• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ben şöyle düşünüyorum
bebek şubatta doğacak ve havalar ısınana kadar dışarı çıkartmayız öyle arabayla falan acaba sonra mı alsak diyoruz eşimle...
bende canım doğum iznimden sonra alırsam alıcam araba onuda annem götürecek sağlık ocağına falan anneme zor olmasın diye portbebe aldık onda idare ederim ilk 3 ay.

Kızlar ben, dört ay önce doğum yapan arkadaşımın sepetini kullanacağım yatak odasında. Sağolsun masraf yapmayın, ben veririrm kullanmıyorum artık dedi.Gündüz de beşiğinde yatıracağım...

bende arkadaşımdan aldım içine nevresim takımı diktirdim ilk 3 ay yanımda yatırıcam sonra havalar ısınınca odasına koyarım.

slm kızlar dün doktordaydık. kızım büyümüş 1238 gr 39 cm olmuş. çok şükür herşey yolunda. suyumda iyiymiş. inş. hep böyle gider. şeker testimizi yaptırdık bakalım o ne çıkacak. inş. onun sonucuda iyi çıkar.

gözün aydın canım.bebişlerimiz büyüyor.şeker testinde inşallah iyi çıkar.

bende canım doğum iznimden sonra alırsam alıcam araba onuda annem götürecek sağlık ocağına falan anneme zor olmasın diye portbebe aldık onda idare ederim ilk 3 ay.

bende arkadaşımdan aldım içine nevresim takımı diktirdim ilk 3 ay yanımda yatırıcam sonra havalar ısınınca odasına koyarım.

gözün aydın canım.bebişlerimiz büyüyor.şeker testinde inşallah iyi çıkar.

tşk ederim canım. inş. şeker testimize iyi çıkar.

evet burcu ben de port bebe ile idare ederim biraz diye düşünüyorum. hem daha sıcak olur opuyorumnanaktan

Günaydın iyi hafta sonları...

kızlar ya bişey soracm mınıgınızn tepıklerı canınızı acıtack sekılde mı damar atar gıbı mı

evet canım benim yaramaz kızım içerde inşaat çalışmaları yapıyo sanki hareket etmeye başlayınca çıkıcak gibi oluyo canımı acıtıyo...amaben hiç şikayetçi değilim tabi :ecrin_bebek:

slm kızlar dün doktordaydık. kızım büyümüş 1238 gr 39 cm olmuş. çok şükür herşey yolunda. suyumda iyiymiş. inş. hep böyle gider. şeker testimizi yaptırdık bakalım o ne çıkacak. inş. onun sonucuda iyi çıkar.

maşallah LİMONcum gözün aydın inş şeker sonucunda iyi çıkıcak

kızlar qünaydın nasılsınız??? beni hatırladığınızı zannetmiorum ama ilk haftalarınızda aranızdaydım çünkü bende hamileydim ama malesef hamileliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı.. şimdi tekrar hamileyim 11 haftalık.. kaydirigubbakcemile2 benim için o zamanlar üzülen arkadaşlarımada müjdeyi vermek istedim.. ama dualarınızı bekliyorum çünkü sürekli lekelenmem oluyor ve yine düşük tehlikem var bu yüzden progestan içiyorum. inşallah bu sefer düşük yapmam..

slm günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim beni merak edenler olmuş çok saolun kayınpederimin durumu çok ağır yoğun bakımda dua edip bekliyoruz allah çektirmez inşallah siz nasılsınız dün bütün gün kayınvalidemdeydim özledim sizi

kızlar qünaydın nasılsınız??? beni hatırladığınızı zannetmiorum ama ilk haftalarınızda aranızdaydım çünkü bende hamileydim ama malesef hamileliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı.. şimdi tekrar hamileyim 11 haftalık.. kaydirigubbakcemile2 benim için o zamanlar üzülen arkadaşlarımada müjdeyi vermek istedim.. ama dualarınızı bekliyorum çünkü sürekli lekelenmem oluyor ve yine düşük tehlikem var bu yüzden progestan içiyorum. inşallah bu sefer düşük yapmam..

gözün aydın cnım allah sana bağışlasın bu sefer bebeğini inş

slm günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim beni merak edenler olmuş çok saolun kayınpederimin durumu çok ağır yoğun bakımda dua edip bekliyoruz allah çektirmez inşallah siz nasılsınız dün bütün gün kayınvalidemdeydim özledim sizi

ay görüyomusun yaa
allah iki iyiliğin birini versin derler böyle durumlarda hayırlısıyla kurtarsın adamcağızı inş
çok geçmiş olsuncanım
sende dikkat et kendine bu arada

fatoscum Allah şifa versin ya haberim yoktu neden hastaneye yattı inşallah kurtulur ..

gözün aydın canım ben de bayağı bir badire atlattım bu kanamalar konusunda, hiçbir iş yapmaman lazım... inşallah sapasağlam vaktinde eline alırsın yavrunu

ay görüyomusun yaa
allah iki iyiliğin birini versin derler böyle durumlarda hayırlısıyla kurtarsın adamcağızı inş
çok geçmiş olsuncanım
sende dikkat et kendine bu arada

saol bitanem valla sorma çok acı ama resmen göz göre göre adamı bekliyoruz rabbim kimseye dermensız dert vermesin

canım sağlıkla alşırsın inşallah yavrunu kucağına gözün aydın biz doğurmadan yakalım sizi diyosun oh ne güzel

fatoscum Allah şifa versin ya haberim yoktu neden hastaneye yattı inşallah kurtulur ..

gözün aydın canım ben de bayağı bir badire atlattım bu kanamalar konusunda, hiçbir iş yapmaman lazım... inşallah sapasağlam vaktinde eline alırsın yavrunu

canım saol ciğerde iltihaplanma dediler ama perşembe gecesi mide kanaması geçirdi ve durmadı cumaya kadar doktor böbrekleri ciğerleri bitmiş allahtan ümit kesilmez dua edin demişler

hepinize günaydın kızlar
fatoşcum geçmiş olsun rabbim daha fazla acı çektirmesin kayınpederine
tatlıcadı allah tamamına erdirsin inşallah bu defa üzülmessin canımdikkat et kendine

günaydın canım. Allah tez zamanda acil şifalar versin inş. Kayınvalidene,eşine de zor, Allah kolaylık versin.

hepinize günaydın kızlar
fatoşcum geçmiş olsun rabbim daha fazla acı çektirmesin kayınpederine
tatlıcadı allah tamamına erdirsin inşallah bu defa üzülmessin canımdikkat et kendine
amin canım saol
günaydın canım. Allah tez zamanda acil şifalar versin inş. Kayınvalidene,eşine de zor, Allah kolaylık versin.

saol hülyacım valla bişi yapamadan beklemek gerçekten çok zor canım ya insan öle çaresiz kalıyor ki

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Fatoşçum geçmiş olsun canım Allah çektirmesin.

tatli_cadi_61 senin de gözün aydın. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.

Back