• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar haber verım dedım sanırım gaz sancısıydı sancı dedıgım gectı cunku tekrarlamadı bebısımde saglıklı sorun yok tekmeler havada ucusuyo goren beklmez 17 agustosu dıyor ama gobek dusmus ıı ce goren ole dıyor

Kızlar haber verım dedım sanırım gaz sancısıydı sancı dedıgım gectı cunku tekrarlamadı bebısımde saglıklı sorun yok tekmeler havada ucusuyo goren beklmez 17 agustosu dıyor ama gobek dusmus ıı ce goren ole dıyor
bnmde gobek aşağıda coktandr oyle.bakalım snn doğum n zmn bnm en geç 15agstos gıbıymıs.agustosn ılk hftasından sonra alınablr dedı doktr.bız sabırsız onlar bızden sabırsız.bnmkıde tekmeler ıtmeler coşuyor son gunlerı ya:)

Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .
Dünyanın en güzel şeyi...:16:
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...

canım hayırlı olsun. allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin:nazar:benim oğlum da 4 kg civarı olacak ve ben de kısmetse normal doğum yapıcam:52:
Kızlar herkese salam,

Biz doktordan yeni geldik sayılır...Haberler kötü değil ama benim moralim bozuldu, bir müddet ağlamadan sonra şimdi daha iyiyim.
Bu son kontrolümüzdü doktor haftaya salı-çarşamba gününe planlamıştı doğumu. Ama suyum azalmaya başlamış, bundan sonra da yavaş yavaş azalacak dedi doktor. ara ara tansiyonum 13'lere çıkıyordu bir de ayak bileklerim de iyice şişince beklemeyecez cumartesi 38+0 oluyo, o zaman alacaz dedi. Gebelik zehirlenmesinden de süphelendi, idrar tahlilinde protein çıkmadı allahtan.
Ben eşim yok, pazartesi gelebilecek izin durumları sıkıntıda fln dedim ama, daha fazla bekleyip seni de bebeği de riske atmaya gerek yok dedi, son konrolden bu yana kilosunda da değişim yok. Zaten küçük bir bebek takip ettiğimiz 38e kadar zorladık, bundan sonrası boşuna riske girmek olur dedi ve cumartesi de diretti.
Benim moralim çok bozuldu tabi, eşim olmayacak diye ağlaya ağlaya onu da aradım. O da ben ne yapıp edip gelirim merak etme sen dedi. Yarına ayarlamış sanırım gelecek galiba beni kandırmıyorsa:((
Bizden böyle 23 temmuz da doğuma gidiyorum...Dualarınızı eksik etmeyin, inşallah kuvoze gerek kalmadan getiririz kızımızı eve...

canım eşinin yanında olacağına inanıyorum sen hiç üzme kendini ne güzel 38 haftalık olmuş maşallah:nazar:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Benim doğum hayal oldu yine bir saat öncesine kadar olan kasılmalarım sancılarım herzamanki gibi geçti...kızım bu gecede gelmiyor....

kizlar benim kasilmalarim devam ediyodu esim gelince bi telasla hastaneye gittik ama nst ye bile baglamadilar acilman yok rahim agzin kapali dogum sancisi bile olsa acilman olmasi lazim en azindan 4-5 cm dediler yani bosu bosuna hastaneye gitmis oldum ve bosu bosuna elle muayene oldum. burda hastaneler neden böyle tuhaf anlamiyorum :) ben nerden anlicam acilmam oldugunu evde dogurmazsam iyidir. suan gecti kasilmalar. benden haberler böyle ;)

bnmde gobek aşağıda coktandr oyle.bakalım snn doğum n zmn bnm en geç 15agstos gıbıymıs.agustosn ılk hftasından sonra alınablr dedı doktr.bız sabırsız onlar bızden sabırsız.bnmkıde tekmeler ıtmeler coşuyor son gunlerı ya:)

benı tahmını dogum 17 agusyos ama bakalım erken gıbı gelıyo bana

Onceden bu saatlerdentopic issiz olurdu simdi gunduzu aratmiyor :))Sicaklar son haftLar :)) kizimin odasini tamamladimnartik cmtside fotograf cekimi yapicaz odasinda :))) ayyy ne heyecan birisi icin hemde en degerlin icin hazirlanmak cok guzel bir yasam hazirligi ... Evde olmasin sabirsizlikla bekliyorum onu coook merak ediyorum ve coooook seviyorum canim kizim ;)) simdinbiraz muzik dinletiyorumnbelki uyur diye :)))

