eyeszay haklısın bıze yazık:) ben senın durumu pek bılmıyorum takıp edebldgm kadaryla sen yurtdısındasın galiba kayınvalıde yabancı bırde 2.el esya flan onları blyrm cnm bn bırtek:)tam olrk durumunu bılemıyorum yanı.
2.el esya ıcın sunu dıcem yurtdısındakıler bu durumu cok normal goruyor bıt pazarından alıyorlar bazı seylerıı.cevremde cok var ve gayet gayet modern markadan aşağı gıymeyen kısıler..garıpsemedım senınkı oyuzden:) ama bebıs ıcın almasıda hakkaten ınsanı fıtıl eder tatlım.senınkı kotunun ıyısıymıs unutma hıc almayan babaneeeelerrr var(bızımkı gıbı)
canım bende öyle diyorumda hergün arıyolar kızım nasılsın diye şu gün doğum desem hemen çıkıp gelceklermiş. benim ağzımdan gün bekliyolar ben de daha 3 haftamız var dedim. eşimede söyledim de hastane masraflarını onlar ödeyeceklermmişmiş gelmezsek olmaz demişler oof off bende bilmiyorum ne yapıcaz bu sıcakta o kadar kişi bi ewde allahtan evin heryerinde klima var
benim de annem besik icin takim alicam diye tutturmustu ben türkiyedeyken ama bi görsen böyle beyaz acayip süslü bisey yeni gelin yatagi sanki ben aldirtmadim ama benden sonra almis olabilir emin degilim :) gelirken bana bi sürpriz yapabilir yani :)
senin kayinvalide zevksiz bisey de olsa almis ya benimki onu da yapmiyo gerci alsa da aynen sizinki gibi olur cooook zevksiz bi insan cünkü o kadar zaman yurtdisinda yasamis hic bi görmemis diyorum kendi kendime. bizimki de benim bebege bakamicagimi falan düsünüyo herhalde gecen demez mi biz onu alir türkiyede büyütürüz nasil sinirlendim anlatamammm
bu arada biz esimle ne zamandir kardes gibiyiz valla su erken dogum tehlikesi yüzünden yasaklamisti doktor gecen artik iliskiye girebilirsiniz dedi ama esim istemiyo :) nedeni de ebe eliyle muayene ettiginde basini tutabiliyorum ama daha dogum kanalinda degil dedi esim diyo ben hayatta yapmam kizimin kafasi ebenin eline geliyoama sanirim dogumdan sonra bi süre daha yapamicaz 40 gün kadar
selam kızlar birazda ben yakınıyım dedim cnm çekti:)benim ayağım kırılmıştı üç hafta alçıda kaldı annemdeydim orda net yok giremedim o yüzden. haftaya cuma günü kontrolüm var sezaryen olcak gününü kararlaştıracağız dedi doktorumuz bütün hazırlıklarımız tamam temizliğimide bitti çok şükür evim çiçek gibi oldu:) kızlar geceleri çok zor çok haklısınız saat başı uyanıyorum bende ama şükrediyorum ayağım alçıdayken öldüm bunaldım ayaklarım şişiyo diye sızlanıyodum ayağım alçıya alınınca ne kadar boş yere sızlanıyomuşum dedim düşün kırık ağrısı ve ilaç olarak minoseti çok zorda kalmadıkça içme dedi doktor elimden geldiği kadar içmemeye çalıştım bide kızım var 7 yaşında oda ilgi bekliyo bir yandan senin derdinden ne anlar doğal olarak. kocayı hiç saymıyorum zaten şimdi alçım alındı çok şükür doğumdan iki gün sonra flim çekilecek bakalım hayırlısı ufak ufak yürüyorum artık evin içinde çoook sıkılıyooruuum. az kaldı elif berra' ma kavuşmama böyle avunuyorum herkeze selamlar sabıerlar hayırlı doğumlar inş.inş sorunsuz bi şekilde herkez bebeğine kavuşur
yok guselm senn doğru yazdında ben ozaman kısıyı karıstrdm demekkı gecen gun yazıldıda u 2.el mevzusu yabancıydı kayınvalıde falan kopek mı ne almıs doğacak bebege.bu arada zevksızlık konusunda kayınvalıdemde oyle bıdee hc gelıstrmemıs kendını kadın bırde 20senelık esnaflık ypmıs dusun:) zevksızde olsa elı birsey almaya gtmıor hanımın.az once aradı ne dese begenırsınnn SELİİİN SENDE FLASH TV CIKIORMU BENDE EVET DEDIM IYI OLDU DEDI KAPATTIK KOMIK YAHUU..
