• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoğunluktan yazamıyorum ama arada girip okuyorum öncelikler doğum yapan arakadaşlar gözünüz aydın olsun yavrularınız sağlıklı uzun ömrü olsun bahtı güzel olsun inşallah...
Ben halen çalışıyorum kızlar.... bu arada iş devrettiğim arkadaş işten çıkarıldı hop yeni baştan yeni bir arkadaşa iş anlatıyorum ne güzel diğer arkadaşa herşeyi aktarmıştım son 2 hafta sadece yanında oturacaktım ama maalesef son 2 haftaya kadar deli gibi çalıştım ve şimdi iş anlatıyorum çok zorlanıyorum ay sonu kısmetse raporumu alıp çıkıcam... normalde ağustosun ilk haftasıda çalışcaktım ama doktorum müsade etmedi benim tosuncuk hep önden gidiyodu doktor artık miyad olarak kabul ediyorum dedi ve tüm programı 1 hafta öne aldı ağustos 15'den sonra doğumu bekleyeceğiz bakalım bir yandan iş bir yandan hazırlıklar bir yandan sıcaklar mahvetti yavrumun giysilerini bile daha yıkayıp yerleştiremedim temmuz başında mobilyaları geldi halen havalanıyor kısmetse bu hafta sonu ev temizlenecek ve önümüdaki haftadan itibaren yıkayıp ütüleyip yerleştiricem...
Bizden şimdilik bu kadar çok şükür bir sağlık sorunumuz yok ters giden bir durum yok tabi şeker haricinde :(
Hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere....

birisine iş devretmek anlatmak heleki bu sıcaklarda heleki tekrar tekrar anlatmak ve artı hamile olmak zor bir durum Allah yardımcın olsun.. ama takma kafana devrettiğin kişi öğrendiği kadar artık napalım diğer çıkarılan kişiyi doğru düzgün seçselermiş onların kabahati senin değilki..
bu arada haftalarımız hemen hemen aynı.. bende de şeker var.. sadece diyet uyguluyorum yürüyüş pek yapamıyorum hava çok sıcak.. değerlerim genelde 140ın altında çıkıyor.. açlık değerlerimde problem yok.. bugün ilk defa sabah tokluk değerim 158 çıktı halbuki diyetimi harfiyen uyguladım ama sabah sinirliydim ondan sanırım yüksek çıktı.. sen şeker konusunda neler yapıyorsun kaçkere ölçüyorsun şekerini kaç çıkıyor doktorun ne diyor?

kızlar ben yatak takımı ile glen cibinliği beğenmedim hiç
tavsiye edebileceğiniz bir site vs var mı ?
cibinliksiz kaldı kızım

ben ikeadan aldım perdecilerde cok güzel modeller oluyor ama fiyatları yüksek diye ikeayı tercih ettim 19 tlye aldım üstüne ufak süslemeler yapacagım

kızlar temmuz annelemrinin tavsıyelerine bır goz atayım dedim ,belki değişik bişeyler görürüm diye.
çoğu demişki, eylül ayına kadar sadece askılı çıtcıtlı ve corapla geçirdik. ve hatta bazıları hastane cıkıslarını hıc kullanmamıslar bıle, hastaneden cıkarken, kısakol body,eldiven corap sapkayla cıkmışlar,ince birde penye battanıye tabıkı.
he bu arada abım bana bebek için para gonderiyor bu gun:) bende hafta sonu o parayla kızıma kraftın dondy beşiğini alıcam, hanı şu hem sallanan muzık calan, hemde mama sandalyesı olandan. daha once ıncelemıstım çok hosuma gıtmıstı. ay cok sevındırık oldum sankı ben yatıcam ıcınde:))))
offf aksama ne yemek yapıcam hala bır karar veremedım:( canım bısey yapmakta ıstemıyor zaten halımde yok. ama bır yandanda eşime kıyamıyorum, akşama kadar cok calışıyor, eve gelınce doğru durust gıda alması lazım yoksa dayanamaz vucudu. offf menemenmı yapsam :) çayla yerük. ???

