azıcık tavır yap küs hatta mızırdan ağlar gibi yap kendini kötü hissetmesini sağla bi daha yapmasın
mrb kızlar acil sorum olcak ikili testte ultrasonla karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor lütfen hemen cevaplanırsa çok sevinirim
mrb kızlar acil sorum olcak ikili testte ultrasonla karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor lütfen hemen cevaplanırsa çok sevinirim
ya, kız, doğumun falan mı ne geliyor. doğum valizin hazır dimi:) bir bakarsın seninki sabırsız çıkar. tabi umarım yine zamanında olur...kızlar benim şeyimin ucu çok acıyo arada alttan baskı yapıyo bebek sanki bacak arama yastık bastırıyorum artık acıdan sizce nedenki
ya, ben senin eşini dövebilir miyim:) insana gerçekten moral veriyormuş:):) bende buğün doktorumda ölçüldüm, toplam 5 kilo almışım. aslında fazla da değil ama insan yinede takılıyor. eşimde moralim bozulmasın diye, merak etme verirsin falan diyor. bakacağız artık:18: ama seninki gibi bir laf etseydi kesinlikle doğum fotoğraflarında dişsiz çıkardıbenim eşim de beni beğenmediği bombasını patlattı bu akşam çok moralim bozuldu doğumdan sonra spor yap zayıfla şeklin düzelsin dedi dedim tipim mi kayık neyim var kolların sarkıyor yaşın da ilerliyor dedi şoktayım ben 3 hafta önce tartıldım şimdiye kadar 3 kilo almışım ve beğenilmiyorum psikolojim bozuldu yaaaa.makyaj vs yapmıorum lekelenme olmasın diye saçımı boyamadım bebeğe gecer diye sonrası var diyorum kendime.tipsiz olmusum ya.
Aaaaa parcalarim valla degil 9 ay 2 ay tasilar kaprisleri huzursuzluklari yarattiklari sikintilar bitmez Bos ver guzelim sen beklensessizce dogumdan sonra sert bir tekmeyle kicinin ustune oturtursun onu ne demek yaa baba olmayi biliyor ama ayyy cok kizdimbenim eşim de beni beğenmediği bombasını patlattı bu akşam çok moralim bozuldu doğumdan sonra spor yap zayıfla şeklin düzelsin dedi dedim tipim mi kayık neyim var kolların sarkıyor yaşın da ilerliyor dedi şoktayım ben 3 hafta önce tartıldım şimdiye kadar 3 kilo almışım ve beğenilmiyorum psikolojim bozuldu yaaaa.makyaj vs yapmıorum lekelenme olmasın diye saçımı boyamadım bebeğe gecer diye sonrası var diyorum kendime.tipsiz olmusum ya.
iyi fikir.bu kocalarar zayıf ya da şişman yaranılmıo zaten manken gibi olsan dikkat cekiyorsun diye kızar normal olsan sıradan görür kilo olsan deniz anası olarak algılar hep kadınları anlamak zor derler tam tersi biiz gayet anlaşılırız sevilmek beğenilmek azıcık şımartılmak istiyoruz
ya, kız, doğumun falan mı ne geliyor. doğum valizin hazır dimi:) bir bakarsın seninki sabırsız çıkar. tabi umarım yine zamanında olur...
ya, ben senin eşini dövebilir miyim:) insana gerçekten moral veriyormuş:):) bende buğün doktorumda ölçüldüm, toplam 5 kilo almışım. aslında fazla da değil ama insan yinede takılıyor. eşimde moralim bozulmasın diye, merak etme verirsin falan diyor. bakacağız artık:18: ama seninki gibi bir laf etseydi kesinlikle doğum fotoğraflarında dişsiz çıkardı
Canim hemmultrason hemde kan tahlili ultrasondanensenplisine bakiliyirmrb kızlar acil sorum olcak ikili testte ultrasonla karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor lütfen hemen cevaplanırsa çok sevinirim
çirkin ördek yavrusu aslında bir kuğudur diyorum noktayı koyuyorum
bu arada, bizde buğün annemle doktorumuza gittik. bizim bıdık tam 2500 kilo olmuş. suyu, pozisyonu herşeyi normalmiş. sonra bide nstye de girdik, onda da herhangi bir sorun çıkmadı. ama doktorum, kısa boylu olduğumdan sezaryan olabilirim diye söyledi. o moralimi biraz bozdu, sonuçta ben normal doğum istiyorum. sonra eşimle düşündük, sonuçta o kadar kısa boylu insanlar doğuruyor, onlar nasıl oluyorda normal doğum yapıyorlar. hem bu kadın bir kere bile çatı muanesi yapmadı. ayrıca eşimin annesi 5300 bebk doğurdu ve kendiside kısa boylu. o nasıl oluyor:44: galiba benim doktorum kolaya kaçıyor.
ben şimdi kaçıyorum, annem bebek kıyafetlerini düzenliyor, yanına gideyim bari:) pazartesi günü annem geldiğinden beri hiç oturamadık, hep koşuşturma içindeyiz. yani sık sık yazamıyorum ama sizi hep takip ediyorum.
şimdiden iyi geceler. kendinize iyi bakın
kızlar ya ben bu suda eriyen ilacı nasıl içicem tadı kötüymüş yaaaaaaa
canim meyve suyuna falan koyma imkani yoknu bazi ilaclari o sekilde eritip icebiliyosun
kızlar ya ben bu suda eriyen ilacı nasıl içicem tadı kötüymüş yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?