2010 Şubat Melekleri geliyor

aysegulcum sen sımdı melegını almıssındır kucagına... telefonun da yok ulasamıyoruz sana :sinifsinif:
mınık kızın defneyı benım ıcın kokla ablası zeynoyuda kocaman op. Allah evlatlarını sana bagıslasın kocaman mutlu saglıklı bı omur dılerım opuyorumnanaktan

Papatya, Zehra, caneylom, CR20012006 Evlatlarınızla bir ömür mutlu yaşayın inşallah... Melekleriniz yuvalarınızı huzurla doldursun inşallah. Sağlıkla sıhhatle vatana millete ailelerine hayırlı evatlar olsun hepimizin yavruları...

kızlar ben sezeryanla olanı değil günü geldiği için normal yollardan doğacak ilk şubat bebeğimizi merak ediyorum gerçi böyle giderse normal doğacak pek bebek yok gibi.....

zehra s caneylom cr20012006 GÖZÜNÜZ AYDIN Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sizede geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inş.

zehra_s caneylom CR20012006

canlarım tebrik ederim allah sağlık versin inş

kızlar ben sezeryanla olanı değil günü geldiği için normal yollardan doğacak ilk şubat bebeğimizi merak ediyorum gerçi böyle giderse normal doğacak pek bebek yok gibi.....
ayy inşallah benimki doğacak inşallah bi aksilik çıkmazsa kaydirigubbakcemile3

ayy inşallah benimki doğacak inşallah bi aksilik çıkmazsa kaydirigubbakcemile3

inşallah gönlünce bir doğum yaşarsın, bende mart annelerindenim fakat bizden de çok kayan olacak eminim şubat annişlerine.. marta sabredermi benim cincırım meçhulaklinialirimsmile
e sende 40ı bitirmişsin doğur bence artıkkaydirigubbakcemile3

zehra_s ,caneylom ,CR20012006 gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün.

zehra_s
caneylom
CR20012006

gozunuz aydın kızlar Allah bebıslerınıze saglıklı uzun omurler versın

Doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın olsun, bebişleri öpün bizim için....

zehra_s
caneylom
CR20012006

gozunuz aydın kızlar Allah bebıslerınıze saglıklı uzun omurler versın

zehra_s ,caneylom ,CR20012006 gözünüz aydın kızlar. allah analı babalı büyütsün.

zehra s caneylom cr20012006 GÖZÜNÜZ AYDIN Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi sizede geçmiş olsun çabucak iyileşirsiniz inş.

zehra_s caneylom CR20012006

canlarım tebrik ederim allah sağlık versin inş

zehra_s
caneylom
CR20012006
hayırlı olsun kızlar
mutluluklar :))))

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim. Unuttuğum varsa özür dilerim..
Küçük Yağız Bey 28.01.2010 tarihinde saat 11:30 da dünyaya gözlerini açtı. 3750 gr. ve 50 cm. doğdu. Epidural sezeryan oldum. Yeni yeni toparlanıyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece sütümüz gelmedi. Oğluşum emiyor ama yalancı emzik niyetine. Hepinizi öpüyorum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla..En kısa sürede fotografta eklerim..opuyorumnanaktan

zehracım çok tebrik ediyorum canım Allah analı babalı büyütsün çabuk toparlanırsın inşallah maşallah paşamıza

oyy yesınler pasanı masallah...
benım ıcınde kokla bı kere mınık melegı opuyorumnanaktan

ilk bebeğin norml doğum muydu seeryn mıydı? Korkuttun kı beni şimdi.

kız bu kadar merak ediyoruz sen de ben de ilk subat bebegini.. sen yada ben olmaylım meraktan bzimkiler doğarmış...anasına cekmiş derim bak ozamanolumunekankayizsmile

kızlar eklermisiniz kilo 3.850 boy 53 cm spinal sezeryan. İsim Ahmet :)

Herkeze gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün inşsllsh bebeklerinizi.

Sefa gelir işallah fatoline cim Allah kurtarsın

fatolinacım allah kurtarsın allah sağlıkla almayı nasip etsin miniğini kucağına

fatocuuuummmm şuan meleğin gelmiştir inşallah aramıza dönünce bizi habersiz resimsiz bırakma

Fatocum şimdi bebişin kollarındadır. Bizim yerimize de kokla o meleği

fatocum inşallah herşey yolunda gitmiştir. oyyy kuzun şimdi kollarındaa. allah analı babalı büyütsün tatlım.

fatocum saglıkla sıhhatle buyuk bebegını. sen artık anne oldun farklı bı boyuta gectın...
darısı bızlere ınsallah...

Fatocum canım benım sende meleğini aldın demek kucagına sonunda canım ya cok duygulandım ben sımdı inşallah ikinizde sorunsuz saglıklı sıhatlı donersınız aramıza meleğinle birlikte...

fatolına allah analı babalı büyütsün yavrunu ........

fatocum gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün

fatocum sende bebişinde iyisinizdir inş
ay çok heyecanlandım yaa gözlerim dolu dolu yazıyorum...

fatolına allah uzun omurlu hayırlı ewlat etsın ınsallah

Fatolina hayırlı olsun arkadaşım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlı, mutlu bir evlat olsun inşallah.

fatoşçuummmm çok sevindim okuyunca çok heyecanlandım senin adına ne mutlu sana canım benim Allah analı babalı mutlu mutlu büyütsün hayatı boyunca sağlık sıhhat versin inşallah

fatolina canım gözünüz aydın, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş...

Şükürler olsun başladıkkkkkzemuszemus hemde vakitlice vakitlice ...

Rabbim güzel kızını sana bağışladı hemşommmm opuyorumnanaktanRabbim analı babalı büyütsünnnn

fatmacım gözün aydın canım allah analı bablı büyütsün.

fatolina,çok sevindim canım.Çok heyecanlandım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Senin de bebişin de güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım arkadaşım bu mutluluğun hiç bitmesin inş allah sağlık sıhat versin aramıza biran önce katılman dileğiylee.......

Fatolina hayırlı olsun canım.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

fatmaaa canım ecrindila na allah saglıklı uzun ömür versin.hayırlı evlat olsun inşallah.tez zamanda ayaga kalk canım....

fatolinacım allah mutluluğunuzu daim etsin inş. Bir an evvel toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle. darısı bizlere inş.

FATMACIM Canim gözün aydin Ecrin dilani aldin kucagina Allah ikinizede saglik sihhat nasip etsin Allah anali babali büyütsün melegini.
Inan senin için çok sevindim Darisi biz bekleyenlerin basina

fotolina gözün aydın cnm. allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

Fatolina, selda 58, cucus, yarencim tebrik ederim hepinizi.

canlarım benim hepinizi tek tek öpüyorum daha şimdi okudum
çok sevindim bende sizler için dua ettim hep doğuma girmeden
darısı doğurcak anneleirmizin başına inş.
bizden baya doğuran olmuş yahu çok sevindim

bu arada ben epidural oldum kızıım boyuda 50cm düzeltirseniz sevinirim
kızımın resmi kendi profilimde albümde var bakmak isteyen ordan bakabilir
doğum hikayemide biara yazıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…