- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
canım burdaki durum pes etmemek üstüne bol su iç sütü çogaltıyormuş bide serbet v.s gibi seyler (çok içmene gerek yok) doğum sonrası toparlanmanı rahatlamanı saglıyormuş faydası var dediler en iyisi sağ kendini kaşıkla beslesayfayı başından beri takip ediyorum aslında yazmasamda hepinizi tanıyor sayılırım . 30 temmuzda oğlumu kucağıma aldım sezeryanla. sütüm bu güne kadar yoktu şu andada damla damla sağdığımda. bebeğim mamayla besleniyor ve memeyi birşe gelmediği için itiyor. arkadaşlar çok üzülüyorum sizlerin nasıl oldu bana tavsiye edeceğiniz birşey varmı lütfen desteklerinizi bekliyorum
Gelişimci bende çok üzülüyorum kesinlikle mememi almıyor kafasını çeviriyor sinirleniyor. nerde hata yaptım die düşünüp çok üzülüyorum. hemşire emecek bebek mamada versen emer dior. sütümde o kadar az ki sağdığımda damla damla. ne yapmak lazım acaba
ama unutma pes etmek yok ugrasacaksın :)
inşallah abebeklerimiz hepimizi emer:)
güzel haberlerle geleceksin bence takipteyim :)yazdıkların benim için çok büyük moral oldu... teşekkür ederim canım... annenin neler yaşadığını öyle iyi anlıyorum ki..... şimdi erkenden kalktık, hastanedeki randevu saatimizi bekliyoruz, 11 e doğru evden çıkıcaz, inşallah değerler düşük çıkar ....
ayy hadi hayırlısı olsun canım :))selam kızlar kolay gelsin hepinize bugün uyku tutmadı beni erkenden kalktım öffff ....
Bacaklarımda uyuşukluk oluyor sizde de var mı bir de karıncalanma sürekli ...şikayatlerden kurtulmamıza az kaldı inşallah doktor bugün yarın doğurursun dedi su ya da nişan ı bekliyoz:)ne gelirse artık:)))
kaynana ile carcar hele de kızının odasında oooo kafa ucurmalık :))) heheheheh benim eşimde sürekli dişlerini gösteriyor bazen ona elis in sunu bunu diye mail atıyorum da sanki armaızdaymış gibi diyor hele odasını ilk ayarladığım gün şok oldu var olan birinin odası gibi gelmiş ona şoklarda tabii şimdi alıştı biraz daha :))günaydın canım, gunaydın kızlar. dun gece gayet serın olmasına ramen ben yıne uyuyamadım, demekkı uykusuzluğu nedenı sıcaklar değilmiş. sabah 7 de esımı ıse gonderdıkten sonra bu saate kadar nekadar uyuyabıldıysem o ıste.
bebeği hasta olan arkadas varmıs, kan grubu uyusmazlığından dolayı. acıl sıfalar dılıyorum , umarım tez zamanda değerlerı duşer sağlıkla yasarsınız.
gelısımcı inatçı kızın emmıyorsa mamayı anne sutuyle yapsan olmazmı kı? bılmıyorum seslı dusundum sadece.:) bu kız bu yasta boyle ınatcıysa buyuyunce dusunemıyorum zıllıyı, istediği herseyı yaptıracak gıbı:)
ceylanbebe canım demek doğum sırası sende, hadı allah bır avazda kurtarsın ınsallah canım.sağlıkla alırsın ınsallah bebeğini kucağına.
böbrek büyümesi olan arkadaş kımdı. benımde bır arkadasım hamılelığın daha baslarında bobrek buyumesı yasadı, hatta onu amılyat gıbı bısey yaptılar epey ılerlemıstı. ama sımdı kendısıde cadı kızıda cok sağlıklı maşallah. kucağa melekler alınınca hersey unutuluyor demıslerdı doğruymuş:)
kızlar benım esım yan çizmeye başladı bebek konusunda:) sanırım sadece sevme işini yapacak. gecen espiriyle karısık alt değiştirme olayını actım, hıc ısıne gelmedı. gercı elı mahkum olunca mecbur yapacak ama istekli değildi yanı. banane ben altını değiştirmem ama mamasını falan verırım belkı dedi benım eşşek kocam, bakalım neler yasıcaz doğumdan sonra. gercı o benden heyecanlı, her gun kızın odasının kapısını acıyor gulumseyıp kapatıyor. dunde anasıyla telefonda konusuyordu bı baktım kızın odasındakı cekyata uzanmıs orda konuşuyor çan çan anasıyla.
of cok konustum yıne:)
bu arada benım hastane bır tek hastanın altına serılen koruyucu bezı karsılıyormus. hasta bezını falan ben alıcam yanı, iyiki sormusum bıde o telasla eşim hasta bezı arayıslarına gırecekti. neyse onuda alayım barı bu gun.
neyse ben yıne sonra yazarım kızlar hadı opuyorum hepinizi. he bu arada bu gun doğum yapacak olan varmı acaba?
varsa allah kolaylık versın ınsallah.
ahh canım inşallah kolay olur allah kuvvet versin sana :)slm kızlar günaydın ben hala doguramadım sancı beklıyorum ne sancı var ne bi işaret 2 günüm kaldı 8 son günüm dua edin kızlar benim için inşallah sancım gelir gelmezse nolcak bilmiyorum
link ver bence sen ara ara :))günaydın kızlar
mgokberk canım çok geçmiş olsun. umarım güzel haberlerle gelirsin.
benim kan grubum 0+ eşimin A+ oğlumunsa 0-. bende doktora sormuştum ikimiz + ken oğlum neden - oldu diye oda bana anne yada babada 0 grubu varsa bebeğin grubunu - e çevirebilir demişti. çok şükür sarılık falan çok az oldu.
kızlar sizdeb bi ricam olucak bundan sonra doğum yapan arkadaşlar doğum haberinizide açtığım topike eklermisiniz burdan bazen zor oluyo takibi doğumları kaçırmak istemiyorum sayfalarda bulamıyorum bazen
canım yaaa bende A+ eşimde 0+ şimdi sorun olabilirmiymiş???????????????
eveeet yaaa sevrey nerde haber yok günümüz aynıydı onla :??????????canım az kalmış doğumuna Allah bir avazda kurtarsın inşallah
kızlar sev-reyden haber varmı sancılanmıştı doktora gidiyolardı en son