kızlarrrr kımse yokmuu? cok agrım var kasıgımdn boşluguma doğru ve bebegım hıc durmuyor karnım hop hop oynuyor 15dk dır... bırsey dıyın sızede oluyormu?
ayy cok gecmis olsun canim ya. ne kadar zor gecirmissindir. ama sukur bak gecmis simdi. dikkatli ol bari.
allala kim acaba baska yabanci ile evli olan. kopek derken canli kopekmi??? nasil olur yahu.. beterin beteri var sanirim:)) bu arada flash tv yi napicakmis?? cikar sana gelirmis bi film varda bizde cekmiyor diye:))ıbı
stzmn[/B ]valla benim hicbir agrim sizim olmadi canim ama beni o agri makinesine baglayinca agri cikti gecen hafta. doktor sen hissetmiyorsundur dedi ama sanci var. bu arada hemen korkma ama doktorunu ara. ben kitapta okudum. dogum agrilari icin belden basliyor asagiya dogrumu gidiyor ne ole diyordu. ama baska dogum belirtisi varmi? mesela karnin asagiya indimi? ishal gibi bisey oldunmu?? temizlik icgudusu geldimi:)) pembemsi nisan yada sumukumsu tikac akintisi geldimi? onlara bi bak bakiyim. bide cok hareket etme dinlen. ama mutlaka doktoru ara.
ayy cok gecmis olsun canim ya. ne kadar zor gecirmissindir. ama sukur bak gecmis simdi. dikkatli ol bari.
allala kim acaba baska yabanci ile evli olan. kopek derken canli kopekmi??? nasil olur yahu.. beterin beteri var sanirim:)) bu arada flash tv yi napicakmis?? cikar sana gelirmis bi film varda bizde cekmiyor diye:))
teskrler cnm yaa karnım asagıya ındı 1haftadr bu sabah ıshal gıbı oldm evet ama tamamen deıl ama normalde deıldı.akıntılarm var sumuksu ama renk dedg gıbı deıl.bırde yarım saat once baslayan su agrlrm oldgndan berı bebegm asırı haraket halınde agrım sol tarafmdan gelıp gelıp gdyr.benm gtgm hastane 45dk uzak ve ozel hastane doktrm yoktr kesın suan.sence devlet hastanesıne mı gıdeyım gecmezse? 1 saat daha beklıyeyım mı dersın?eşim dukkanda 1saate gelır normalde ararsam hemen gelır ama sence ne yapayım?
haydaaa doktorun cebi yokmu peki senin acil bir dogum durumun olursa diye?? butun belirtilerde varmis. acele etme doktorlar zaten ole dogum hemen filmlerdeki gibi olmuyor bir anda diyorlar. bekle bir saat daha bence ama kendini kontrol et surekli. bir saat sorada artan agrin kasilman falan olursa bir git bakalim baksinlar bence.
var var numarası cnm ararım beklıyım bı bakalım.yarında okdr soz ettım esıme bı havuza denıze gtrmedn dıye haftasonu ıcın otele gıdıcektık bak sen sımdı ıse:)2saat once bebegmn camasrlarını ykdm kurumadılar hala hemen kurusun utulıcem koycam cantama korktum ya.saol cnm ınsan bırıyle konusunca ne ypcgnı bılıyor obur turlu ynmda kmse olmadgndan salak olyrm saol..
Slm kızlarBiz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:
oyun parki icin erken degilmi?? Sen nerdesinki alisveris yeri yok?
ben van'da oturuyorum neden erken olsun ki :26:
bilmiyorumki oyun parki hani su emeklemeye basladiklari zaman yada hafif hafif yurudukleri zaman icine koydugun buyuk sey degilmi. kenarlari sisme yada tahta olanlarida var?? benmi yanlis hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?