• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben jane rider almistimya bebek arabasi hani oto koltugu ve arabasini. simdi portbebesinide istiyorum bu aldigim yerdeki adam elimde yok concord da jane in ondan verelim diyor. yada elime 3 jane gelicek onlardan veriyim diyor ama ben renklerini begenmedim. netten bakiyorum simdi bitek portbebesini bulamiyorum siparis vericek site buraya gondericek. ama hepsini alirsan netten daha ucuza geliyor. cok sinir oldum. amazon.com.uk ozellikle. bide ben jane aldigima cok pisman oldum:(( gerci daha kullanmadim saglamligina saglamdir kesin. ama burda cok degisik arabalar gorup daha cok begendim. hicbiseyde acele etmemek gerekiyor:((

anladim sen park yatak diyorsun. gitti gidiyor yada sahibinden.com a baktinmi. oralar trnin heryerine siparis aliyor diye biliyorum.

Evet ben ilk oğlumda nişanımın gelmesiyle bereber ishal olmuştum.

Adet dönemlerinde de olur ya...

Yani bende olur en azından:44:

Sagol canim cevabin icin, :70:

nisan falan gelmedi ama muthis bi bel agrisi var adet olucakmisim gibi hissediyom bide feci ishal durumu var :26:

Hayirlisi bakalim :16:

doğru onlarda var :1: onlar için erken ben yatak olarak kullananlardan almayı düşünüyorum :97: ama nerden :59:

joker ve e-bebekten alabilirsin canım ben daha önce alışveriş yaptım güvenilir yerler.. marka konusunda annelerin tecrübelerinden faydalanabilirsin graco ve casual iyi diye biliyorum ben..

Evet ben ilk oğlumda nişanımın gelmesiyle bereber ishal olmuştum.

Adet dönemlerinde de olur ya...

Yani bende olur en azından:44:

ben adet döneminde kabız olurum :)) ishal bende de var endişelendim bak şimdi adet sancısı da var herhalde yavaş yavaş doğuma hazırlıyo bu sancılar bizi

canım başka bir başlıkta okudum senin bi karışımın varmış bal sirke su karışımı yağ eriten.. doğumdan sonra yapabilir miyiz acaba süte zararı olur mu şu aldığımız kiloları bi verelim yahu..

bide bebegi yanmi yatiracagiz sirtustumu dogunca?? ayy saka gibi ne kadar az kaldi neler konusuyoruz artik. ben hala inanamiorum anne olucagima. hastaneye gidip eve ufacik bisey getirecegimize. butun gun onu izleriz heralde.

canım başka bir başlıkta okudum senin bi karışımın varmış bal sirke su karışımı yağ eriten.. doğumdan sonra yapabilir miyiz acaba süte zararı olur mu şu aldığımız kiloları bi verelim yahu..

canım bende başlarda bilmiyodum ve doğumdan sonra ara vermiştim sirke var diye içinde ama Ahmet maranki elma sirkesi anne sütünün kalitesini arttırıyo emzirirken rahatlıkla içebilirsiniz demiş ve bu tarifi vermişti. bende bunda denicem. 20 kilo aldım ben yaa vermem lazım benimde:(((

bide bebegi yanmi yatiracagiz sirtustumu dogunca?? ayy saka gibi ne kadar az kaldi neler konusuyoruz artik. ben hala inanamiorum anne olucagima. hastaneye gidip eve ufacik bisey getirecegimize. butun gun onu izleriz heralde.

kusarsa allah korusun genzine gitmesin diye yan yatırırlar bebeği annenler bilir zaten canım.. hatta yastığı var onun satılıyo

ilk zamanlar yan yatırmak en iyisi Allah korusun kusar falan sırt üstü boğulabilir. kendi gözetiminde arada tabikide sırt üstü yatabilir ama çok dikkat etmek lazım

canım bende başlarda bilmiyodum ve doğumdan sonra ara vermiştim sirke var diye içinde ama Ahmet maranki elma sirkesi anne sütünün kalitesini arttırıyo emzirirken rahatlıkla içebilirsiniz demiş ve bu tarifi vermişti. bende bunda denicem. 20 kilo aldım ben yaa vermem lazım benimde:(((

süpersin canım teşekkürler paylaşımın için doğumdan sonra yapalım bakalım takip ederiz birbirimizi :)

ıyı aksamlar kızlar bugün dr gıttım 3 ağustos çarşamba günü doğumum var sezeryan bebeğim 3 600 52 cm maşallah deyın sezeryan olacak epiduralmı genel anestesimi olsun karar veremedim bana fikir verirmısınız efsung canım benı ekle 3 ağustos boştu ben doldurdum:nazar::nazar::66::66: şafak 5

ıyı aksamlar kızlar bugün dr gıttım 3 ağustos çarşamba günü doğumum var sezeryan bebeğim 3 600 52 cm maşallah deyın sezeryan olacak epiduralmı genel anestesimi olsun karar veremedim bana fikir verirmısınız efsung canım benı ekle 3 ağustos boştu ben doldurdum:nazar::nazar::66::66: şafak 5

maşallah canımm bebeğine az kaldı artrık hadi hayırlısı
ben epiduralden koırkuyorum yaa ondan istemem cesaret işi gibi geliyo bana
korkmazsan falan epidural olabilirsin hem genel anes. kalkarken biraz zor oluyo ayılma aşaması epiduralde öyle bişey yok

hafif yan yatırılıyor eyeszay kusarsa falan boğazında kalmasın diye Allah korusun.. battaniyesi ile arkadan destek veriliyor yani.

maşallah canımm bebeğine az kaldı artrık hadi hayırlısı
ben epiduralden koırkuyorum yaa ondan istemem cesaret işi gibi geliyo bana
korkmazsan falan epidural olabilirsin hem genel anes. kalkarken biraz zor oluyo ayılma aşaması epiduralde öyle bişey yok

bende epidural istiyorum ayılma muhabbeti olmasın diye..

Back