2010 Şubat Melekleri geliyor

kafamçokkarıştı Bir hafta girmedim herkes doğum yapmışşş:lepi:

Okudum okudum ama hiç bişey anlamadım kim doğurdu nasıl doğurdu son liste nerde bana bi link verir miisiniz Allah aşkınaa çatlıcam burdaaasositososito

ilk sayfada canım liste

Kızlar serapcım iyiymiş meleğini almış kucağına saat 16:30 gibi çıktı doğumdan seside iyi geliyordu.

ay iki gün giremedim ne çok dogum olmus masallah
AKARAHAN
ZEYNEP6672
MAKSIMEN
SHINE
ARKEOS
EBRUDERIN
MYDARLING
PAPATYA

Kizlar hepinizin gözü aydin masallah bebislerinize Allah anali babali büyütsün yavrulari

ay iki gün giremedim ne çok dogum olmus masallah
AKARAHAN
ZEYNEP6672
MAKSIMEN
SHINE
ARKEOS
EBRUDERIN
MYDARLING
PAPATYA

Kizlar hepinizin gözü aydin masallah bebislerinize Allah anali babali büyütsün yavrulari

Maşallahh darısı başımıza kızlar hayırlı zamandaopuyorumnanaktan hepinizi tebrik ediyorum kızlar ALLAH uzun sağlıklı ömürler versin miniklerinize.Anneli babalı güzel günler görsünler :Saruboceq:

ebruderin mydarling papatya kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inş. bir an evvel sizde toparlanır aramıza dönersiniz inş.
ne güzel ya nerdeyse her güne bir bebişimiz geliyor acaba şubatın ilk bebişi kiminki olacak bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

arkeoscum
ebruderincim
ayşegülcüm
serapcım sizleri canı gönülden kutluyorum gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle yaşatsın bütün hayatları boyunca bebişlerinizi. Ne mutlu size canlarım

cucus canım ne güzel yazmışsın bize cesaret verdin ben de bebeğimin kokusunu içime çekiceğim anı iple çekiyorum

mrb kızlar.

geçmişi ara ara girip okudum ama cevap yazamadım. yeni doğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Allah tüm bebeklerin sağlıkla büyümesini nasip etsin.

cnm subatın ılk bebısı benımkı olcak gıbı gorunuyo yınede allah bılır bellı olmaz yanı ama 1 subat sabahı dogum ıcın hastaneye yatıcam buyuk ıhtımalle:lepi:

3 gün yoktum neler olmuş böyle buralarda
doğum yapanların gözü aydın olsun ALLAH analı babalı büyütsün
ayşegül 5 şubata gün almıştı erken gelmiş meleği
ALLAH nasip ederse ve kızım beklerse 10 şubata günümüzü aldık

ayşegül'cüm (papatya) kızın dayanamadı içeride daha fazla kalmaya desene.
telfonunda yokki sana ulaşalım merak ediyoruz inanki seni.
drumuz bizede 05 şubat tarihini verdi teyzesi oğlum sizin tarihinizi çaldı gelmek için
bu arada keşke topikte olsaydında paylaşsaydım senle 2 haftada 530 gr almış teyzesi oğluşum o kadar yediklerim boşa gitmemiş işe yaramış anlayacağın.

ewet cnm oyle gozukuyo
sımdıenbır stres aldı benı sormayın gıtsın,cok fazla heyecan var,hastaneye gırer gırmez aglamaklı oluyorum hatta aglamaya baslıyorumbenım ıkıncı bebegım ve basıma nelerın gelecegını bıldıgımden olsa gerek
lk bebegımde gule oynaya gıtmıstım basıma ne gelecegını bılmıyorum yakafamçokkarıştı
ama bunda her gıttıgımde dızlerım tıtrıyo
allah yardımcımız olsuneyvahedigeldismile

offf be masallah ya lısteye bak sen aman allahım
gormeyelı kalabalıklasmıs yaaaaaaaaaaaaaaaa
ay 41 bucuk kere masallah:lepi::lepi:

caneylomdan haberi olan varmı kızlar
kızını sağlıcakla kucağına almıştır inşallah

cnm subatın ılk bebısı benımkı olcak gıbı gorunuyo yınede allah bılır bellı olmaz yanı ama 1 subat sabahı dogum ıcın hastaneye yatıcam buyuk ıhtımalle:lepi:
hadi inş. canım normal olacak galiba seninki sağsalim kavuşursun sende bebişine ne kaldı şurda 2 gün sonra bebişin kollarında olacakhihoyyyt birde senin ikinci neden korkuyorsun canım ama böyle yapma bizide korkutma anacım iyi düşün iyi olsunkaydirigubbakcemile5zemuszemus
seninde günün belli oldu desene gözün aydın canım Allah yardımcın olsun seninde :Saruboceq:
caneylomdan haberi olan varmı kızlar
kızını sağlıcakla kucağına almıştır inşallah
ah ondan hiç haberimiz yok bilen varmıki ben mi kaçırdım acaba onun tarihi bellimiydifisfisfis:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…