2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim 2. el bisey almamis. ben yanlismi yazdim acaba?? ben sadece zevksiz biseyler almis dedim. yani onuda bana degil kendi evine. kendi evine bi hevesle bebek odasi yapti. sanki ben bebegi ona vericem. ordada iste yatak carsaflar pembe yatak yesil cibinlikle bisey sari. cok fena sastim kaldim. ama 2. el falan bisey almaz. herseye dunyanin parasini verir ama hic guzel zevkli bisey almaz:)) ben yunanistandayim bu arada esimde yunan:))

amann cidden cok zor. neyse canim hic olmazsa yardim etsinler bari. sende bir sure canin yaniyormus gibi ahh ahh yaparsin azcik depresyon takilirsin sikilir giderler.

canim bana almadi onlari kendi evine bebek odasi yapti hehe. gerci banada aldi zaten benim butun evimi o aldi simdi allah icin herseyi o aldi evimize yeni ve ben sectim hicbirine karismadi. topu topu 2 seyi kendi zevkine gore almistir oda bebek yatagi carsafi ile bizim odanin carsafi oda konsept disi. bebek carsaflari gene rengarenk. bize aldigi carsaflarda biz bole tahta acik renk hani otel odasi konsepti yarattik huzurlu. krem gibi alicaktik yatak carsaf takimlarini falan. gitmis bitane cart kirmizi siyah almis. digeride pembe:)))) aaa bide giydigim gelinlige sutyeni o almisti ben hala almadim dugunde kalakalicam ole die. basik shape olanlardan almisti gelinligin gogsunu hic tutmadi deli olmustum:)

bebegin kafasina nasil dokunuyor ya ebe?? o kadar yakinmi bebek?? bize yasaklamadilar valla doktor sadece kondom kullanin dedi. bide cok komik bebek hic hareket etmiyor iliski sirasinda rahatsiz etmiyor. doganin isimi diyorduk, internetten okuduk sallanmadan dolayi hemen uyuyorlarmis bebekler o zaman. kopmustuk gulmekten.

kısslar benım de artık kasık agrılarım bel agrılarımbasladı3gundur.bugun baya baya adet olacakmısım gıbı sol kasıgımda hıssedyrm.erken mı basladı doğurana kadar boylee devam mı edıcek yoksa bu agrıların gelmesı dğumn gelmesımı demek?

selam kızlar birazda ben yakınıyım dedim cnm çekti:)benim ayağım kırılmıştı üç hafta alçıda kaldı annemdeydim orda net yok giremedim o yüzden. haftaya cuma günü kontrolüm var sezaryen olcak gününü kararlaştıracağız dedi doktorumuz bütün hazırlıklarımız tamam temizliğimide bitti çok şükür evim çiçek gibi oldu:) kızlar geceleri çok zor çok haklısınız saat başı uyanıyorum bende ama şükrediyorum ayağım alçıdayken öldüm bunaldım ayaklarım şişiyo diye sızlanıyodum ayağım alçıya alınınca ne kadar boş yere sızlanıyomuşum dedim düşün kırık ağrısı ve ilaç olarak minoseti çok zorda kalmadıkça içme dedi doktor elimden geldiği kadar içmemeye çalıştım bide kızım var 7 yaşında oda ilgi bekliyo bir yandan senin derdinden ne anlar doğal olarak. kocayı hiç saymıyorum zaten şimdi alçım alındı çok şükür doğumdan iki gün sonra flim çekilecek bakalım hayırlısı ufak ufak yürüyorum artık evin içinde çoook sıkılıyooruuum. az kaldı elif berra' ma kavuşmama böyle avunuyorum herkeze selamlar sabıerlar hayırlı doğumlar inş.inş sorunsuz bi şekilde herkez bebeğine kavuşur

yok guselm senn doğru yazdında ben ozaman kısıyı karıstrdm demekkı gecen gun yazıldıda u 2.el mevzusu yabancıydı kayınvalıde falan kopek mı ne almıs doğacak bebege.bu arada zevksızlık konusunda kayınvalıdemde oyle bıdee hc gelıstrmemıs kendını kadın bırde 20senelık esnaflık ypmıs dusun:) zevksızde olsa elı birsey almaya gtmıor hanımın.az once aradı ne dese begenırsınnn SELİİİN SENDE FLASH TV CIKIORMU BENDE EVET DEDIM IYI OLDU DEDI KAPATTIK KOMIK YAHUU..

kızlarrrr kımse yokmuu? cok agrım var kasıgımdn boşluguma doğru ve bebegım hıc durmuyor karnım hop hop oynuyor 15dk dır... bırsey dıyın sızede oluyormu?

ayy cok gecmis olsun canim ya. ne kadar zor gecirmissindir. ama sukur bak gecmis simdi. dikkatli ol bari.

allala kim acaba baska yabanci ile evli olan. kopek derken canli kopekmi??? nasil olur yahu.. beterin beteri var sanirim:)) bu arada flash tv yi napicakmis?? cikar sana gelirmis bi film varda bizde cekmiyor diye:))

kızlarrrr kımse yokmuu? cok agrım var kasıgımdn boşluguma doğru ve bebegım hıc durmuyor karnım hop hop oynuyor 15dk dır... bırsey dıyın sızede oluyormu?