slm kızlar....
akşam gelişimciye msj atmıştım sizlere yazamadım kusura bakmayın bugün son kontrolleri olacakmış ve eğer bi aksilik görünmez ise çıkacağız dedi
herşey yolundaymış,bugün çıkarlarsa -ki çıkarlar büyük bi ihtimal akşama gelirde belki gelişmeleri anlatır bize.
bende bugün acaip halsizim ama mutluyum dün bebiş odamızın tülü takıldı e şekerede siparişleri verdim bebek çikolatası için yarın elime geçer büyük ihtimalle bende gelişmeler böyle kızlar...
bebek odamız hazırlanıyo yavaş yavaş isimliğimiz ve saatimiz artı köşe koltuğumuzun takımı tablomuz takılmadı
akşam yerlerini belirledik kocişle bide mobilyamızın takımı aynasını yaptırmayı düşünüyoruz maskoya gidip görüşücez mobilyacıyla bakalım yaparlarmı?
cibinlik yaptırmayı çok istiyodum ama odayı o kadar duvar kağıdı yaptırdık cibinlikte büyük olacağı için iyice kapatacak diye vazgeçtik...
sizce cibinlik bebek odasının olmazsa olmazımı????

Ben cibinlik almadım,hatta odada süs istemeyen,sade olsun diyen eşim cibinlik almıycaz mı dedi.Ben fonksiyonel olsun siye cibinllik isterim,sinek vb.E dönem de zaten yanımda mini beşikte yatırıcam,onun da kendi tülü var.Ben düşünmüyorum almayı.Çok geniş bir odam olsa belki derdim ama.

BU ARADA ELLERİM İNANILMAZ UYUŞUYOR İKİ GÜNDÜR.BİR KAÇ HAFTADIR VARDI AMA İYİCE ARTTI.OKUYORUM AMA YAZARKEN ZORLANIYORUM BURAYA:59:

kızlar bu cıbınlık perde suslemelerı için bir site buldum ben. gerci merkezi yerlede oturanlar tuafıyelerdende bulabilirler. pasaj.com diye bir site. aplike diye aratırsanız bulabılırsınız. yada netten kelebek tül aplike v.b. şey yazarak bulabılırsınız. ben kupa genç odasından aldım takımı. daha doğrusu babam orda ımalat muduru o getırdı. gelen cibinlikte 30cmx30cm kocaman tülden bir kelebek var onu duvara yapıştırıcam. ama cibinliğin tülünün üstünde küçük küçük aynı tulden pembe kelebekler var sanırım silikonla yapıstırmıslar.
bu aplikelein kalp yıldız gıbı olanlarıda var, satenden yada tulden. bi googleden bakın derım ben. hem bebeğin perdesinede bir ikitane takarsınız takım olur:)

herkese merhabaa
dr.dan geldik
kızım ters ti dönmüş çok şükür
ben normal doğum istiyordum artık bekleyeceğiz.kızım ne zaman gelmek isterse gelicek :1:
boyu kilosu 2 gün gerinden geliyor ama dr önemsemedi

kızlar yaaa bir perde halı sıkıntım kaldı.
perde yaptıranlar ne şekil bir perde yaptırdınız? netten bakıyorum fazla model yok. guzel olanlarında nerde satıldığı yazmıyor.
aslında katlamalı tul yaptırmak ıstedım ama salonumra var rahat kullanımı yok, bizim perdecide de barbili desenler var beğenemedim cok klasık geldi acıkcası. sizler ne yaptınız yaw.???
halıdada çocuk odası ıcın olan halılar bır tuhaf geldı bana sızede oyle geldımı. yanı ınce havsız, kalıtesız dururyor. varmı tavsıye edeceğiniz bir marka? ikeadakı bebek halılarını ve perdelerini goren varmı?

Ben cibinlik almadım,hatta odada süs istemeyen,sade olsun diyen eşim cibinlik almıycaz mı dedi.Ben fonksiyonel olsun siye cibinllik isterim,sinek vb.E dönem de zaten yanımda mini beşikte yatırıcam,onun da kendi tülü var.Ben düşünmüyorum almayı.Çok geniş bir odam olsa belki derdim ama.

