2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kulaktan ateş ölçer aldım chicco marka

Yeni doğumlar olmuş çoook sevindim, Allah analı babalı büyütsün inşallah... Hayırlı evlatlar nasip olur inşallah...

bebek bakım ürünü nivea atta cantalı set ile johnsons baby set aldım yakın zamanda alışveriş yapacaksan biri migrosta diğeri realde indirimdeydi en son.ateş ölçer braun koltuk altı almıştım ama kulaktan ölçen braun da almayı düşünüyorum.

sitesinde baktımda göremedim bir kutunun kilosu belli mi? hani belki kutunun altında yazıyodur o açıdan. şimdiden alsam dışarda erir gidermi acaba ağustosun son gününe kadar?

cnm zaten kilo ile değil adet olarak satışı var
48tane çikolata, 45 lira 72tane 60 lira
benimde doğum 24ağustos olarak gözküyo ama ben ne olur ne olmaz diye erken aldım erkenden doğumlar oluyo okuyoruz sitede
ben aldım dolaba koydum duruyo
aklımda duracağına elimin altında dursun daha iyi dışarıda erir tabi dolaba koymak mantıklı...

kızlar biberonnu ne marka alayım bana bi fikir verin ya

avent en ıyısıymıs canım ben avent aldım.2cesıtı var bnm aldgm bı ustu gaz yapmayı engellıyıcı BPA%0 nedemekse artık oylee.cam gorunumlu ama cam deıl bunu al cnm doktorlarda begenıyorlar bu modelı ve markaryı.ben bıde dr brows duymustm oda ıyymıs.ama yıne avent en ııyısı.dr browns ın ıcındekı gaz yapmyı onleyıcı aparatt gozle gorulur sekılde aventınkınde deıl.avent al cnm derım.azcık pahalı ama ben bıde en ufagını aldım.120ml lık

Bende avent 120 lik ten 2 tane aldim :))Simdi gelisimciyi gorunce acaba ne yapabiliriz bizim basimiza gelirse emzirme konusunda

Bende avent 120 lik ten 2 tane aldim :))Simdi gelisimciyi gorunce acaba ne yapabiliriz bizim basimiza gelirse emzirme konusunda

cnm ne yapıp edıp emzırcez zorlıcakmısız bebıslerı.emdıkce gogues ucları kendıne gelıyor.buyuk konusmayalım ama zorlıcaz.gogsn ucu ıce cokukse emmesı zor bunu bılyrm benımkı bıberon gıbı deıl ama emmeyede musaıt gozukuyor.bakalım nasıl olucaz.emen bebege su verılmesıne gerek yokmus ama agzı pamukcu olmasın dıede 1kasık falan vermk gerekırmıs onuda sılıkon kasıkla verıcem bıberonla deıl alısmasın velet.biberon son care:) ama yınede hastane cantama koydum

ben aventleri set aldım daha ucuza geliyor böylece icinde 2 tane 125 2 tane 260 lık var temzileme fırçası ve emzik var 90 tl idi genelde tanesi 25 tl civarında oluyor.bpa denilen şey bisfenol a diye bir madde.plastik tarzdaki şeylerde oluşan bir toksik madde ve kanserojen o nedenle ürünlerde bpa free yazmasına dikkat etmek gerek.biberonlar cok dayanıklı görümcemin kızı 21 aylık hala sağlamlar sadece eskidikçe yada bozuldkça uclarını değiştirmek yeterli oluor

arkadaşlar lora diye bir site buldum bebek şekeri sipariş edicem emin de olamadım.. fiyatları çok uygun numune de gönderiyorlar 3 tane seçebiliyorsun.. sizin var mı önerebileceğiniz bir site?

maşallah kızlar,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunlar inşallah...bugün ne doğum oldu öyle yaaa,maşalllah maşalllah....

kızlar vaktiniz oldukça doğum hikayelerinizide yazsanız...okudukça hevesleniyorum...

bu şekilde doğumun daha kolay olduğunu okumuştum,bebeğin kafası daha kolay iniyomuş aşağı...gerçi doğumun kolayı varmıdırki...:18:

Kızlar günaydın.
Ben yine uyuyamıyorum. Hem sıcak, hem burnum tıkalı, boğazım ve kulaklarım ağrıyor. Saat 8 de otrivine burun spreyi sıkıcam, o saate kadar uyuyamıycam

Artık iyileşmek istiyorum:26:

kızlar biberonnu ne marka alayım bana bi fikir verin ya

Canım ben avent aldım. 1 tane 125 ml, 1 tane 260 ml... Daha büyüğüne gerek yok dediler. Birde süt pompası ile 125 ml daha geldi. 3 tane oldu. Şu PBA sız, sarı renkli gibi olanlardan aldım.

