Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa zaten bu dönemlerde hassas oluyoruz.bazı dengesiz doktorların bunu düşünmeden pata küte konuşması sinirimi bozuyor.bak 4 hafta önce eski doktor 86,9 bulmuş bpd'yi.sonraki hafta 86,5.sonra 86,1 ve dünkü ölçümde de 85,9 yazıyor.böyle birşey mümkün mü diye sordum dayanamayıp dün.ölçümlere göre benim çocuğun bpd sürekli düşüyo dedim.doktor daa ölçümlere çok takma bunlar yaklaşık değerler dedi.hatta bir de "Amerika'da kadınlar sadece 3 kez ultrasona giriyorlar.siz sık girdiğiniziçin ölçümler böyle kafa karıştırıyor" dedi bir de.yani inşallah gelişim geriliği falan yoktur senin çocukta da benimkinde de.ama ben çok takmıyorum artık,doğruölçemediklerini düşünüyorum artık ne yapayım...dua edlim bol bol.Allah yardımcımız olsun,sağlıkla gelsin meleklerimiz![]()
ya kızlar valla polyanna değilim ama seni de rahatlatayıım birazara sıra belimde ağrı oluyor, bebek aşağı doğru baskı yapıyormuş da onun sonucu gibi... Ama bugün bir farklılık var : yürürken sağ bacağımın üzerine basamıyroum, çok ağrıyor(sancı giriyor gibi). Normal mi sizce? Fıtık falan değildir di mi?
ara sıra belimde ağrı oluyor, bebek aşağı doğru baskı yapıyormuş da onun sonucu gibi... Ama bugün bir farklılık var : yürürken sağ bacağımın üzerine basamıyroum, çok ağrıyor(sancı giriyor gibi). Normal mi sizce? Fıtık falan değildir di mi?
benimde arada bir sol bacağımın üstüne oluyo.. yani basamıyorum üzerine.. bende fıtıkmı acaba diye düşündüm korkudan kırk test isticek diye doktoruma da soramadıminşallah değildir.. ama birkaç kişiden daha duymuştum bu bacağın üstüne basamama olayını birkaç kişide daha olunca demekki normal diye düşündüm..
benim arkadaşım da bir ayağına basamıyordu hamileliğinde, meğer bel fıtıgıymış, fizik tedavi görüyor ama hiç yürüyemiyor şu an evde sürekli uzanmak zorunda çünkü çok ağrısı var. Acaba bende de fıtık mı başlıyor diye düşündüm
evet canım seninki Rh uyuşmazlığı, bizimki AB0 uyuşmazlığı denen bişey. ikisinde de sarılık oluyo ama Rh uyuşmazlığında durum daha ağır seyrediyo, AB0 uyuşmazlığiında daha hafif oluyo...bir de sizin durumunuzda doğumdan önce sonra iğne yapılarak bunun engellenmesi saglanabiliyor ama AB0 uyuşmazlığında gebelik sırasında yapılabilicek bu tür bişey yok, doğumdan sonra sarılık durumuna dikkat edilmesi gerekiyor. ama her iki durum da çözümsüz değil Allahtan:)
kizlar eve oglen geldik ama oglenden beri bi oturamadim. nasil herkesler. biz bigun erken ciktik. 4 gun kalmamiz gerekiyordu prosedur oleymis burda. evamiz tahminimizden cok cok erken sali gunu saat 2 yi 10 gece dogdu. dogumda hicbirsey duymadim aci olarak diyebilirim. normal dogum oldugu icinde hemen emdi ilk kolastrum sutunu. simdi normal sutumuzde geldi. hersey iyiydi. daha detayli anlaticam dogumu vakit bulunca simdi biseyleri duzenliyoruz. bebisin fotolarini koydum face e. herkese cok kolay dogumlar diliyorum. kimse korkmasin.
kızlar doğum hediyesini konuşmuşsunuz
benim eşimde alacak bana ama bana bırakıyo doğum olsun şöyle bi bebeğimizi kucağımıza alalım o zaman gider kuyumcuya beğenir alırsın istediğini dedi
benim hevesim 7taş yüzüklerde var çok beğeniyorum onları...kızımın doğum hediyesi olarak onu aldırmak istiyorum kocişimde sağolsun hayır demez biliyorum yeterki beğeneyim...
redmask cnm ben sunnybaby nin sallanan beşiğini aldım 3 gün önce buradada paylaştım evet biraz derin ama istediğin gibi bişide bulamıyosun be cnm altına battaniye falan bişile destekleriz artık napalım
eyeszay cnm hoşgeldin nasılsın bebeiş nasıl biraz tecrübe paylaş bizimle
kizlar eve oglen geldik ama oglenden beri bi oturamadim. nasil herkesler. biz bigun erken ciktik. 4 gun kalmamiz gerekiyordu prosedur oleymis burda. evamiz tahminimizden cok cok erken sali gunu saat 2 yi 10 gece dogdu. dogumda hicbirsey duymadim aci olarak diyebilirim. normal dogum oldugu icinde hemen emdi ilk kolastrum sutunu. simdi normal sutumuzde geldi. hersey iyiydi. daha detayli anlaticam dogumu vakit bulunca simdi biseyleri duzenliyoruz. bebisin fotolarini koydum face e. herkese cok kolay dogumlar diliyorum. kimse korkmasin.
evet canım buldum o msjını güle güle kullan.. bize de 145 dediler ama biraz daha indiririz.. ben daha önce ayaklı portatif sepet beşik görmüştüm. sonra bunu görünce kafam karıştı. ama benimki çok pahalıydı.. funnybabynindi sanırım. yrn bi de mothercaredekilere bakayım.. olmazsa alayım bunu senin içine sinmiş. bana fikir vermiş oldun sağolasın..
bi de canım bu rahat 8-9 aylık olana kadar kullanılır di mi büyük geldi gözüme..
ayyy maşallahhh.. doğumunun kolay olmasına çokk sevindim.. darısı başımıza..
merhaba kızlar ben hala alışveriş peşindeyim. perde siparişini verdim. halı bulamadım herşey kızlar için valla...
beşik baktım sunnybaby beşik alan var mı? bana çok derin geldi, çok eğilmek lazım gibi. sepet beşiklerde biraz pahalı gibi.. önerilerinizi bekliyorum
yrn da beşiğini aldık mı bitiyo tüm eksikler.. bi yandan da bitsin istemiyorum oyalıyo insanı..