• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Ben çıkıyorum kızlar yarın çalışmıyorumda evden girmeye çalışırım iy akşamlar iyi tatiller hepinize öpüyoruz sizi.

selam kızlar ben artık nete hiç giremiyorum
bacak kramplarım başladı
şükür başka derdimiz yok ama özellikle sag bacagımdaki kas fena sıkışıyor
2 gündür yürümekte zorlanıyorum

ne var ne yok sizlerde nasılsınız???
bizde iyilik canım sen nasılsın bebişin nasıl? kramp benimde oluyor daha çok sağ bacağımda bide uykuda oluyo resmen bağırark uyandım geçen. doktorum günde ikidefa magnezyum verdi sen kullanıyomusun?? doktoruna söle sanada verir vermediyse.

bu arada fikirevi hediyeleşiyoruz yeni topik açtı yaren ordan bak istersen senin haberin varmıydı bilmiyorum sölim dedim

bizde iyilik canım sen nasılsın bebişin nasıl? kramp benimde oluyor daha çok sağ bacağımda bide uykuda oluyo resmen bağırark uyandım geçen. doktorum günde ikidefa magnezyum verdi sen kullanıyomusun?? doktoruna söle sanada verir vermediyse.

aynen canım bende gece çıglıkla uyanıyorum eşim ovuyor
15 sn sürmüyor belki ama çok acıyır canım
yok vermedi magnezyum
ben elevit ve gina ferro sanol mu ne demir hapı var ya o ikisini içiyorum
9unda randevum soracagım bakalım ne diyecek

bu arada fikirevi hediyeleşiyoruz yeni topik açtı yaren ordan bak istersen senin haberin varmıydı bilmiyorum sölim dedim

yok tatlım linkini atar mısın?
sayfalarda bulamadım

Bugün mesaimiz yok çıkıyoruz bizzz:sm_cool:
Yarın görüşmek üzere canlarım öptüm hepiniziŞeniz

selam kızlar ya ben artık işten güçten doğru düzgün muhabbete katılamıyorum bugün yine müdürler geldi bir tane daha eleman aldılar burda 4kız olacakmışız sapıttılar iyice bu kadar kişi ne iş yapacak acaba burda anlamadım :uhm:

tubacım sen çıkıcan diye yapıyolardır belki öle tıkış tıkış çalışan dolduruyolardır. diyodunya şef ters diye

selam kızlar ya ben artık işten güçten doğru düzgün muhabbete katılamıyorum bugün yine müdürler geldi bir tane daha eleman aldılar burda 4kız olacakmışız sapıttılar iyice bu kadar kişi ne iş yapacak acaba burda anlamadım :uhm:

sen çıkıcaksınya canım asiller yedekler olarak ayıracaklar galiba beğenmediğini çıkartır şefin

Kızlar ben bebeğin çamaşırlarını yıkamak için Dalan Roxy Matik almıştım. Organik falan yazıyodu üstünde diye ama içime sinmemeişti. fiyatı ucuzdu çünkü. Önce beyazlarda denerim beğenmezsem yıkamam bebğinkileri diyodum ama araştırdım şimdi netten kullananlar çok memnun. Yumuşatıcıya gerek kalmıyomuş.

Iyiyim canim saol napiyim bugün esimle bebek arabasi için bi gezdik baktik
hayirlisiyla pazar günü alicaz

kızlar ben şöyle düşünüyorum
bebek şubatta doğacak ve havalar ısınana kadar dışarı çıkartmayız öyle arabayla falan acaba sonra mı alsak diyoruz eşimle...

Back