Canım sıcaklar mahvediyor benide... Klima aldık, bugün yada yarın gelip bağlayacaklar. Sabırsızlıkla bekliyorum...

Canımmm, seni hatırlıyorum farklı bir topikten. Yazışmıştık...Demek 22 haftalık hamilesin, tebrik ederim...

Bebek şampuanı,yağı,kremi vs. bunları Bübchen aldım ben. Sebamed de öneriliyor.
Ateş ölçer weewell aldım, kulaktan ölçer. Arkadaşıma doktoru kulaktan ölçer al demiş...

Sana bir tavsiyemde son 2 aya çok fazla bişey bırakma.Şimdiden herşeyini seç beğen ve alabiliyorsan al. Benim şu an ufak tefek eksiklerim var, onları almak bile çok zor geliyor. Sıcaklarında etkisi var tabi ama çok çabuk yoruluyorum. Beslenmene çok dikkat et. Mutlaka hergün 1 yumurta ye. Kalsiyum al..

arkadaşlar lora diye bir site buldum bebek şekeri sipariş edicem emin de olamadım.. fiyatları çok uygun numune de gönderiyorlar 3 tane seçebiliyorsun.. sizin var mı önerebileceğiniz bir site?

ben buradan alışveriş yaptım memnun kaldım seker malzemesi almıştım nikahsekeri.tv den ortak kuruluşlar.fatırada lora dan gelmişti

herkese günaydın ve merhabalar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben de bir ağustos annesi olacağım hayırlısıyla inşallah...
aslında kasım hamilesiyim ve orda kayıtlıyım aylardır ama sizlerin paylaşımlarınızı da çok beğendiğim için uzun zamandır sadece okuyordum.
ZUMRUTİ benim bi arkadaşım mevlüt için yaptırmıştı çok memnundu..
Allah bebeklerini kucaklarına alanlara sağlık versin
bizleri de hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun

günaydınnnnn
çok sıcak uyuyamıyorummmm bi de üstüne kızımın ateşi çıktı((dün bi baktım 40 derece bugün düşer inşallahhh

canım hayırlı olasun sen vazgeçme emer bebeğin yorgun onlar daha uzak yoldan geldiler :)))

pepermint baban için geçmiş olsun hayırlısıyla sağlığına kavuşur inşallah
bebeğine de maşallah sen ye ona da et olsun inşallah:)

Günaydınnn kızlar... Peppermintcim babana acil şifalar diliyorum. Esen81, only-smile geçmiş olsun kızlar..

Ben zorla resmen yatakten kazıyarak uyandım bugün.. çook geçç uyumuştum zaten haftasonu ütü işlerini bitirdim ama canım da çıktı.. Gerçi hurçta kırışıcak ama önemli olan dezenfekte etmiş olmak di mi...

Bu hafta bizde temizlik başladı..artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.. Akşam da kontrolum var göbeğimden net şekilde bebişin büyüdüğü anlaşılıyo ama bakalım ne kadar olmuş ,nasıl benim miniğim 3 haftadır görmedim .. Sezeryanın şeklini de konuşcaz çokk heyecanlıyım

günaydın kızlar sıcak bir geceden sonra sabah etmek zor oluyor. geceleri susamak ve wc gitmekten uykuya zaman kalmıyor. yarın randevum var bakalım bebeğim nasılmış. bugün bebeğimin kıyafetlerini ütüleyeceğim ama yerleştirme konusunda kararsızım hala koku var çünkü ama yerleştirmek de istiyordum bakalım hayırlısı

canım günümüz aynı seninle benim de yarın randevum var bakalım bebeğim nasılmış ben de çok merak ediyorum 2 hafta oldu bugün ben de görmeyeli. benim de büyük ihtimal sezeryan bakalım iyi haberlerle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…