• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

Fatolina hayırlı olsun arkadaşım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Hayırlı, mutlu bir evlat olsun inşallah.

bi melek daha geliyo inş. yarın aramıza
dua edin teyzeleri :ecrin_bebek:

fatolinadan mesaj : meleğim kollarımda herşey yolunda beni merak etmeyin...... :nazar::nazar::nazar:

fatoşçuummmm çok sevindim okuyunca çok heyecanlandım senin adına ne mutlu sana canım benim Allah analı babalı mutlu mutlu büyütsün hayatı boyunca sağlık sıhhat versin inşallah

fatolinacım gözün aydın tatlım ne güzel ya sende meleğine kavuştun sonunda hayırlı uğurlu bir evlat olur sağlıklı sıhhatli ömürler geçirir inş. :nazar:
bir an önce toparlanıp aramıza dönersin inş. ecrin dila hanımı bizde merak ederiz bak habersiz resimsiz bırakma bizi olumunekankayizsmile

fatosum Allah'ım mınık kızına saglık sıhhat hayırlı omurler versın,annesıne babasına ve vatana mıllete ve kıtaba kurana hayırlı bır ınsan olsun ınsallah.o kadar sevındım kı anlatamam masallah sana,darısı bıze olsun ınsallah:asigim:

Şükürler olsun başladıkkkkkzemuszemus hemde vakitlice vakitlice ...

Rabbim güzel kızını sana bağışladı hemşommmm opuyorumnanaktanRabbim analı babalı büyütsünnnn

hayırlı uğurlu olsun tatlımmmm
bu duyguyu yaşamamıza az kaldı inş................
RABBıM BEBıŞLERıMıZE SAĞLIKLI HAYIRLARLA DOLU UZUN ÖMÜR VERSıN
................................<<<<<AMıN>>>>............................

fatolina,çok sevindim canım.Çok heyecanlandım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Senin de bebişin de güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım arkadaşım bu mutluluğun hiç bitmesin inş allah sağlık sıhat versin aramıza biran önce katılman dileğiylee.......:nazar:

Fatolina hayırlı olsun canım. :nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:

fatmaaa canım ecrindila na allah saglıklı uzun ömür versin.hayırlı evlat olsun inşallah.tez zamanda ayaga kalk canım....

fatolinacım allah mutluluğunuzu daim etsin inş. Bir an evvel toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle. darısı bizlere inş.

FATMACIM Canim gözün aydin Ecrin dilani aldin kucagina Allah ikinizede saglik sihhat nasip etsin Allah anali babali büyütsün melegini:nazar::nazar:.
Inan senin için çok sevindim Darisi biz bekleyenlerin basina

Seldacım sen de aldın yavrunu kollarına... Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin, Bizim yerimize de kokla bebeğini...Gözünüz aydın olsun....

seldacım gÖzÜn aydın canım allah analı babalı saĞlıklı bÜyÜtsÜn sıze baĞıŞlasın yıĞıt alpını

fatolina ve seldacım meleklerinizi kollarınıza aldınız darısı bizlerin başına Allah bir ömür boyu korusun yavrularımızı inşallah sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar olsunlar inş. en kısa zamanda aramıza dönmeniz dileklerimizleeeee

ay bide yeni konu açında beBEKLERıN RESıMLERıNı EKLEYıN
KUZULARINIZI görelim

Back