Onceden bu saatlerdentopic issiz olurdu simdi gunduzu aratmiyor :))Sicaklar son haftLar :)) kizimin odasini tamamladimnartik cmtside fotograf cekimi yapicaz odasinda :))) ayyy ne heyecan birisi icin hemde en degerlin icin hazirlanmak cok guzel bir yasam hazirligi ... Evde olmasin sabirsizlikla bekliyorum onu coook merak ediyorum ve coooook seviyorum canim kizim ;)) simdinbiraz muzik dinletiyorumnbelki uyur diye :)))
ayyyy merakla bekliyoruz annesi fotolarıııııııııııııııı...

canım eşime tomografi çekildi, apandisti göbek hizasına gelmiş ve iki kat büyüklükteymiş, doktor bu gece ameliyat olmalısın demiş. Acıbadem 17.000 tutar demiş,tomografi ...vs de 2000 demiş. Eşime sağlığın önemli dedim. Yine de medikalparkı da bi arayalım dedik sonuçta anlaşması var eğer hemen yapabilirlerse oraya nakledelim diye aradık olur dediller 2900 fiyat vwerdiler, hemen oraya götürdüler. Şu sıralar ameliyat için hazırlanılıyor.Rabbim yardımcımız olsun.

canım büyük geçmiş olsun,iki güne toparlanır inşallah..

Günaydın hepinize

hepinize kolaylıklar diliyorum

İğdenaz acil şifalar eşine.

Arkadaşlar şu baby tickerleri buraya nasıl eklediniz?

Ben oluşturdum ama buraya ekleyemedim.

canım yazan oldumu bilmiyorum ama şu şekilde yapabilirsin...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

mrb kızlar bişey soracam uçağa doğuma 3 hafta kala binebiliyormuyuz?dr raporu nekadar kadar geçerli ben memleketimde doğurcam galiba çok kararsızım biraz kalabalık ve rahat olamıcam ama herkes yanımda olcak.burada doğursam sadece annem gelecek 40 ını çıkarıp gider öfff ama kaynanamla uğraşmakta zor olcak o burda kal dişcek annem burda kal dicek ben gene iki arada bi derede kalacam.bide 40 ı çıkmadan buraya gidilmez dışarı çıkılmaz falan dicekler bunalacam ne yapayım sizce:50:[/QUOT

kesinlikle tavsiye etmem canım,önceki aylarda bi arkadaş bebeğini kaybetmişti doğum zamanı uçakla memleketine gitmişti...kabin basıncı falan noolur neolmaz,kesinlikle riske atma...

bu arada kızlar ben iki şey sorucam...

bebefix ten alışveriş yapan var mı ?

ikinci sorum da hastaneden bebeğimi çıkartmak için portbebe taşıma çantası kullanıcam hani şu elde taşınan çantalar var ya ondan
araba koltuğu yerine de kullanılan koltuklu ana kucağı almadım
çoğu kişi ondan aldı herhalde kararsız kaldım ne yapsam acaba ?

oto koltuğu gibi olan anakucağı dedikleri şeyden alırsan evdede rahat edersin canım...sallanıyo evde heryerede taşırsın onunla,içinde uyur falan...

Bu arada oto koltuğu alan var mı; evde de kullanmak için anakucağı niyetine.

Ne marka aldınız ?

canım ben cristal baby diye bi marka almıştım 50 tl ....biraz çukur içi,o yüzden kılıfın altına minik bi minder diktirip koydum...

.
Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce topiğe hiç bir doğum belirtim yok yazmıştım. Dün sabah 6:14'te suyum geldi.
Akşam 18:30'da normal doğum yaptım.
Kızım 4080 gr doğdu:nazar::nazar::nazar: .
Dünyanın en güzel şeyi...:16:
Emiyor, gayet sağlıklı hamdolsun.
Şu anda yanımda uyuyor prensesim.

Rabbim hepinizi sağlıkla, hayırlısıyla yavrularınıza kavuştursun inşaAllah...

