eyeszay haklısın bıze yazık:) ben senın durumu pek bılmıyorum takıp edebldgm kadaryla sen yurtdısındasın galiba kayınvalıde yabancı bırde 2.el esya flan onları blyrm cnm bn bırtek:)tam olrk durumunu bılemıyorum yanı.
2.el esya ıcın sunu dıcem yurtdısındakıler bu durumu cok normal goruyor bıt pazarından alıyorlar bazı seylerıı.cevremde cok var ve gayet gayet modern markadan aşağı gıymeyen kısıler..garıpsemedım senınkı oyuzden:) ama bebıs ıcın almasıda hakkaten ınsanı fıtıl eder tatlım.senınkı kotunun ıyısıymıs unutma hıc almayan babaneeeelerrr var(bızımkı gıbı)
canim 2. el bisey almamis. ben yanlismi yazdim acaba?? ben sadece zevksiz biseyler almis dedim. yani onuda bana degil kendi evine. kendi evine bi hevesle bebek odasi yapti. sanki ben bebegi ona vericem. ordada iste yatak carsaflar pembe yatak yesil cibinlikle bisey sari. cok fena sastim kaldim. ama 2. el falan bisey almaz. herseye dunyanin parasini verir ama hic guzel zevkli bisey almaz:)) ben yunanistandayim bu arada esimde yunan:))
canım bende öyle diyorumda hergün arıyolar kızım nasılsın diye şu gün doğum desem hemen çıkıp gelceklermiş. benim ağzımdan gün bekliyolar ben de daha 3 haftamız var dedim. eşimede söyledim de hastane masraflarını onlar ödeyeceklermmişmiş gelmezsek olmaz demişler oof off bende bilmiyorum ne yapıcaz bu sıcakta o kadar kişi bi ewde allahtan evin heryerinde klima var![]()
amann cidden cok zor. neyse canim hic olmazsa yardim etsinler bari. sende bir sure canin yaniyormus gibi ahh ahh yaparsin azcik depresyon takilirsin sikilir giderler.
benim de annem besik icin takim alicam diye tutturmustu ben türkiyedeyken ama bi görsen böyle beyaz acayip süslü bisey yeni gelin yatagi sanki ben aldirtmadim ama benden sonra almis olabilir emin degilim :) gelirken bana bi sürpriz yapabilir yani :)
senin kayinvalide zevksiz bisey de olsa almis ya benimki onu da yapmiyo gerci alsa da aynen sizinki gibi olur cooook zevksiz bi insan cünkü o kadar zaman yurtdisinda yasamis hic bi görmemis diyorum kendi kendime. bizimki de benim bebege bakamicagimi falan düsünüyo herhalde gecen demez mi biz onu alir türkiyede büyütürüz nasil sinirlendim anlatamammm![]()
bu arada biz esimle ne zamandir kardes gibiyiz valla su erken dogum tehlikesi yüzünden yasaklamisti doktor gecen artik iliskiye girebilirsiniz dedi ama esim istemiyo :) nedeni de ebe eliyle muayene ettiginde basini tutabiliyorum ama daha dogum kanalinda degil dedi esim diyo ben hayatta yapmam kizimin kafasi ebenin eline geliyoama sanirim dogumdan sonra bi süre daha yapamicaz 40 gün kadar
![]()
canim bana almadi onlari kendi evine bebek odasi yapti hehe. gerci banada aldi zaten benim butun evimi o aldi simdi allah icin herseyi o aldi evimize yeni ve ben sectim hicbirine karismadi. topu topu 2 seyi kendi zevkine gore almistir oda bebek yatagi carsafi ile bizim odanin carsafi oda konsept disi. bebek carsaflari gene rengarenk. bize aldigi carsaflarda biz bole tahta acik renk hani otel odasi konsepti yarattik huzurlu. krem gibi alicaktik yatak carsaf takimlarini falan. gitmis bitane cart kirmizi siyah almis. digeride pembe:)))) aaa bide giydigim gelinlige sutyeni o almisti ben hala almadim dugunde kalakalicam ole die. basik shape olanlardan almisti gelinligin gogsunu hic tutmadi deli olmustum:)
bebegin kafasina nasil dokunuyor ya ebe?? o kadar yakinmi bebek?? bize yasaklamadilar valla doktor sadece kondom kullanin dedi. bide cok komik bebek hic hareket etmiyor iliski sirasinda rahatsiz etmiyor. doganin isimi diyorduk, internetten okuduk sallanmadan dolayi hemen uyuyorlarmis bebekler o zaman. kopmustuk gulmekten.