Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seldacım gözün aydın canım Allah oğluşuna sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin inş.:Saruboceq: sende oda çektiğiniz sıkıntıları unutursunuz artık enyakın zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle
fatoş...fatolina selda yakında cucus yaren :) hayırlı olsun bebişler!!kızlar!! buraya doğan bebişleirn de fotograflarını ekleyin de bakalım beya!! maaşallah deriz minnacık eller yüzler görürürz..
fatolina,selda,cucus ve yaren canlarım ne güzel kuzularınızı aldınız kucaklarınıza.Allahım en kısa zamanda bizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu.Sağlıkla alalım hepimiz meleklerimizi kucağımıza.
kızlar hayırlı olsun bebişler ya nasıl seviniyorum bilemezsiniz seldacığım bir imtihandı geçti ve bebişin kalbinde birşey yok ne güzel. Allah hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
Yarencim canım sen de kavuştun meleğine canım yaaaa. Allah analı babalı büyütüsün. Hayırlı ve güzel ömürler versin...Sağlıkla sıhhatle inşallah... Bizim yerimize kokla bebişini canım benim...
yarencim,Ahmet Efe'yi benim için de kokla canım.Allah sağlıkla sıhhatle sorunsuz büyütmeyi nasip etsin canım.Hayırlı evlat olsun inşallah.Bize de dua et...