2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar haber verım dedım sanırım gaz sancısıydı sancı dedıgım gectı cunku tekrarlamadı bebısımde saglıklı sorun yok tekmeler havada ucusuyo goren beklmez 17 agustosu dıyor ama gobek dusmus ıı ce goren ole dıyor

bnmde gobek aşağıda coktandr oyle.bakalım snn doğum n zmn bnm en geç 15agstos gıbıymıs.agustosn ılk hftasından sonra alınablr dedı doktr.bız sabırsız onlar bızden sabırsız.bnmkıde tekmeler ıtmeler coşuyor son gunlerı ya:)

canım hayırlı olsun. allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinbenim oğlum da 4 kg civarı olacak ve ben de kısmetse normal doğum yapıcam

canım eşinin yanında olacağına inanıyorum sen hiç üzme kendini ne güzel 38 haftalık olmuş maşallahallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Benim doğum hayal oldu yine bir saat öncesine kadar olan kasılmalarım sancılarım herzamanki gibi geçti...kızım bu gecede gelmiyor....

kizlar benim kasilmalarim devam ediyodu esim gelince bi telasla hastaneye gittik ama nst ye bile baglamadilar acilman yok rahim agzin kapali dogum sancisi bile olsa acilman olmasi lazim en azindan 4-5 cm dediler yani bosu bosuna hastaneye gitmis oldum ve bosu bosuna elle muayene oldum. burda hastaneler neden böyle tuhaf anlamiyorum :) ben nerden anlicam acilmam oldugunu evde dogurmazsam iyidir. suan gecti kasilmalar. benden haberler böyle

benı tahmını dogum 17 agusyos ama bakalım erken gıbı gelıyo bana

Onceden bu saatlerdentopic issiz olurdu simdi gunduzu aratmiyor :))Sicaklar son haftLar :)) kizimin odasini tamamladimnartik cmtside fotograf cekimi yapicaz odasinda :))) ayyy ne heyecan birisi icin hemde en degerlin icin hazirlanmak cok guzel bir yasam hazirligi ... Evde olmasin sabirsizlikla bekliyorum onu coook merak ediyorum ve coooook seviyorum canim kizim ) simdinbiraz muzik dinletiyorumnbelki uyur diye :)))

ayyyy merakla bekliyoruz annesi fotolarıııııııııııııııı...

canım büyük geçmiş olsun,iki güne toparlanır inşallah..

Günaydın hepinize

hepinize kolaylıklar diliyorum

İğdenaz acil şifalar eşine.

Arkadaşlar şu baby tickerleri buraya nasıl eklediniz?

Ben oluşturdum ama buraya ekleyemedim.

canım yazan oldumu bilmiyorum ama şu şekilde yapabilirsin...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

canım yazan oldumu bilmiyorum ama şu şekilde yapabilirsin...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Maşallah bebişe tatlım!! :Nazar:
Ya bizde dolap yerleştirme faslına geçebilsek keşke. 3 haftadır havalandırıyorum hala leşşş gibi kokuyor dolap (( Ne zaman yerleştireceğim çözemedim.

Buarada kısa boyla bir alakası olsa annem beni normal doğurmazdı herhalde. Annem 155 cm boyunda ve ben 52 cm doğmuşum. Bence de doktorun biraz kolaya kaçmış.

Canım orada sorsaydın keşke ne gibi durumda gelmen gerektiğini. Ama nişane diye kanlı bir sıvı veya poşe denen su boşalması doğumun başladığının belirtisi diye yazıyor kaynaklarda.

Aayyy hadi bakalım dört gözle bekliyorum fotoları. Bİz ağustos anneleri biraz tembel çıktık yahuuu Temmuz anneleri mayıs sonunda tamamlayıp resimler yayınlamıştı. Biz doğuracağız daha oda yok ortalıkta

Günaydıınnnn güzel anneler

bugün cumaaaaaaaaaaaaa yaşasın bi haftam kaldı işe gelmek için..

Günaydın tatlııımmm :)) Benim de tam 2 haftam kaldı. 5 ağustos son iş günüm...

günaydın kızlar,
dünden beri bir garibim kendimi çok iyi hissetmiyorum kasıklarım ağrıyor ara ara korkuyorum bebek gelcek diye!!

dün eşimle oturup konuştuk benim normal doğu yapmamın imkansız olduğuna karar verdik çünkü bakıyorum da en ufak bir durumda hemen alttan muayne yapılıyor e ben izin veremiyorum bu durumda en hayırlısı sezeryan tarihi almak!!kendi doktorumdan nefret ettim ya yarın burda özel hastanede bir doktordan randevu aldım ona durumumu anlatcam ve sezeryan tarihi alcam bir aksilik olmazsa çünkü artık kendi doktorumu görmek bile istemiyorum acayip soğudum yaa!bir de her gidişte muayne ücreti alıyor utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…