Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoğunluktan yazamıyorum ama arada girip okuyorum öncelikler doğum yapan arakadaşlar gözünüz aydın olsun yavrularınız sağlıklı uzun ömrü olsun bahtı güzel olsun inşallah...
Ben halen çalışıyorum kızlar.... bu arada iş devrettiğim arkadaş işten çıkarıldı hop yeni baştan yeni bir arkadaşa iş anlatıyorum ne güzel diğer arkadaşa herşeyi aktarmıştım son 2 hafta sadece yanında oturacaktım ama maalesef son 2 haftaya kadar deli gibi çalıştım ve şimdi iş anlatıyorum çok zorlanıyorum ay sonu kısmetse raporumu alıp çıkıcam... normalde ağustosun ilk haftasıda çalışcaktım ama doktorum müsade etmedi benim tosuncuk hep önden gidiyodu doktor artık miyad olarak kabul ediyorum dedi ve tüm programı 1 hafta öne aldı ağustos 15'den sonra doğumu bekleyeceğiz bakalım bir yandan iş bir yandan hazırlıklar bir yandan sıcaklar mahvetti yavrumun giysilerini bile daha yıkayıp yerleştiremedim temmuz başında mobilyaları geldi halen havalanıyor kısmetse bu hafta sonu ev temizlenecek ve önümüdaki haftadan itibaren yıkayıp ütüleyip yerleştiricem...
Bizden şimdilik bu kadar çok şükür bir sağlık sorunumuz yok ters giden bir durum yok tabi şeker haricinde
Hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere....
birisine iş devretmek anlatmak heleki bu sıcaklarda heleki tekrar tekrar anlatmak ve artı hamile olmak zor bir durum Allah yardımcın olsun.. ama takma kafana devrettiğin kişi öğrendiği kadar artık napalım diğer çıkarılan kişiyi doğru düzgün seçselermiş onların kabahati senin değilki..
bu arada haftalarımız hemen hemen aynı.. bende de şeker var.. sadece diyet uyguluyorum yürüyüş pek yapamıyorum hava çok sıcak.. değerlerim genelde 140ın altında çıkıyor.. açlık değerlerimde problem yok.. bugün ilk defa sabah tokluk değerim 158 çıktı halbuki diyetimi harfiyen uyguladım ama sabah sinirliydim ondan sanırım yüksek çıktı.. sen şeker konusunda neler yapıyorsun kaçkere ölçüyorsun şekerini kaç çıkıyor doktorun ne diyor?