2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ara sıra belimde ağrı oluyor, bebek aşağı doğru baskı yapıyormuş da onun sonucu gibi... Ama bugün bir farklılık var : yürürken sağ bacağımın üzerine basamıyroum, çok ağrıyor(sancı giriyor gibi). Normal mi sizce? Fıtık falan değildir di mi?

doğru dyorsun arkadaşım, coksağol eşimle birlikte okduuk yazdıkalrını, ferahladık biraz
haberdar ederim haftaya seni de, bizde yanlış cıkmışıtır ölçümler umarım...
Yaklaşık değerler falan demedi doktorum, direkt dopplere yönlendirdi..
hayırlısı artık bol dua, başka carem yok...

ya kızlar valla polyanna değilim ama seni de rahatlatayıım biraz aynı şeyler bende de oluyor.sürekli adet olacakmışım gibi bel ağrısı.bebek geriliyormuşda vajinaya kafasıyla vuruyormuş gibi sancı ve bacak kasılmaları.bööle fıtık gibi.ama bunları da sordum normal artık son haftalardasınız dedi(gerçi benim doktorlara çok güven olmaz ama ).buradan okuduğum kadarıyla bi çok arkadaşımızda da var aynı belirtiler.onu da takmıyorum.bööyle bi rahatlık var bende niyeyse

İgdenaz, canım tebrik ederim, Allah anali babali, sağlıklı büyütmek nasip etsin bebegini. Sana da gecmis olsun, ağrıların kısa sürede gecer umarım.

benimde arada bir sol bacağımın üstüne oluyo.. yani basamıyorum üzerine.. bende fıtıkmı acaba diye düşündüm korkudan kırk test isticek diye doktoruma da soramadım inşallah değildir.. ama birkaç kişiden daha duymuştum bu bacağın üstüne basamama olayını birkaç kişide daha olunca demekki normal diye düşündüm..

benim arkadaşım da bir ayağına basamıyordu hamileliğinde, meğer bel fıtıgıymış, fizik tedavi görüyor ama hiç yürüyemiyor şu an evde sürekli uzanmak zorunda çünkü çok ağrısı var. Acaba bende de fıtık mı başlıyor diye düşündüm

aman iyi düşünelim iyi olsun tatlım.. ama çok ağrıyosa ve bacağında uyuşma yapıyosa hiç basamıyosan bi doktora görün ozaman..

Kizlar baktimda herkeste ultrason degerleri ile ilgili sikinti sakin takmayin bunlari artik zaten belli bir haftadan sonra olcumlerde dengesiz oluyor:) benim dr m universitesi hocasi bu konularda cok arastirdik calismalarimiz cok oldu ama turk insanin olcumleri ne bilim uyluk kemigi uzunlugu ile ultrasonun deger araliklari birbirine uymuyor dedi bende de bir ara dogum tarihim 8 gun oteye gecmisti sordugumda takilmanbunlara makine kendince bir takim istatiki degerlere gore cikiyor dedi Sizde takilmayin kizlar bunmara kendinizi yorarsiniz bos yere

slm kızlar ...Biz 18 ağustosta oğlumuza kavuşuyoruz inşallahh...sezeryan tarihimiz belirlendi...
Salı günü kontrole gittiğimizde 3.300 grdı biraz iri diyor dr hayırlısı bakalım inşallahh sapasağlam sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler...

merhaba kızlar ben hala alışveriş peşindeyim. perde siparişini verdim. halı bulamadım herşey kızlar için valla...
beşik baktım sunnybaby beşik alan var mı? bana çok derin geldi, çok eğilmek lazım gibi. sepet beşiklerde biraz pahalı gibi.. önerilerinizi bekliyorum
yrn da beşiğini aldık mı bitiyo tüm eksikler.. bi yandan da bitsin istemiyorum oyalıyo insanı..