alallal yanki benimde bebek cok hareket ediyor ama agrim falan olmuyor. yani nstdemi ne agri cikti gerci ama ben hissetmiyormusum. bisey olmaz sanirim nasil bir kasik agrisiki? belki bebek baski yapiyordur yada tuvaletin gelmistir olabilirmi? doktorunu arasana bi.

okudum valla cnm ya kımdıkı bı bakıım gecmıse ben. yok oyuncak kopektı.bu arada agrım hafıfledı gıbı ama gecmedı sızlıyor hala boşluguma belımden asağı doğru sen benden ondesın bılırsın sendede oluyormu adet agrıları gıbı 10dk suren agrılar..

bu arada cay cok zararlimidir ya bebege??? ben 9 ay boyunca nerdeyse hic icmedim. simdi annem geldi cay aseriyorum gibi bisey oluyor. sabah acik 3 bardak iciyorum bazen canim gecede icmek istiyor. simdi gene canim yemek istemedi annem yumurtali ekmek yapiyor bide cay yapacagiz. poff gene bi 3 bardak icerim..

bide bisey daha diyecegim. benim hicbir agrim sizim bilmemneyim yok. bi kasilma oluyor bazen oda acimiyor. bu sanci aletine bagladilar beni sanci cikti normalden fazla. ben hicbisey hissetmiyorum ama. yani vucudum doguma hicmi hazir degil acaba. doktor bana 20 saat falan surer dedi dogum ama ben kitaptan okudum yapay baslatilan normal dogumlar 24 saat ile 3 gun arasi surer diyor. ben 3 gun hastanede kalirsam doguramazsam sasmayin. bide bebek kayinvalidemin dogum gununde doguyor. hep ayin 2 sinde dogucak dedi durdu ciddende hakli cikti. bebek kiz dedigindede hakli cikmisti. ama 2 sinde dogmaz 3 unde dogarsa oda babamin dogum gunuD baya bi ilginc olucak.

stzmn[/B ]valla benim hicbir agrim sizim olmadi canim ama beni o agri makinesine baglayinca agri cikti gecen hafta. doktor sen hissetmiyorsundur dedi ama sanci var. bu arada hemen korkma ama doktorunu ara. ben kitapta okudum. dogum agrilari icin belden basliyor asagiya dogrumu gidiyor ne ole diyordu. ama baska dogum belirtisi varmi? mesela karnin asagiya indimi? ishal gibi bisey oldunmu?? temizlik icgudusu geldimi:)) pembemsi nisan yada sumukumsu tikac akintisi geldimi? onlara bi bak bakiyim. bide cok hareket etme dinlen. ama mutlaka doktoru ara.

Son düzenleme:

teskrler cnm yaa karnım asagıya ındı 1haftadr bu sabah ıshal gıbı oldm evet ama tamamen deıl ama normalde deıldı.akıntılarm var sumuksu ama renk dedg gıbı deıl.bırde yarım saat once baslayan su agrlrm oldgndan berı bebegm asırı haraket halınde agrım sol tarafmdan gelıp gelıp gdyr.benm gtgm hastane 45dk uzak ve ozel hastane doktrm yoktr kesın suan.sence devlet hastanesıne mı gıdeyım gecmezse? 1 saat daha beklıyeyım mı dersın?eşim dukkanda 1saate gelır normalde ararsam hemen gelır ama sence ne yapayım?

teşekkürler cnm sağol evet geçtin artık...

haydaaa doktorun cebi yokmu peki senin acil bir dogum durumun olursa diye?? butun belirtilerde varmis. acele etme doktorlar zaten ole dogum hemen filmlerdeki gibi olmuyor bir anda diyorlar. bekle bir saat daha bence ama kendini kontrol et surekli. bir saat sorada artan agrin kasilman falan olursa bir git bakalim baksinlar bence.

var var numarası cnm ararım beklıyım bı bakalım.yarında okdr soz ettım esıme bı havuza denıze gtrmedn dıye haftasonu ıcın otele gıdıcektık bak sen sımdı ıse:)2saat once bebegmn camasrlarını ykdm kurumadılar hala hemen kurusun utulıcem koycam cantama korktum ya.saol cnm ınsan bırıyle konusunca ne ypcgnı bılıyor obur turlu ynmda kmse olmadgndan salak olyrm saol..

Slm kızlar Biz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:

dur hemen telas yapma bazen hepsi ustuste geliyor insan dogurucak bi anda zannediyor. dedigim gibi zaten hemen gelmez ole bi bekle bakalim. ama simdi utuye bilmemneye girme erken daha. otur dinlenki gelmeyecegi varsa gelicek stresinden dogum yapma:)) biraz bekle belirtilere bak sora doktoru ara eger gecmezse,

bilmiyorumki oyun parki hani su emeklemeye basladiklari zaman yada hafif hafif yurudukleri zaman icine koydugun buyuk sey degilmi. kenarlari sisme yada tahta olanlarida var?? benmi yanlis hatirliyorum.

doğru onlarda var onlar için erken ben yatak olarak kullananlardan almayı düşünüyorum :97: ama nerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…