2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok sğl...valla sorma benim yediğimden kaç kişi yedi kimsede bişi yok bi bende...
tadıda ekşi değişik falanda değildi yani ama anlamadım...
sende yediklerine dikkat et cnm
başkalarına dokunmasada bize dokunabiliyo

hayır canım boynumun sol kısmında kaslarda bir ağrı kasılma ama geçmek bilmiyor sırtımda da kulunçlar. mesleğim de bilgisayar öğretmeniyim e ahliyle düzelmek bilmiyor

Bende bilgisayarcıyım canım, sırt ağrılarından bende çok çekiyorum. Ama doğru sandalyeyi seçmelisin, birde sırtını destekleyici yastık almalısın. Çok uzun süre pc başında da kalmaman gerekiyor...

Doktor belki rahatlatıcı bişeylerde verebilir...

Süper olur 08.08...
Bizimde evlilik yıldönümümüz 09.09... Ama bizim kız o kadar beklemez herhalde.
Aslında senin kuzunun maşallahı var,sonuna kadar beklemene gerek yokkş...
08.08 de güzel bir tarih olur sizin için

Herzaman seninle;
canım çokk geçmiş olsun. Dikkat etmeli yediğimiz şeylere. Valla hemen etkileniyoruz.
Neyseki geçmiş gitmiş artık...

Bizimde evlilik yıldönümümüz 06.09 ve bebişimin doğum tarihide 06.09 ama sezeryan olacağı için ağustosta doğumu düşünüyor doktorumuz..

sizdeki sanırım fizyolojik sarılık canım... aynen dedikjleri gibi mama takviyesi yapman yeterli çünkü ne kadar sık beslenirse o kadar çok çiş ve kaka yapar ve bağırsak yoluyla billuribini atar... suya gerek yok. Amin canım, inşallah....

herzaman seninle mgokbek çok geçmiş olsun...
teşekkürler...

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin çabucak iyileşir sen de güçlü dirayetli ol ki sütün kesilmesin çünkü bebişin sütüne çok ihtiyacı var şimdi.
teşekkürler...
canım çokçok geçmiş olsun dualarım senimle

Allah razı olsun... dualarınıza ihtiyacımız var....

sayfayı başından beri takip ediyorum aslında yazmasamda hepinizi tanıyor sayılırım . 30 temmuzda oğlumu kucağıma aldım sezeryanla. sütüm bu güne kadar yoktu şu andada damla damla sağdığımda. bebeğim mamayla besleniyor ve memeyi birşe gelmediği için itiyor. arkadaşlar çok üzülüyorum sizlerin nasıl oldu bana tavsiye edeceğiniz birşey varmı lütfen desteklerinizi bekliyorum

herzaman seninle çook geçmiş olsun canım..

kızlar bugün ağdacıya gittim sabah ama bikini bölgesine cesaret edemedim. nası doğum yapıcaksam.. sonra alışveriş yaptım. korayda lohusa gecelikleri indirimdeydi, 30 tlye aldım . fazla bişey kalmamış ama bi bakmanızı tavsiye ederim ben biraz büyük aldım bedeni kalmamış artık geniş geniş giyerim. pijama takımım vardı ama sezeryan olan arkadaşlar gecelik lazım deyince tavsiyelerine uydum .emzirme atletlerine baktım 30 milyonmuş, bi de çok küçük geldi, o hale gelebileceğime inananmadım. 30liraya atlet mi olur ya..

öğleden sonrasını da iş arkadaşım odasında geçirdim ohhh klimalı klimalı oturdum ev beni basıyo.. doğum izninde olup iş yerine giden yoktur herhalde.. evde oturunca senaryolar kuruyorum, insanlara takılıyorum , kitaba da veremiyorum kendimi.. film tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar yoksa annemi düşünüp düşünüp sinirleniyorum..

bu da geceliğim

Eklentiler

• $gecelik.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
herzaman_seninle, mgokberk geçmiş olsun kızlar.

gelişimci
canım bebiş inatçı çıktı ama sen pes etme. inşallah alır memeyi.

kızlar ben de bugün doktordaydım. oğluşum iyi ve rahatı yerinde, gününü bekliyor heralde

beklenen doğum tarihimiz 08.08. doktor pazartesiye kadar olmazsa pazartesi sabah 8.30 da gelin suni sancıyla doğumu başlatalım dedi.
ayyy sonunda doğurucam valla. çok heyecanlandım. oğluşum bu kadar bekledi inşallah pazartesiye kadar da bekler

ay ne güzel canım normal doğum yapacaksın yani bende çok istiyordum ama başı biraz büyükmüş bizim oğlanın gününe 2 hafta var henüz ama başı şimdiden 10 cm olmuş o yüzden de kanala inmemiş başı pozisyonu doğum pozisyonun da ama başı kanala girmediği için bende sancı da olmazmış bakalım kilosu da iyi galiba sezeryanla olacak doğum (

slm bende 39 haftaya girdim senin gibi yürüyünce çok ağrım oluyo banada sürekli bebek aşağıda 2 3 hafta erken gelir dediler benimde kız birde ikinci doğumum ben artık bizim kızın rahatı içerde iyi gelmeye niyeti yok galiba diyorum

evet canım baştan beri normal doğum istiyordum. benim oğluş da 2 hafta önden gidiyor hep. doğum kanalına da girmiş. çatın müsait dedi doktor.
oğlun sağlıklı olsun da canım önemli değil doğum şeklin. keşke istediğin gibi olsaymış ama senin ve bebeğin için hangisi daha iyiyse o olsun canım.

