2010 Şubat Melekleri geliyor

ağlattın bizi cucus..
Allah analı babalı büyütsün, hepimize nasip etsin o güzel anları...

geri sayımı başlamış bir mart annesi olarak sizleri tebrik ediyorum.. maşallah bebeğin ne kadar kilolu doğmuş hemde 38de bunun bir sırrı warmıdır son 1 ayda yapsamCADIARZUCADIARZU
kızlar bende doğum yaptım 20.01.2010 tarihinde
34+3de
beklenen doğum tarihi 28.02.2010 du
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım

34+3 we 3150gr mıakannehir iri bebekti mecburimi aldılar sancıların falanmı geldi? hayırlı olsun miyadında bir bebeğe eş değer doğurmuşsun yawrunu.. küwöze falan gerek olmadı değil mi?

doğum yapmış olan bütün arkadaşlarımın gözüaydın allah analı babalı büyütsün inş.darısı bekleyenlerin başına .......

canım benim, netim gidip geliyo, o yüzden yeni cvp yazabiliyorum. 37+4 deyiz. ara ara sancım oluyo artık, bekliyoruz. ne zaman isterse buyursun gelsin küçük hn. sende ne var ne yok? hayırlı doğumlar hepimize:)

Neidmecim canım sen de aldın meleğini kollarına...Geçmiş olsun... Allah analı bablı büyütsün inşallah...

canım o kadar duygulandımki tebrik ederim seni bebişinide öpüyorummm

merhaba ben maksimenin kardeşiyim ablam doğum yaptı 2 kilo 600 gram ağırlığında oğlu oldu ikiside iyiler
maşallah nurcum gözün aydın ALLAH analı babalı hayırlı uğurlu uzun ömürler nasip etsin inş.:Saruboceq:

canım Allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inş.:Saruboceq: ne kadar güzel anlatmışsın insanın içi gidiyor annelik böyle bir duygu olsa gerekmafoldumben

nedime canım seninde gözün aydın sende kavuştun ha meleğine hayırlı uğurlu uzun ömürler versin Allahım :Saruboceq:

cnm darısı basımıza

nurum, nedimem ve cucus allah analı babalı büyütsün. benim yerime de koklayın minik kuzuları :)

yaa hani kızlar erken gelirdi. bizde tersi oldu, erkekler geliyo hepp. hadi kız kuzular gelin yawww bayanssulusmile

Meleklerini kucaklarına alan tüm annişleri öpüyorum meleklerinide kokluyorum darısı başımıza.cucuscum saol hikayen için ilk hikayemiz senden oldu.bizi yüreklendirdin.Serapçımda doğuma giricek bugün inş.güzel haberlerini alıcaz.:Saruboceq:

Arkeos mydarling 07papatya ebruderin
kızlar hayırlı olsun gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza :teytey:

Ayyy bugün 4 bebişimiz mi geliyor süper :sm_cool: ALLAHIM yardımcınız olsun kızlar ALLAHA emanet olun:Saruboceq: güzel haberleri beklioruz.

Arkeos,ebruderin,mydarling,07papatya, Allah analı babalı büyütsün meleklerinizi.Sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah.Allah hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip eylesin.Darısı başımıza

cucus,ağlattın beni. zaten bir dokunuş yeterken,sen ..............
Allah bağışlasın o güzel yavrunu.Resmini de isteriz teyzeleri olarak.O resimler bize neşe kaynağı oluyor.

Arkeos, MydarlingSerapçım, Ebruderin, 07papatya
Kızlar Allah yavrularınızı size bağışlasın. Analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallah

ay masallah hadı hayırlısı valla bende bugun az kalsın aralarına katılacaktım ama korkumdan yatmadım bıraz daha beklıcem 1 subatta da benımkı ınsallah:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…