2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hadi hayırlısı. ben epiduralden yana olurum. genel anestezi sonrası ayılma falan zor oluyo yaa. epiduralde bebişini hemen görürsün
bebişine de maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

kusarsa allah korusun genzine gitmesin diye yan yatırırlar bebeği annenler bilir zaten canım.. hatta yastığı var onun satılıyo

ilk zamanlar yan yatırmak en iyisi Allah korusun kusar falan sırt üstü boğulabilir. kendi gözetiminde arada tabikide sırt üstü yatabilir ama çok dikkat etmek lazım

hafif yan yatırılıyor eyeszay kusarsa falan boğazında kalmasın diye Allah korusun.. battaniyesi ile arkadan destek veriliyor yani.

yaa bende ole biliyorum annemde. alex bi kitap aldi onda sirtustu yaziomus yan tehlikeli falan dusebilir diye. bende ole tehlikeli asil dedim iddia ediyor benimle. sora bendeki bi kitaptada resimde sirtustu gordum kafam karisti.

tşk canım bende bılmıyorum aslında korkmuyorum ama kararsızım bugun hastanede 2 ay önce epiduralle yapan bır kadın vardı o daha rahat oluyo dedı agrı falan olmuyor dedı 6 saat bişey hissetmıyosun 6 saat sonra olan ağrıda az oluyo ağrı kesici ile hemen gecıiyor dedı o yuzdedn benım de aklım yattı bıraz sizlere sorup bir fikir alayım dedım

yaaa cok sikiliorum kizlar ole bole deil. poffff hele bu saatler. biran once pazartesi gelsede. keske hastanede internetim olsaydi size yazardim. 20 saat dogum baya bir sikilicam. benim cebimden acilmiyor bu sayfa acilsaydi internete baglatirdim bu hattimi.

Slm kızlar Biz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:

canım ben kraftın benetton modelini aldım çok hoşumuza gitti mağzalardan da bakmıştık sipariş vermeden önce renkleri de nettekinden daha güzel netteenucuz.com dan aldım orda genelde herşey daha uygun gece yarısı sipariş vermiştim bi gün sonrası öğlen ikide geldi:79:

selam guzel anneler 3 gundur giremiyorum takip edemedim sizleri, cok kotu seyler oldu. oncelikle dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum. herkesler iyidir umarim

ayin 26.sinda aksam annemi aldik havaalanindan geldi diye seviniyodum eksikleri tamamlayacakti felan. 27.sinde ablam geldi bize oturmaya telefonu caldi yigenimin okulda kolu kirilmis diye aradilar(okulun son gunuydu tatil olacakti okul ogun,burda cok gec kapaniyor okullar) okul bize yakindi kostuk gittik ambulansalr felan vardi, neyse cok korktuk ama kiriktir cocuktur olur dedik. hastanede filmi felan cekildiki 2 yerden cok kotu kirilmis hemen ameliyatta aldilar platin taktilar, ameliyattan sonra ertesi gun yigenim parmaklarini hissetmedigi icin tekrar ameliyata aldilar, 2gun sonra yine olacak. bi kirik dedik birsuru sey cikti. tabi ben agla agla mahvoldum yigenimi oyle gordukce. annemde ablamlarda kaliyo geldiginden beri ablamin 11 aylik oglu var ona bakiyo. oda hic durmuyo agliyo daha emdigi icin annesini istiyor, ablamda surekli hastanede yigenimin basinda yani zor gunler geciriyoruz ama Allahim beterinden korusun, insallah hersey yoluna girer dua edin ne olur. benimde dun kontolum vardi saglik ocaginda, bebegi yine olctuler 39 haftalik olmasi gerekirken 34 haftalik cikti ( metre olcumu) bebisimin oynamamamisti gun boyunca onu soyledim, birde kalp atislari zayif cikinca beni hemen hastaneye yolladilar, ultrasyona koydular, 20dk makinaya felan koydular hersey yolundaydi cok sukur. oglusumu uzun zamandan beri ilk defa gordum 2780gr ve 46cm mis, kucuk bi bebis olcak yani ama cok sukur iyiydi.
bu arada ev isimiz oldu demistim, onda da yine sorun cikti tum hayaller gitti. salak avukatin yuzunden, satici sirket evi cekti. kismet degilmis saglik olsun.

