AYY dünakşam bende kocama bi bağırdım neye uğradığını şaşırdı adam.daha 1 hafta önce kayınvalidemler evine gitti.bizde 22 gün kaldılar dün demiş beni aramıyo hiç dedimyahu daha bir hafta bile olmadı yeter ya dedim senbenim annemleri bayramdan bayrama arıyon ses çıkarmadım tepeme çıktın dedim.görümcem kayınvalidesiyle hiç görüşmüyo bizimkisenede bir bayramlarda arıyo senin ailen çok mudeğerli dedim ayyy hepsitemhep sitem kimse benide aramıyo kontürü yokmuş biz bankeriz sankionlarda para yok bizde tonla para var tövbe yaaaaaa
heee bıde bu kontor mevzusu evet ttlm oyle dıorlar.kayınpederın telınden arasın aksam zormu.bnmkı ıcın dıorum bu lafı:) valla bnde bgn bebegıme son alıncakları almk ıcın gttm ordayyken aradı kayınvldm napıon ddm bebek mgazasndym ne alıosun dedı o bu şu soyledım ıste.aman sıcaklarda cıkmasaydın falan ıyyy baska bısı demez zaten.eşim gecen annesıne telfnda bagırdı sen nerdesn arayp sormuon falan(oda sanrım savunmaya gectı e benım haberm yok eve temızlkcı gelecegnden falan) eşimde sen arayp sorcan ne yaptın ne ettın dıye dedı soylendı baya. bu fırcanın ardından yarım saate geldı kaynanam eşimde evvden cıkmıstı.kayınvalıdem bana ne dıo bak ee emre ne dıye bana bağırıyor terbıyesız falan sen cagırdında ben gelmedım mı falan benim sıkayet ettgmı dusundu galıba halbukı ben eşime hıcbırsey dememıstım o kendı arayp kızdı:) hoşuma da gıttı oh dedım ıcımden