kızlar doğum hediyesini konuşmuşsunuz
benim eşimde alacak bana ama bana bırakıyo doğum olsun şöyle bi bebeğimizi kucağımıza alalım o zaman gider kuyumcuya beğenir alırsın istediğini dedi
benim hevesim 7taş yüzüklerde var çok beğeniyorum onları...kızımın doğum hediyesi olarak onu aldırmak istiyorum kocişimde sağolsun hayır demez biliyorum yeterki beğeneyim...
redmask cnm ben sunnybaby nin sallanan beşiğini aldım 3 gün önce buradada paylaştım evet biraz derin ama istediğin gibi bişide bulamıyosun be cnm altına battaniye falan bişile destekleriz artık napalım
eyeszay cnm hoşgeldin nasılsın bebeiş nasıl biraz tecrübe paylaş bizimle

inş. bi problem olmaz cnm sağlıcakla alrz bebşleri kucağımıza

kızlar yaa karnm ağrıyo

kizlar eve oglen geldik ama oglenden beri bi oturamadim. nasil herkesler. biz bigun erken ciktik. 4 gun kalmamiz gerekiyordu prosedur oleymis burda. evamiz tahminimizden cok cok erken sali gunu saat 2 yi 10 gece dogdu. dogumda hicbirsey duymadim aci olarak diyebilirim. normal dogum oldugu icinde hemen emdi ilk kolastrum sutunu. simdi normal sutumuzde geldi. hersey iyiydi. daha detayli anlaticam dogumu vakit bulunca simdi biseyleri duzenliyoruz. bebisin fotolarini koydum face e. herkese cok kolay dogumlar diliyorum. kimse korkmasin.

Caniiim masallah kuzuna sanki yeni dogan degil :)))Annesi gibi suslu bir kizce:))) Sen iyimisin dogumun nasildi rahatmisin ?

bebeğinin yaşı uzun olsun cnm ne güzel normal doğum olmuş maşaallah

evet canım buldum o msjını güle güle kullan.. bize de 145 dediler ama biraz daha indiririz.. ben daha önce ayaklı portatif sepet beşik görmüştüm. sonra bunu görünce kafam karıştı. ama benimki çok pahalıydı.. funnybabynindi sanırım. yrn bi de mothercaredekilere bakayım.. olmazsa alayım bunu senin içine sinmiş. bana fikir vermiş oldun sağolasın..
bi de canım bu rahat 8-9 aylık olana kadar kullanılır di mi büyük geldi gözüme..

ayyy maşallahhh.. doğumunun kolay olmasına çokk sevindim.. darısı başımıza..

Son düzenleme:

cnm gördüm fotolarınız maşallah kızına ama benzetemedm kimseye siz kime benzettiniz
bu arada ne kadar doğdu eva minamız?

Allah uzun ömürler versinn.darısı bizleree.ama prensesin fotolarını buraya da bekliyoruz :)

cnm ben 135e buldum nedense afallamıştım o sıra gez gez bulamayınca hiç indirimde yaptırmadan direk bulunca çok sevinerek aldım yoksa daha gezecek şansım yoktu
bende sepetlerden istiyodum çok şıklar ama çok pahalı vazgeçtim
ben tavsiye ederim cnm pembesini aldım uzun bi süre kullanılır yaşına kadar bile ama ama 5 6 7 aylık olduğunda odasındaki yatağında yatırmayı planlıyorum bakalım kısmet

derin olmasını istemiyorsan ikeanın ayarlanabilir beyaz beşiği var tablası ortada biraz büyüyünce aşağı indiriliyor fiyatı da çok yüksek değil mobilya düşünürsen ona bakabilirsin.diğer dediğiniz beşiği bir tanıdığım kullanıo biraz derin gibi.alttan destek gerekebilir başlarda.bir de halı bulamadığını yazmışsın biz kaşmirden aldık disney serisiydi erkek bebekler için bir kaç tane alternatif var biz winnie the pooh lu aldık mavi renkte karakterler futbol oynuyor bakabiilirsin oraya.

bu arada bikesha dan haberi olan var mı ben mi sayfalarda kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…