2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yinede herşeyin en güzelini yapıp hazırlıycam bebişime illaki olucaktır. Sanırım 1-2 güne toplarım kendimi. Sizlerde sağolun moral oluyorsunuz. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Kızlar hamileyken saç boyatmak ve araba kullanmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Doktorlarınıza sordunuz mu hiç?

Saç boyatmayı bende sorucam bu gidişimde , ne derse uygulıcaz artık ama çok fena oldu benim saçlarım . Benim ilk başlarda baş dönmem çoktu o yüzden pek kullanmadım arba ama artık yavaş yavaş kullanmaya başladım , arkadaşım 30 haftalık hala kullanıyorhergün işe gidip geliyo , demkki sıkıntı olmuyo r...
Kızlar ben ağustos annesi olamıycam, bebeğim düşmüş. Bir gün önce gördüğümüz kesesi bile yoktu.

Canım Allah sabır versin , inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda bir bebişin daha olur , Allah kalbine göre versin....

Ayy , valla beni çok güldürdün , ama bunların hepsi aynı , ara sıra iisi çıkıo işte ,biz de uzaktayız , bn aramıorum valla, banane oğulları arsın konuşsun , durduk yere sinirimi bozamam ....

Bende evlenmeden önce çok acı şeyler yaşadım , çok ağır sözler işittim , ama eşim hep yanımda oldu , evleneli 3 yılı geçti her ne kadar yüzüm gülsede onlara karşı , bazı şeyler asla unutulmuyor ....

kullan cnm araba benim göbiş direksiyona değiyordu
sen rahatsan sorun olmaz ağrın sızın yorgunluk olursa kullanmazsın
saçınıda 3 aydan sonra boyatırsın cnm bende bekliyorum
benimki plansız olduğu için tam röfle yaptıracakken ortaya çıktı yavrum
bekliyorum şubatta hemen boyatacam valla

merhaba arkadaşlar,

doktordan geldim bebeğim iyimiş kese 9 mm olmuş,ama kalp atışını duyamadım 25 mm olunca duyulurmuş 2 hafta sonra gene gidicem.Bu arada ilk gittiğimde 4+3 dü bugün ultrason 5 haftalık gösterdi benimde kafam karıştı

Canım haklısın tabi zoruna gidiyordur. Sen bence yine yüzgöz olma. Topu eşine at, bırak o kötü olsun...
Stresede girme, bebişi düşün

Canım benim kese 14 mm iken duyduk kalp atışını.Bebiş 3 mm idi

sağol cnmm inşallah bende duyarım kaç haftalıkdı ozaman bebişin?

SAT a göre 6+5 gözüküyor ama doktor 6+2 dedi. Regl döngüne göre değişiyor. Benim 31 gün olduğu için 3 gün geriden takip ediyorum.

İnşallah sende duyarsın canım, her gün 1 mm büyüyo bebiş. Hesap et işte

selamlar kızlar
benim hafif lekelenmem vardı dr um prognex iğne verdi şimdi durdu bebeğim iyidir inşallahh haftaya gidicem dr a kızımda herhafta dr daydım:))

nazlı123 düşük yapmışsın üzüldüm canım çok zor ben üçüzlerimi kaybettiğimde dünya başıma yıkıldı ama şöyle düşün ;normal yoldan hamile kalabiliyorsan bu güzel bişe yine kalırsın ve sağlıkla da alırsın inşallah kucağına tekrar geçmiş olsun

merhaba kizlar

bu sabah cok siddetli bas donmesi yasadim isyerinde;
bayilicam sandim;

tansiyonumu olcturdum, 7-5 cikti, cok dusmus :-((

yaklasik 10 gundur seker ve yag iceren hicbisey yemiyordum, istahim yok cok az besleniyordum
ve ruh gibi geziyordum

bugun artik zirve yapti bas donmem

doktoru aradim, ogun atlamamn lazim dedi
bol sivi,
ayran
gunde 1 maden suyu
beyaz peynir
kuru yemis ye dedi

doktoru arayinca markete gittim, yiyebilecegim seyler aradim, gofret bir de leblebi aldim, azar azar yedim;
1 de ayran ictim

biraz kendime geldim

bundan sonra kendimi zorlayip yicem biraz, yoksa dusup kalicam bigun biyerde,
kizlar siz de dikkat edin, benim gibi yememezlik etmeyinn

canım bende üzülmemek için hiçbirşey yapmıyorum...çünkü 2 kez kybedince.gördükçe hatırlamak istemiyorum..

gözün aydın canım karından mı duydun kalp atışlarını bende yarın gidiyorum doktora inşallah bende duyarım

NAZLI canım çok geçmiş olsun üzülme demeyeceğim yaşayan bilir çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın bende ilk bebeğimde birsürü şey almıştım sonra aylarca onlara bakıp bakıp ağladım şimdi bende lmıyorum allahım sabır versin canım.
KIZLAR bende yarın doktora gidiyorum ama öyle kokuyorum ki kalp atışları duyulmayacak diye yarın herşey belli olacak ya tamam ya devam nolur bana dua edin yavrum bu sefer beni bırakmasın

NAZLI çok gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın insallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın

NAZLI çok gecmıs olsun canım allah bıdaha yasatmasın insallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın

nazlı cnm geçmiş olsun sözün bittiği an ...
perpem ..canım sende yediklerine dikkt et benimde cnm hiç bişi istemiyo ama ayakta kalabilmek için yiyorum bide çok uyuyorum...

nazlı cnm geçmiş olsun sözün bittiği an ...
perpem ..canım sende yediklerine dikkt et benimde cnm hiç bişi istemiyo ama ayakta kalabilmek için yiyorum bide çok uyuyorum...

Uykuda beni geçemezsiniz heralde , kendimi zor ayakta tutuyorum , yemek yeme işi de olmasa , yatktan hiç çıkmıcam :)) Benimde midem bulanıo ama ana -ara öğün atlamamaya çalışıyorum .

evet eşlerimiz için katlanmalıyız.uzaklık gerçekten güzel.bu sayede ilişkiler daha az sarsılıyor.
Canım haklısın tabi zoruna gidiyordur. Sen bence yine yüzgöz olma. Topu eşine at, bırak o kötü olsun...
Stresede girme, bebişi düşün
evet haklısın canım
ben haftaya 7 haftalık oluyorum tab.o zaman kalp atışlarını rahat görürüm sanırım..
merhaba
beni de ekler misiniz listeye bugün 9w+3 gün oldu. kalp atışlarını duyduk
kısmetse 27 aralıkta 2. randevumuz var
ne güzel canım,kucağına aldığn günüde göresin
Uykuda beni geçemezsiniz heralde , kendimi zor ayakta tutuyorum , yemek yeme işi de olmasa , yatktan hiç çıkmıcam :)) Benimde midem bulanıo ama ana -ara öğün atlamamaya çalışıyorum .
bugün yataktan çıkıp kahvaltı bile hazırlayamadım.iş yerinde poaça yedim kendımı suçlu hissettim.nedir bizdeki bu uyku durumu.yaz gelsede biraz açılsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…