Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde iyilik canım sen nasılsın bebişin nasıl? kramp benimde oluyor daha çok sağ bacağımda bide uykuda oluyo resmen bağırark uyandım geçen. doktorum günde ikidefa magnezyum verdi sen kullanıyomusun?? doktoruna söle sanada verir vermediyse.selam kızlar ben artık nete hiç giremiyorum
bacak kramplarım başladı
şükür başka derdimiz yok ama özellikle sag bacagımdaki kas fena sıkışıyor
2 gündür yürümekte zorlanıyorum
ne var ne yok sizlerde nasılsınız???
iyi akşamlar görüşürüz cannımmmBen çıkıyorum kızlar yarın çalışmıyorumda evden girmeye çalışırım iy akşamlar iyi tatiller hepinize öpüyoruz sizi.
bizde iyilik canım sen nasılsın bebişin nasıl? kramp benimde oluyor daha çok sağ bacağımda bide uykuda oluyo resmen bağırark uyandım geçen. doktorum günde ikidefa magnezyum verdi sen kullanıyomusun?? doktoruna söle sanada verir vermediyse.
bu arada fikirevi hediyeleşiyoruz yeni topik açtı yaren ordan bak istersen senin haberin varmıydı bilmiyorum sölim dedim
Merhaba kızlar.Herkes iyi mi.Biz karnımızı doyurduk geldik
selam kızlar ya ben artık işten güçten doğru düzgün muhabbete katılamıyorum bugün yine müdürler geldi bir tane daha eleman aldılar burda 4kız olacakmışız sapıttılar iyice bu kadar kişi ne iş yapacak acaba burda anlamadım :uhm: