kızlar biberonnu ne marka alayım bana bi fikir verin ya
Merhaba Ağustos anneleri. Bazılarınız bebişlerini kucağına almış bile. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına inşallah.
Siz şimdi bebeklerinizin birçok ihtiyaçlarını almışsınızdır. Araştırma yapmışsınızdır. Bebek bakım ürünleri yani bebek şampuanı, bebek yağı vs. hangi marka tercih ettiniz? Bir de ateş ölçer hangi marka aldınız? Alından mı, kulaktan mı ölçer aldınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler.
Merhaba Ağustos anneleri. Bazılarınız bebişlerini kucağına almış bile. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına inşallah.
Siz şimdi bebeklerinizin birçok ihtiyaçlarını almışsınızdır. Araştırma yapmışsınızdır. Bebek bakım ürünleri yani bebek şampuanı, bebek yağı vs. hangi marka tercih ettiniz? Bir de ateş ölçer hangi marka aldınız? Alından mı, kulaktan mı ölçer aldınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sevgiler.
sitesinde baktımda göremedim bir kutunun kilosu belli mi? hani belki kutunun altında yazıyodur o açıdan. şimdiden alsam dışarda erir gidermi acaba ağustosun son gününe kadar?
Bende avent 120 lik ten 2 tane aldim :))Simdi gelisimciyi gorunce acaba ne yapabiliriz bizim basimiza gelirse emzirme konusundaavent en ıyısıymıs canım ben avent aldım.2cesıtı var bnm aldgm bı ustu gaz yapmayı engellıyıcı BPA%0 nedemekse artık oylee.cam gorunumlu ama cam deıl bunu al cnm doktorlarda begenıyorlar bu modelı ve markaryı.ben bıde dr brows duymustm oda ıyymıs.ama yıne avent en ııyısı.dr browns ın ıcındekı gaz yapmyı onleyıcı aparatt gozle gorulur sekılde aventınkınde deıl.avent al cnm derım.azcık pahalı ama ben bıde en ufagını aldım.120ml lık
Bende avent 120 lik ten 2 tane aldim :))Simdi gelisimciyi gorunce acaba ne yapabiliriz bizim basimiza gelirse emzirme konusunda
merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
allah hepinize hayırlı dogumlar versın
kızlar o gece balperisinin doğumunu beklerken sabahına ben gittim doğuma normal doğum çok istedim ama olmadı sezeryanla geldi kızım dünyaya geçmişi okuyamadım balperisinin oldu mu başka bebekler var mı pek duramıam geçmişe bakamıcam
Kızlar selam, tlf. dan yazıyorum, az önce bisürü yazmıştım gitti,
Neyse özetlicem, 38 +4 te cuma günü cuma vaktinde genel anestezi sezaryen ile 3,430 gr 50 cm doğdu kızım,
Bi takım sorunlar yaşıyoruz allaım beterinden korusun, bunlardan bahsetmicem de size bazı tavsiyelerım olcak,
Bebişin nüfus ve sgk işlemlerini hemen yaptırın ne olur ne olmaz, özellikle sezar olucaklar süt için yanınızda pompa olsa iyi olur gerçi hastanelerde var ama, sıcak su torbası, göğsünüzdeki damarları acıyor sıcak işi cabuklaştıriyor, duş ta çok iyi geliyormuş ama benim imkanım olmadı, süt çayı(humana) gerçekten işe yarıyor, bol sıvı derken süt geliveriyor,
Birde kendinizi sıcak tutun, gazınız olmasın diye, terleyin değiştirin bol bol, şişlikler iniyor çabuk, bagırsaklar çalışıyor vs.
Geçmişi okuyamadım allah herkese hayırlısını versin. Yazarım bende biara hikayemi.
kızlar bnm gittiğim hastanede normal doğumu çok değişik yaptırıyor drlar
aynen normal tuvalette oturur gibi ayaklarınızın üzerinde ıkınıyormuşsunuz bebeğin başı göründüğünde yatırıyorlarmış...
duymuşmuydunz
Bu sıcaklar beni iyice bunalttı.
Akşamüstü uzanırken uyuyakalmışım; uyandığımda bi çarpıntı, bi ter...
Hala toparlayamadım kendimi.
Ağustosta ne yaparız Allah yardımcımız olsun.
Sizin sıcaklarla aranız nasıl?
arkadaşlar lora diye bir site buldum bebek şekeri sipariş edicem emin de olamadım.. fiyatları çok uygun numune de gönderiyorlar 3 tane seçebiliyorsun.. sizin var mı önerebileceğiniz bir site?
arkadaşlar lora diye bir site buldum bebek şekeri sipariş edicem emin de olamadım.. fiyatları çok uygun numune de gönderiyorlar 3 tane seçebiliyorsun.. sizin var mı önerebileceğiniz bir site?
canım hayırlı olasun sen vazgeçme emer bebeğin yorgun onlar daha uzak yoldan geldiler :)))mrb kızlar biz geldik....tek gittim 2 geldim..nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız zaman buldukça girip okurum....doğum bildiğiniz gibi20.07.2011 saat 08.40 da gerçekleşti...ben 8 buçuğa doğru ameliyata girip narkozu aldıktan sonra en son gördüğüm saat 8.30 du bebek 10dk da çıkmış..ben 9.15 gibi ayılıp ameliyattan çıktım..benim daha önce dış gebelikten kalan klıntılar varmış dr. bi onu birde minik miyomlar varmış onları temizlemiş bebekten sonra...birde çok önemli değil ama ameliyat anında boğzaımda bi sorun çıkmış..ayıldığımda sürekli minik mink öksürdüm...boğzaım tahrişliydi...neyse odaya geldim..bebeğimi getridiler..göğsüme koydular...o an çok utlu oldum ama yarı ayık yarı baygındım 2 gece 3 gündüz kaldım..sürekli bebeğe çeşitli testler yaptılar şekerine baktılar çok şükür sorunsuz hastenden çıktık.. .banada sürekli test yaptılar benimde sorun çıkmadı ..bebek 2 gün hastaneydeken pek memei almadı..çok tembel..ağzını açıyor ama çekmiyor..yada bir iki damla biz sıkıp veriyoruz..2. gün akşamı çok huysuzlandı..dr. mama takviye yapmalıyız yoksa sarılık olucak dedi...sarılık olursada hastaneden çıkamyıcaktık..ben ogünden sonra sütümü sağdım maalesef biberonla verdim ardından mama verdik..halende öle yapıyoruz..kesinlikle mememi çekmiyor..bu beni çok üzüyor..onu emzircem diye kan ter içinde kalıyorum...bugün ilkkez çekti ama çok az...sürekli deniyorum inşallah başarcaz...şuan tek sorunum bu...çok şükür fazla ağrım sızım olmadı...hastanede sürekli ağrı başlamdan iğne istedim.yaptılar evede ilaç verdiler.şuan iyiyim sadece 3. gün çok süt gelmeye başladı..bebekte almayınca ben mekineyle nekadarda alsam yeterli olmadı ve göğüslerim taş gibi oldu..çok büyüdü ve ağırlaştı...ama dün ve bıgün daha iyiyim..süt daha akışkan...
bana sormak istedikelriniz varsa bekliyorum canlar...
Günaydınnn kızlar... Peppermintcim babana acil şifalar diliyorum. Esen81, only-smile geçmiş olsun kızlar..
Ben zorla resmen yatakten kazıyarak uyandım bugün.. çook geçç uyumuştum zaten haftasonu ütü işlerini bitirdim ama canım da çıktı.. Gerçi hurçta kırışıcak ama önemli olan dezenfekte etmiş olmak di mi...
Bu hafta bizde temizlik başladı..artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Akşam da kontrolum var göbeğimden net şekilde bebişin büyüdüğü anlaşılıyo ama bakalım ne kadar olmuş ,nasıl benim miniğim 3 haftadır görmedim .. Sezeryanın şeklini de konuşcaz çokk heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?