bu kitap bende de var ama nedense beğenmedim ve okumadım. Ağustos ayında Harvey Karp'ın mahallenin en mutlu bebeği kitabının tercümesi yayınlanacak, dört gözle bu kitabı bekliyorum :)
valla ben okumadım daha ama nette bloglarda çok tavsiye edildi diye aldım bende :??
ayyy pasta dokunmus demekki çok geçmiş olsun canım dikkat etmek gerek :)
valla çok azimli çıktı gülse :) şaka bir yana annem dediki yediğine içitğine dikkat ediceksin mesela soğuk su içilmeyecek veya çay vs sıcak içilmeyecek bebişte sütten dolayı etkileniyormuş acaba bu tarz bişeydenmi ki
canıım yaaaa senden esprili mesajlara alışmıştık okadar uzuldum ki allah yardımcın olsun dualarım seninle umarım atlatırsınız bu durumu
bu olayıda ilk defa senden duydum demek ki ne kadar seyrek rastlanan bir durum ama demekki başa gelecekse kaçış yok demekki
dularım sizinle ...
canım karbonatlı suyla gögüs silmeyi denedinmi emzirmeden önce temizle ama işe yarayabilir

ahhh canım yaaa allah yardımcın olsun bizimkilerde gülse gibi çıkmaz inşallah

offf bilmezmiyim canım yaaa bende yıllarca çektim hiç unutmam bir haftada 3 kez acilde kas gevsetici yaptırmıştım ahhh ahhh bilirim
artık dr lar bana direk boyun fıtıgı diolar ama napiim hiç bişi fayda etmiyo valla
tedaviside ne biliyomusun stressiz hayat kafaya takmamak
inşallah atlatırsın canım geçmiş olsun ...

kuzum bu koray neresi ankarada d imi şimdi diyorum ki acaba nette bi yermi yok yok subesi olan magazalardan falan derken
neyyyseeee bacım aş su anacığını artık yaaa kzum tek hedef bebeğin unutma bunu arada bizde hata yapıyoz onlarda hele menepoza giriyolarsa girmişlerse vayyy halimize en zoru oo ki sanırım seninki o durumda
sinemya git film izle eşyalarını düzelt börekler sar buzluguna at sarma sar koy doğum sonrasına hazırlan köfteler yap buzluga at
iş çoook...

senin doktorun sanki türkiyedeki cogu doktordan farkli cnm :) yurtdisindakilere benziyo. bende deli gibi korkuyorum ama doktorumu görücektin öyle sakin ve kisik bi sesle niye korkuyosun ki dedi bana gülümseyerek :) allah kolay dogumlar nasip etsin insallahhh. haaa bu arada hemoroid le ilgili sordum yazmayi unutmusum. simdilik bitkisel bi ilac önerebilirim dedi ama ben normal dogumda daha kötü olur mu falan dedim güldü sadece cevap bile vermedi. haa bi de fazla tatli da yapabiliyomus ki ben coook yiyorum :)

mgökberk cooook gecmis olsun cnm. bebeginin yasadiklarini bundan yillar önce yasayan biriyim ben. hatta karnimda kan degisimi icin actiklari delik hatira kaldi bana :) eminim ki senin bebegin de atlaticaktir bunu.

yanliz benim bildigim kan uyusmazligi anne negatif kan grubu baba pozitif oldugu durumlarda oluyo. bizde öyleydi bende pozitif kan grubuyum. annem kardesime hamileliginde de igne olmustu bu yüzden. sende ikinci hamileligim demissin benim kafam karisti böyle bisey olsaydi igne yapmalari gerekmezmiydi sana. ve hamile kaldiginda testlerle kan uyusmazligina da bakmalari gerekir. bebeginin yasadigi olay benim yillar önce yasadigimla ayni ama bu kan uyusmazligi meselesi farkli benim kafam karisti biraz :26:

Canım çok geçmiş olsun. Umarım doğum sonrası düzelme görülür.

Tatlım karın büyüdükçe ağırlık merkezi değişiyor bel boyun yani omuriliğe yoğun bir baskı oluşuyor belki bundan dolayı artmıştır ağrıların. muhtemelen doğum sonrasında azalır diye düşünüyorum.

mgökberk çook geçmiş olsun hayatımda ilk defa duyuyorum grup uyuşmazlığı diye bişey.. ayy dikkat edilecek ne çok şey var.. allah saklasın bebeşini. inş kısa sürede atlatır.

efsungcum haklısın sanki türkiyede çok yaygın bi mağaza gibi yazmışım ankarada çok şubesi var.. ay canım tavsiyelerin çok güzel de ben kimm börek sarma yapıp buzluğa atmak kim.ben film seyertmekle eşya düzenlemeyi seçeyim..

Canım geceliğin çok şirinmiş. :)) Güle güle giy. Hehe ben de izne çıkınca işyerime ( hastaneye) gitmeyi planlıyorum. Laptop ve kitaplarımı alıp kafeteryada serin serin oturum diye düşünüyorum. NE de olsa orada doğum yapacağım :))) Şaka maka bir ara düşünmedim değil. Belki de yaparım.

Evet canım farklı olduğunu herf fırsatta belli ediyor saolsun Ama Allah var iyi bir doktor. En azından çok güveniyorum. Birkaç yıl yurtdışında çalışmış belki ondan oradakilere benziyordur. o bitkisel ilacın adı ne canım ya? Hemofast olabilir mi? Normal doğumda gerçekten kötü olabiliyormuş ama 1 hafta sonra dikkat edersen geçiyormuş. Bak bu fazla tatlı olayını bilmiyordum. BEn normalde hiç tatlı yemem hatta tatlı sevmem de ama son 2 haftadır delirmişcesine her akşam tatlı yedim. ((( Off bak şimdi kendi kendime çok kızdım. Bilsem hayatta yemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…