:nazar:
maşalllah maşalllah canım 4 kilo bebiş,doğum masasında bütün günahları dökmüşsündür,öyle derler de bizde,kimbilir ne sıkıntılar çektin ....
bende ikizleri doğurduğumda anlamıştım insanlar neden Allah kurtarsın derler,valla Allahla başbaşasın o anda hiçkimse hiçbişey yapamıyo,o anda sen, bebeğin ve seni ve bebeğini yaratan başbaşasınız...

ne mutlu kurtulmuşsun,hayırlı, sağlıklı bi evlat olsun inşallah..
:nazar:

canım yazan oldumu bilmiyorum ama şu şekilde yapabilirsin...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Vermidoncum çok teşekkür ederim .:71:

Bu şekilde oluşturdum zaten ama site formatına uygun değil diyor url yi kabul etmiyor.

Her neyse miniğim doğduktan sonra büyüme çicelgesi hazırlarız artık.:49:

Bu arada güneydın herkese:71:

bu arada, bizde buğün annemle doktorumuza gittik. bizim bıdık tam 2500 kilo olmuş. suyu, pozisyonu herşeyi normalmiş. sonra bide nstye de girdik, onda da herhangi bir sorun çıkmadı. ama doktorum, kısa boylu olduğumdan sezaryan olabilirim diye söyledi. o moralimi biraz bozdu, sonuçta ben normal doğum istiyorum. sonra eşimle düşündük, sonuçta o kadar kısa boylu insanlar doğuruyor, onlar nasıl oluyorda normal doğum yapıyorlar. hem bu kadın bir kere bile çatı muanesi yapmadı. ayrıca eşimin annesi 5300 bebk doğurdu ve kendiside kısa boylu. o nasıl oluyor:44: galiba benim doktorum kolaya kaçıyor.

ben şimdi kaçıyorum, annem bebek kıyafetlerini düzenliyor, yanına gideyim bari:) pazartesi günü annem geldiğinden beri hiç oturamadık, hep koşuşturma içindeyiz. yani sık sık yazamıyorum ama sizi hep takip ediyorum.
şimdiden iyi geceler. kendinize iyi bakın:49:

Maşallah bebişe tatlım!! :Nazar:
Ya bizde dolap yerleştirme faslına geçebilsek keşke. 3 haftadır havalandırıyorum hala leşşş gibi kokuyor dolap :((( Ne zaman yerleştireceğim çözemedim.

Buarada kısa boyla bir alakası olsa annem beni normal doğurmazdı herhalde. Annem 155 cm boyunda ve ben 52 cm doğmuşum. Bence de doktorun biraz kolaya kaçmış.

kizlar benim kasilmalarim devam ediyodu esim gelince bi telasla hastaneye gittik ama nst ye bile baglamadilar acilman yok rahim agzin kapali dogum sancisi bile olsa acilman olmasi lazim en azindan 4-5 cm dediler yani bosu bosuna hastaneye gitmis oldum ve bosu bosuna elle muayene oldum. burda hastaneler neden böyle tuhaf anlamiyorum :) ben nerden anlicam acilmam oldugunu evde dogurmazsam iyidir. suan gecti kasilmalar. benden haberler böyle ;)

Canım orada sorsaydın keşke ne gibi durumda gelmen gerektiğini. Ama nişane diye kanlı bir sıvı veya poşe denen su boşalması doğumun başladığının belirtisi diye yazıyor kaynaklarda.

Aayyy hadi bakalım dört gözle bekliyorum fotoları. Bİz ağustos anneleri biraz tembel çıktık yahuuu :9::9: Temmuz anneleri mayıs sonunda tamamlayıp resimler yayınlamıştı. Biz doğuracağız daha oda yok ortalıkta :52::52:

Günaydıınnnn güzel anneler

bugün cumaaaaaaaaaaaaa yaşasın bi haftam kaldı işe gelmek için..

Günaydın tatlııımmm :)) Benim de tam 2 haftam kaldı. 5 ağustos son iş günüm...

günaydın kızlar,
dünden beri bir garibim kendimi çok iyi hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor ara ara korkuyorum bebek gelcek diye!!

dün eşimle oturup konuştuk benim normal doğu yapmamın imkansız olduğuna karar verdik çünkü bakıyorum da en ufak bir durumda hemen alttan muayne yapılıyor e ben izin veremiyorum bu durumda en hayırlısı sezeryan tarihi almak!!kendi doktorumdan nefret ettim ya yarın burda özel hastanede bir doktordan randevu aldım ona durumumu anlatcam ve sezeryan tarihi alcam bir aksilik olmazsa çünkü artık kendi doktorumu görmek bile istemiyorum acayip soğudum yaa!bir de her gidişte muayne ücreti alıyor utanmadan :27:

Back
X