tekrardan selam kızlar zemuszemus dün öğlen 3de elektrik trafosu patladı burda biz işyerinden çıkana kadar da gelmedi geçmişi okuyordum bende
arya maviyeshill ancak okuyabildim canlarım ikinizede geçmiş olsun aryacım dünde aynı şey bende oldu kan görünce aklım gitti ama acıyı anlayınca rahatladım:kedi: hamileilikte normal bişey arkadaşların söylediklerini yersen iyi gelebilir olmazsa dr danışırsın tatlım
mydarlıng türkkahvesi hulen melissa hepinizin gözü aydın kızlar maşallah bebişlerinize

çakırgözlü tatlım dualarımız sizinle Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq: inş. bir sorun çıkmayacak içini ferah tut sen. Seldanında senin bebişinde size nasıl sıkı sıkıya bağlı

dr değilim ama bu zamana kadar dayandıklarına göre bence ikiside çok iyi olacak bir bakmışsınız ilerde bebişlerimizin bakımlarıyla ilgili konuşuyor olacağız:1hug:
bana gelince sağlık ocağından çağırdılar saat 9-10 arası aç karnına gel tahlil falan yaparız dediler gittim bende perşembe günü kan verdim dedim sonuçlarıda gösterdim sadece kiloma tansiyonuma baktılar kan almaya gerek yok dediler ve tetanoz aşımız olduk sonundahihoyyyt şimdilik sıkıntı yok birazcık ağrıyor ama inş. şişmez