BU ARADA ELLERİM İNANILMAZ UYUŞUYOR İKİ GÜNDÜR.BİR KAÇ HAFTADIR VARDI AMA İYİCE ARTTI.OKUYORUM AMA YAZARKEN ZORLANIYORUM BURAYA:59:

bende bu gidişle almayacağım çok hevesliydim ama vazgeçtim
benim odam büyük gzel hatta köşe koltuğum bile var ama yinede vazgeçtim istemiyorum...
cnm dr un adanış magnzyum öneriyolar genelde eğer kullanıyosan yeterli gelmiyodur belki

kızlar yaaa bir perde halı sıkıntım kaldı.
perde yaptıranlar ne şekil bir perde yaptırdınız? netten bakıyorum fazla model yok. guzel olanlarında nerde satıldığı yazmıyor.
aslında katlamalı tul yaptırmak ıstedım ama salonumra var rahat kullanımı yok, bizim perdecide de barbili desenler var beğenemedim cok klasık geldi acıkcası. sizler ne yaptınız yaw.???
halıdada çocuk odası ıcın olan halılar bır tuhaf geldı bana sızede oyle geldımı. yanı ınce havsız, kalıtesız dururyor. varmı tavsıye edeceğiniz bir marka? ikeadakı bebek halılarını ve perdelerini goren varmı?

Valla bizim o da cicili bicili olmayacak hiç,ne desenli perdeleri sevdim baktıklarımdan ne de halıları .Erkek çocukları için güzel halılar var da kız çocukların ki acayip klasik sıkıcı geldi bana baktıklarım.Halının resmini ekleyemiyorum,sanat halının vega shaggy serisinden aldım beyaz üzerine lila çiçekleri var bir iki tane.Gerçi resimdekiyle de alakası yok ,sitedeki çok koyu sıkıcı görünen bir halı ama.Benim perdeler duvarları full kaplıyor ve yere kadar yıkanması ütüsü eziyet.ben de bebişin odasına hem kolay hem sade olsun diye zebra perde yaptırdım,mobilyanın renginde kırık beyaz.
$zebra_perde7_b.webp

Son düzenleme:
bende bu gidişle almayacağım çok hevesliydim ama vazgeçtim
benim odam büyük gzel hatta köşe koltuğum bile var ama yinede vazgeçtim istemiyorum...
cnm dr un adanış magnzyum öneriyolar genelde eğer kullanıyosan yeterli gelmiyodur belki

haberi var canım,magenzyum alıyorum zaten de benim ki biraz meslek hastalığı sayılıyor.Önceden hafiten uyuşurdu uzun çalışınca.Malum çalışırken boyna ve bileklere yükleniyoruz.Kilo verip spor yap demişti.Spora gittim geçen bahar 4 ay rahattım.Ama şimdi kilo alıp ödem başladıkça uyuşuklukta başladı gene.Çekicem artık napalım:/

Valla bizim o da cicili bicili olmayacak hiç,ne desenli perdeleri sevdim baktıklarımdan ne de halıları .Erkek çocukları için güzel halılar var da kız çocukların ki acayip klasik sıkıcı geldi bana baktıklarım.Halının resmini ekleyemiyorum,sanat halının vega shaggy serisinden aldım beyaz üzerine lila çiçekleri var bir iki tane.Gerçi resimdekiyle de alakası yok ,sitedeki çok koyu sıkıcı görünen bir halı ama.Benim perdeler duvarları full kaplıyor ve yere kadar yıkanması ütüsü eziyet.ben de bebişin odasına hem kolay hem sade olsun diye zebra perde yaptırdım,mobilyanın renginde kırık beyaz.
Eki Görüntüle 228843

canım bılıyorum bu zebra perdeleri, hem tul hem guneslık oluyor cok fonksıyonel. hoş durmasının yanısıra zorluklarıda var. mesela camı az aralayacağın zaman bıle teee en yukarı kadar kaldırmak zorunda kalıyorsun perdeyı. ben salonda bu sorunu yasıyorum. bıde benım katlamalıları yıkamak epey zahmetlı oluyor malum cubuklar ıpler falan. ama dedığım gıbı goruntusu cok hoş:)
ben tam tersı 1.63 genışlığınde ve camın hemen altında bıtecek uzunlukta. her an makınaya atıp yıkayabıleceğim bır tul ıstıyorum ama desen beğenmıyorum:((((
cok satafatlılar piyasadakıler. aslında fatıhte perdecıler carsısı var ama kım gıdecek ta pendıkten fatıhe .

