2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burda nuh derler peygamber demezler ne hediye bisey verirler ne de indirim yaparlar. gicik oluyorum böyle seylere satarken iyi sonra ne haliniz varsa görün. sanki mobilyalar bu kadar zor yapiliyo da insanlara 3 ay bekleme süresi veriyolar. kim sorarsa avrupa isteee.

canım uzme kendini herşey olacagına varır sen dert etsende etmesende maalesef koltuksuz olacaksın bence kabullen sandalye falan idare ediceksiniz artık
sen kendine sıkıntı verme bence

haklisin cnm üzülmekle erken gelmesini saglayamam ama insanin elinde olmuyo ki. kendini ona göre ayarliyosun sonra bütün planlar suya düsüyo. offff offff

maşaallah Allah analı babalı büyütsün cnm çok şeker kızın

maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün
kızın çok tatlı

ayyy bebeişlerimiz doğmuş yaa..maşallahhh hepsine..benimd e yarın dr geliyor artık.inş sabahı da ederiz.yarın kontrol var.bi aksilik olmazsa haftaya pazarteside oğluşum gelecek..

hippyy e- şekerdeki çikolatalar güzel cnm.elitin sonuçta.ben 301 di sanırım.hoşgeldin ahmet mert yazdırdımçok güzel olmuş.benim zamanımda kargo ücreti vardı şimdi içine dsahil etmişler.bence d e al çok havalı.. ben hiç resim koyamadım beceremedim uğraşcam zamanda yattım kaldım.en kısa zamanda bende odamızın ve bütün süslerimizin resmini koymak istiyorum inş.sadece perdemiz eksik. bebeklerimiz sağlıklı gelsind e gerisi boş aslında..

çok teşekkür ederim canım...canım hiçbirşeyi takma herşey olacağına varıyor....önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı...

ah canım ya biz şimdiden çok çekmeye başladık...mememi kabul etmiyor....1-2 çekiyo okadar...ama benim bilmeden yaptığım bir hata var..sağdıklarımı biberonla verdim..ama biberon bebeği dahada memeden uzaklaştırıyormuş...bugünde kaşıklavermeye başladım memeye daha rahat geçermiş..sen sağdığın sütü nasıl veriyordun?
Canım çok şeker resimlerin...Allah analı babalı büyütsün

maşaallah Allah analı babalı büyütsün cnm çok şeker kızın

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün
kızın çok tatlı

çok teşekkür ederim kızlar..darısı sizin başınıza inşallah

Canım öncelikle tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Canım Allah' ın izniyle bebeğine birşey olmayacak umarım.

Canım hayırlı olsun eviniz. Bak annen de geliyormuş. Birşekilde hallolur umarım taşınmanız. Bence bebeğini istediğin gibi güzel bir evde yetiştireceğin için mutlu olmalısın.

Canım hayırlı olsun. Bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Zamanla sütün artacak inşallah sen yeter ki pes etmeden emzirmeye devam et!

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Canım zamanla emmeye alışır. Mutlaka sık sık emzirmeye çalış.

Canım baban için acil şifalar diliyorum. Tez zamandaiylesir umarım. Bebisin iyi olmasın,kilo almasına çok sevindim.

AZRA3437,SDHKN,NURAYTURAN,SABAHCAN hepinizin gozu aydın allah analı babalı buyutsun hepinizi tebrık edıyorum ne guzel kavustunuz tontişlerinize darısı bızım basına

Bu sıcaklar beni iyice bunalttı.

Akşamüstü uzanırken uyuyakalmışım; uyandığımda bi çarpıntı, bi ter...

Hala toparlayamadım kendimi.

Ağustosta ne yaparız Allah yardımcımız olsun.

Sizin sıcaklarla aranız nasıl?

bende çok kötüyüm azıcık uyusam terle uyanıyorum zaten uyku yok oluncada sıcak rahat vermiyo

Herhalde topikteki en yaşlı anne benim.

İlk oğlumda hiç böyle ahlayıp ohladığımı hatırlamıyorum; 5 kat merdiveni 9. ayımda bile bi solukta çıkardım; şimdi salondan mutfağa gitmek yoruyor beni.

valla bende çok halsizim lavaboya zor gidiyorum otururken bile yorulurmu insan ya

çikolatanın boyutu nekadar canım?

Gelişimci tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün kızın çookk tatlı maşallahh..

Merhaba Ağustos anneleri. Bazılarınız bebişlerini kucağına almış bile. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına inşallah.

Siz şimdi bebeklerinizin birçok ihtiyaçlarını almışsınızdır. Araştırma yapmışsınızdır. Bebek bakım ürünleri yani bebek şampuanı, bebek yağı vs. hangi marka tercih ettiniz? Bir de ateş ölçer hangi marka aldınız? Alından mı, kulaktan mı ölçer aldınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler.

[SUP][/SUP]

normal kare çikolata cnm elit marka
ben ölçmedim ama belki sitesinde vardır bi ölçü birimi

sitesinde baktımda göremedim bir kutunun kilosu belli mi? hani belki kutunun altında yazıyodur o açıdan. şimdiden alsam dışarda erir gidermi acaba ağustosun son gününe kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…