almis doktor hic onlari duymadim hatirlamiorum. sora iste bebisle kaldik biraz dogumhanede sora beni bi pansuman yerine goturduler. orda cok uzun kaldim beni unutmuslar. epiduralin etkiside gecti pansuman yaparken acidi biraz. sora iste odama cikardilar sora bebisimiz geldi hep benimle kaldi. bebegi beslerken uterus kasilmalari oluyor. eskiye dondugu icinmis. onlardan cok cektim bide ilk 2 gun agrim vardi heryerimde. simdide sirt agrisi falan ama hicbiri cekilmeyecek gibi degil. bebisin mutlulugundan duymuyorsunuz bile. bole iste kizlar. sorunuz olursa sorarsiniz. ama hic korkmayin.
kızlar kayınvalidemden hiç hoşlanmıyorum..özellikle çocuğum için babannesi yesin onu diyip garip sesler çıkarınca...yaaa sevemiyorum sahte geliyo..sevmesin benim çocuğumu.sevmesiiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?