halıyı bende senın gıbı dusundum canım. boyle beyazlı pembelı normal bır halı bakayım dıyorum. yanı odasında herşeyın şekıllı desenlı olmasını pek ıstemıyorum cunku daha duvara sticker lerde gelecek. kızın aklı karısmasın ıyıcene :)

hippy34;
Canım yeni gördüm odanızı çok şirin olmuş...Güle güle kullanın...Duvardakiler sticker mı? Nerden aldınız??

selam teyzoşlar...nasılsınız???
son ağda seansına gittim bugün kuaförüme...oh be nası rahatladım...sanki o işi yapamadan bebişim gelecekmiş gibi tedirgindim:)
malum yürümekte zorluk çekiyorum...arkideşim arabayla aldı götürdü beni sağolsun(bu arada o da hamile :P)...hazır dışarı çıkmışken kalamışa doğru da uzandık...keyif yaptık,mama yidik...eve şimdi geldimmmmm...yatıp keyif yapacağız kuzumla da size bi görünelim istedim:)

Günaydın anneler, ben birazdan doguma giricem, dün tuseden berı kanamam var hastaneyiz, dr sezeryana alıcak sıramı beklıyorum, dualarıniza ihtiyacımız var, en kısa zamanda yazarım size tekrar.

ayyy hadi bakalım...güzel haberlerini bekliyoruz...sağlıkla al bebişini kucağına inşallahhhhhhh canım:nazar:

hippy34;
Canım yeni gördüm odanızı çok şirin olmuş...Güle güle kullanın...Duvardakiler sticker mı? Nerden aldınız??

teşekkür ederim :) evet canım sticker...onları biz e-bebekten almıştık bikaç ay önce...ama o fil,ve inek felan var sağ tarafta o migrostan alınmıştı...ama tavşan serisi e-bebekten alınmıştı:) 35 L.ama yığınla sticker vardı pakette...düşün çoğunu yapıştıarmadık bile,yedekte kaldı:)

biz kaçalım ...uykum geldi harbiden ...uğrsarız gene:9:

Son düzenleme:
ILGIN CUMA | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
bu arada bilenleriniz var...ebrumaternity sitesini....hamile giyim!
az önce baktım...çılgın cuma diye birsürü üründe indirim yapmışlar...kesinlikle bakın derim...ben hep ordan alışveriş yaptım...güvenilir bi site en geç 2 güne teslimat :)
lohusa geceliği veya pijaması bakanlar hele hiç kaçırmasınnnnn:)

Son düzenleme:

Benimde ellerim felaket uyusuyorlar canim ya, ozellikle sabah kalktigimda hissetmiyorum bile. Ellerimi yumruk yapamiyorum. Bu arada kizlar cibinlik diye birseyden bahsetmissiniz nasil bisey, ne diye kullaniliyo. Merak ettim. Ilk defa duyuyorumda :S

BAYANLAR SON BI KAC GUNDUR BACAK ARAM KEMIKLERI AGRIYOR SIZLERDEDE VARMI BOLE BISEY :s COK KOTU BISEY YAA AGRIYO KEMIKLERIM OTURUSUM YURUYUSUM DEGISTI BI KAC GUNDUR

kızlar ya bişey sorucam.benim bir kaç gündür sürekli vajinam ağrıyor yürürken zorlanıyorum.sizdede oluyormu?neden acaba ya ?

BAYANLAR SON BI KAC GUNDUR BACAK ARAM KEMIKLERI AGRIYOR SIZLERDEDE VARMI BOLE BISEY :s COK KOTU BISEY YAA AGRIYO KEMIKLERIM OTURUSUM YURUYUSUM DEGISTI BI KAC GUNDUR
kemikleriniz doğum için hazırlanıyor açılıyorlar :)) bi süredir bende de var :)) korkmayın no panic:)

Back
X