aldı awezcim kelepçe gibi olan bombeli bileziklerden aldırdım
valla bu fırsatı kaçırmak istemedim.. bi daha ne zaman alırki dedim zaten olur olmaz herşeye harcama yapıyor biraz da benim için kassın acımıyorum artık kendisine..
canım gözün aydın..allah uzun sağlıklı ömürler versin.....fotoğraflarınızı gördüm maşallah çok tatlı..şimdiden minik elbiselerde giymiş....kizlar eve oglen geldik ama oglenden beri bi oturamadim. nasil herkesler. biz bigun erken ciktik. 4 gun kalmamiz gerekiyordu prosedur oleymis burda. evamiz tahminimizden cok cok erken sali gunu saat 2 yi 10 gece dogdu. dogumda hicbirsey duymadim aci olarak diyebilirim. normal dogum oldugu icinde hemen emdi ilk kolastrum sutunu. simdi normal sutumuzde geldi. hersey iyiydi. daha detayli anlaticam dogumu vakit bulunca simdi biseyleri duzenliyoruz. bebisin fotolarini koydum face e. herkese cok kolay dogumlar diliyorum. kimse korkmasin.
derin olmasını istemiyorsan ikeanın ayarlanabilir beyaz beşiği var tablası ortada biraz büyüyünce aşağı indiriliyor fiyatı da çok yüksek değil mobilya düşünürsen ona bakabilirsin.diğer dediğiniz beşiği bir tanıdığım kullanıo biraz derin gibi.alttan destek gerekebilir başlarda.bir de halı bulamadığını yazmışsın biz kaşmirden aldık disney serisiydi erkek bebekler için bir kaç tane alternatif var biz winnie the pooh lu aldık mavi renkte karakterler futbol oynuyor bakabiilirsin oraya.
bu arada bikesha dan haberi olan var mı ben mi sayfalarda kaçırdım
kızlar ben pek ıyı haberlerle gelemedım.
bebegım hıc kılo almamıs yanı 200 gr alabılmıs 2326 olmuş.SAT a gore 37 haftadayım ama bebegım 35ı anca doldurmuş.gecen gıttgmde boyle dememıştı doktor agustosn ılk hftasından sonra sezaryanla alablrz demıstı ama bu mumkun deıl.şimdide ıstersen 15ınden sonra alablrz dıyor oğlusum daha buyumemıs kılo almamıski nasıl aldıralım.31 agustos doktor nöbetcıymıs ogune karar verdık sımdılık.bayramın 2.gunu yanı.bayramda 1hafta oncesı ve arifesi eşimn ıslerı yoğun oldgndan hıc oncesını dusunmedık.yanı bebegım sızlerın normal doğuma gıttıgı haftada sezaryana gırecek bılıyorsunuz benım omurılıgımde sorun oldg ıcın normal cok zor gozukuyor bende zorlanmak ıstemedgmden kolaya kaçıyorum.bebegm daha kanala gırmemıs rahım duvarıyla arasında mesafe varmıs acıklık falan yok.anlıyacagnz SAT ım la bebegım hıcmı hıc uyumlu deıl ve bunu aptal doktor yenı farkedıyor yanı ızahını bıze yenı yapıyor kafam allak bullak bız onmzdekı hafta doğacak beklerken bu ayı dolu dolu gecırıceğmz oğrenıyoruz.ustune bırde annemde normal yap bısı olmaz dıye bnı ıkna etmeye calısır tavırları ıyıce sınırlerımı bozdu doktorun ynnda bıle tutamadım o sınırle ona soylendım.dönüştede kayınvalıde aradg ıcın ona gttk bıde bılenler vardr kayınvalıdemn bır çorapp bıle almamıs olmasından ılgısızlgnden yakınıyordum ya o sınırle onun yuzunu gorunce(polyanna gıbı kızım kızım demelerı) canımı ııce sıktı ablamla telde dertlesrken sınırımden ağladım.halada kendıme gelebılmıs deılım kaçıncı haftadayım nerdeyım nasıl bılmıyorum..sadece dokunsalar ağlıcam onu bılıyorum
benimde sancım oldu çarşamba günü dr gittim hemen nst bağladılar baktı doktorum bir hafta daha beklesin dedi diladin verdi günde üç kere iyi geldi benim ikinci bebeğim sezaryen ilki buda doğal olarak sezaryen 10 ağustosta sabah 9 da eşinle gel dedi sezaryen öncesi tahliller yapıcam dedi bende 10 damı doğumumuz dedim yok 11 yada 12 sinde bebeği alırız konuşuruz o gün dedi ya ilk doğumumda öyle bir gün öncesi çağırmamıştı diyorum sitres yapmıyım diyemi öyle dedi acaba sezaryen olan arkadaşlar cevaplayın lütfen size tahlil falan yapıldımı ameliyat öncesi
?şimdiden teşekkürler herkeze iyi geceler...
dün kontrolümüz vardı.doğum tarihini 29 ağustosa verdi.eğer aksilik olmazsa büyük gün o gün.bebeğim 2 600 olmuş.bu 15 günde pek kilo almamış.yememe çok dikkat etmem gerekiyor.