kafanizi sisirdim gece gece ama icimi dokmek istedim buraya, aklimda hep yigenim birsuru risk sayiyor doktorlar. uzmemeye calisiyorum kendimi hastaneye gitmemeye calisiyorum ama olmuyo, dayanamiyorum.
yani simdi bebis dogsa annemin bana yetisecek, yardim edecek durumuda yok gibi. saglik olsun bebisim sagligiyla gelsin, yigenim iyilessinde bakilir bi caresine.
offffffffff icim s1kildi kac gundur. icimi doktum sizlere. insalalh sizler iyisinizdir

canım Allah yardımcın olsun zor şeyler yaşamışsın ama stres yapmamaya çalış biliyorsun sen üzülünce bebiş de üzülüyor

gelmiş geçmiş olsun canım umarım herşey tekrar yoluna girer

canım Allah yardımcın olsun zor şeyler yaşamışsın ama stres yapmamaya çalış biliyorsun sen üzülünce bebiş de üzülüyor

gelmiş geçmiş olsun canım umarım herşey tekrar yoluna girer

tesekkurler kizlar, insanin saniyede ne olacagi belli olmuyo, Allahim herkese saglik versin, saglik gibisi yok. su kac gundur hamileligim boyunca olmadigim kadar duygusalim, yasananlardan dolayi. simdi bile sipir sipir akiyo yaslar, size yazarken. ama icimi dokmek iyi geldi. su donemi daha farkli hayal ederken, yasananlar uzdu ister istemez beni.

yaa bende ole biliyorum annemde. alex bi kitap aldi onda sirtustu yaziomus yan tehlikeli falan dusebilir diye. bende ole tehlikeli asil dedim iddia ediyor benimle. sora bendeki bi kitaptada resimde sirtustu gordum kafam karisti.

Arkadaşımın yeni bebeği oldu demiştim ya, hafif yan yatırıyorlar o dönüp hooop sırtüstü yatıveriyor :) Sonunda pes ettiler sırtüstü yatırıyorlar artık... Başlarda uykusunda kusma falan olmuyor sanırım ama sürekli bebeği izlemek en doğrusu sanırım.... 40 ı çıkması diye bir şey var sonuçta... Benim doğuma daha var diye hissediyorum, çanta falan da hazırlamadım, rahat rahat dolaşıyorum bakalım nasıl olacak... Ya arkadaşım mutlaka doula tut diyor ama birde ona para vermek istemiyorum ama... Hatta bebeğin her şeyini ikinci el al ama mutlaka doula tut diyor...

kafamızı sısırmedın ki..hepımız brsyller paylasyrz ıste cnm ne olacakkı.snn bıraz sıkıntılı gunler olmus geçmıs olsun..bebegın ıyıymıs ama bak annesını uzmıcek demek.bnmkıde mınık olacak galıba.

Gecmis olsun lemon- tree canim yaa son 2-3 gun epey hareketli gecmisnYegeninde toperlayacaktir kucuk cocuklar cabuk iyilesirlerBebeisinde iyiymis varsin minik olsun saglikli ya Ayy ev olayi tam dumur yani kismet hakkaten yaa :))Yillar sonra bugunleri dusundugunde ne maceralar atlattik diye tebessumle anacaksin bence Annende hem sana hem 11 aylik yegenine yetisir meraklanma :))

yataım dedım olmadı yaaa.scakk cok.balkonda yatıyoruz ben balkon demırlerıne yapısıyorum soğuk dıye ama yk rahat edemedım geldm yıne bılgs basına.ayaklarımn altı cayır cayır..

canım benimde bebek 33 de doğmuş oluyo,ikinci olursa inşallah herhalde senin yaşlarını bulucak benimde,hamilelikte kolay geçiyomu o yaşlarda...şimdi ben baya zorlandım bunda 38 olunca dahamı zor olur,yoksa fark olmuyomu?yoksa bebek doğurmak için o yaş geç değil de sadece anne dahamı ağırlaşıyo merak ettim...

canım büyük geçmiş olsun,bi fakire sadaka falan verseniz diyecem,herşey üst üste gelmiş yaa...doğumdan sonra herşey yoluna girecektir,bebişler kısmetleriyle gelir,daha iyi bi ev nasip olur belki...olanda hayır vardır ,canını sıkma...minik kuzunla geçireceğin güzel günlerini düşün...

Kizlar butun gece kasilmalarim oldu sancimda ardi adet sancisi gibi kimseyi uyandirmadim Zaten dun aksam ustu basladi kasilmlarim artik saat tutsam iyi olacak galiba :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…