Selam kızlar. artık doğumu bekleyenler baya azaldık. ben de pazartesi günü oğluşumu kucağıma alıcam. şimdiden heyecan bastı valla.
pazartesiden sonra 3 kişi olucaz inşallah. 9 ay geçti de şu 2 gün geçmek bilmiyor yaaa
dün kontrolümüz vardı.doğum tarihini 29 ağustosa verdi.eğer aksilik olmazsa büyük gün o gün.bebeğim 2 600 olmuş.bu 15 günde pek kilo almamış.yememe çok dikkat etmem gerekiyor.
selammm kızlarr..umarım herkez iyidir..ya bi çoğumuz doğum yapmış heralde..ay ne çabuk geçti zaman..ya bende biraz vajinusmus olayı var sanırım ve bundan dolayı çatı muaynesini nasıl yaptırıcam diye kara kara düşünüyorum..aranızda çatı muaynesi yaptıran varmı..varsa biraz anlatırmı nasıl yapılıyor ve acı veriyormu..normal doğum çok istiyorum bu yüzden bu korkumu yenmem gerek...lütfen tecrübelerinizi yazın kızlarr..
selammm kızlarr..umarım herkez iyidir..ya bi çoğumuz doğum yapmış heralde..ay ne çabuk geçti zaman..ya bende biraz vajinusmus olayı var sanırım ve bundan dolayı çatı muaynesini nasıl yaptırıcam diye kara kara düşünüyorum..aranızda çatı muaynesi yaptıran varmı..varsa biraz anlatırmı nasıl yapılıyor ve acı veriyormu..normal doğum çok istiyorum bu yüzden bu korkumu yenmem gerek...lütfen tecrübelerinizi yazın kızlarr..
canım selam,
bende de geçimişte vaji vardı ilişki anlamında yendik ama muayneye izin vermedim bu yüzden sezeryan oldum doktorlar bu durumumun normal doğumda bebeği ve beni riske atacağını söylediler ben de normal doğum sevdasından vazgeçtim sen bir dene muayne olabiliyorsan normal doğum yaparsın doktorun yönlendirir seni ama masaya yatmadan durumu doktoruna anlat benimki bana çok kızmıştı(
ben de açtı muayenesini merak ediyorum. 10 gün sonra bana da yapacaklar. Topic te sordum cevap alamadımAma hemşireye sordum o anlattı dr 2 parmağını içeri sokarak yapıyormuş. Orda kemikler varmış doğuma uygun mu değil mi çocuğun kafasına zarar verecek gibiyse sezeryana yönlendiriyorlarmış. Ve ancak parmakla anlaşılıyormuş, ultrason veya başka bi cihaz icat edilmemiş bunun için henüz...:18:
ara sıra belimde ağrı oluyor, bebek aşağı doğru baskı yapıyormuş da onun sonucu gibi... Ama bugün bir farklılık var : yürürken sağ bacağımın üzerine basamıyroum, çok ağrıyor(sancı giriyor gibi). Normal mi sizce? Fıtık falan değildir di mi?
Selam kızlar. artık doğumu bekleyenler baya azaldık. ben de pazartesi günü oğluşumu kucağıma alıcam. şimdiden heyecan bastı valla.
pazartesiden sonra 3 kişi olucaz inşallah. 9 ay geçti de şu 2 gün geçmek bilmiyor yaaa
canım selam,
bende de geçimişte vaji vardı ilişki anlamında yendik ama muayneye izin vermedim bu yüzden sezeryan oldum doktorlar bu durumumun normal doğumda bebeği ve beni riske atacağını söylediler ben de normal doğum sevdasından vazgeçtim sen bir dene muayne olabiliyorsan normal doğum yaparsın doktorun yönlendirir seni ama masaya yatmadan durumu doktoruna anlat benimki bana çok kızmıştı(
böyle bi sebepten normal doğumdan mahrum kalmak ne kötü dimineyse bakalım 12 sinde kontrolüm var ozaman belli olur..cevabın için sağol arkadaşım..
ben de açtı muayenesini merak ediyorum. 10 gün sonra bana da yapacaklar. Topic te sordum cevap alamadımAma hemşireye sordum o anlattı dr 2 parmağını içeri sokarak yapıyormuş. Orda kemikler varmış doğuma uygun mu değil mi çocuğun kafasına zarar verecek gibiyse sezeryana yönlendiriyorlarmış. Ve ancak parmakla anlaşılıyormuş, ultrason veya başka bi cihaz icat edilmemiş bunun için henüz...:18:
canım doktor 37. haftadan sonra çatı muayenesine başlar. çatal denen sandalyeye oturtuyo sonra parmağını içeri sokuyo.tabi baya ileri.10 saniye falan sürüyo.kendini çok kasmazsan acıtmıyo o kadar.ama sıkarsan biraz acıyo ama dayanılmayacak gibi değil.normal doğum yapacaksan bu durumu en az beş altı kez yaşıycan.ben daha doğurmadan beş kez baktı.tabi vajili değildim odurumda nasıl olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?