Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın çalışanlara kolay gelsin çalışmayanlara iyi gezmeler evinde işi olanlara da kolay gelsin hepimiz için çok güzel ve bol tepikli bir gün dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim oğluşum kudurdu resmen tepikler baya acıtıyor hoplatıyor göbişimi babamızda denizliye sınava girmek için gitti banka görevlisi olmak için inş. kazanabilir
kızlar qünaydın nasılsınız??? beni hatırladığınızı zannetmiorum ama ilk haftalarınızda aranızdaydım çünkü bende hamileydim ama malesef hamileliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı.. şimdi tekrar hamileyim 11 haftalık.. kaydirigubbakcemile2 benim için o zamanlar üzülen arkadaşlarımada müjdeyi vermek istedim.. ama dualarınızı bekliyorum çünkü sürekli lekelenmem oluyor ve yine düşük tehlikem var bu yüzden progestan içiyorum. inşallah bu sefer düşük yapmam..
slm günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim beni merak edenler olmuş çok saolun kayınpederimin durumu çok ağır yoğun bakımda dua edip bekliyoruz allah çektirmez inşallah siz nasılsınız dün bütün gün kayınvalidemdeydim özledim sizi
herkese günaydın çalışanlara kolay gelsin çalışmayanlara iyi gezmeler evinde işi olanlara da kolay gelsin hepimiz için çok güzel ve bol tepikli bir gün dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim oğluşum kudurdu resmen tepikler baya acıtıyor hoplatıyor göbişimi babamızda denizliye sınava girmek için gitti banka görevlisi olmak için inş. kazanabilir
hadi hayırlısı canım çok heycanlanıyom yaaa resmen artık bundan sonra doğsa doğar yani. ama herşey vaktinde olsun inş.inşallah hayırlısıyla canım... benimde 29+3 oldu ama bu cetvel niye değişmiyo ya...
kızlar ya dr. gidicek kim var yakın zamanda...? benim için bi soru sorsa.... benim karnımda bu ara sık sık bebek bi yerde toplanıyo ve orayı taş gibi semsert yapıyo canımıda yakıyo kitleniyorum kalıyorum... karnım falan yamuluyo... bu normal mi yada neden böyle bişey yapar bebek.?? int. bakıyorum ama bişey bulamadım yada doğru kelimelerle aramıyorum bilmiyorum.... insan endişeleniyo ya...
canım bendede aynısı oluyor otaraf yamuk duruyor ben bayramdan önce kontrole gidicem sorarım benden önce gidecek olan varsa gene sorsun.kızlar ya dr. gidicek kim var yakın zamanda...? benim için bi soru sorsa.... benim karnımda bu ara sık sık bebek bi yerde toplanıyo ve orayı taş gibi semsert yapıyo canımıda yakıyo kitleniyorum kalıyorum... karnım falan yamuluyo... bu normal mi yada neden böyle bişey yapar bebek.?? int. bakıyorum ama bişey bulamadım yada doğru kelimelerle aramıyorum bilmiyorum.... insan endişeleniyo ya...
bendede oğlum göbek kısmıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorum bazende toplanıyor bir yere ama daha benimde kontrole var 8 aralıkta gidicem
canım bendede aynısı oluyor otaraf yamuk duruyor ben bayramdan önce kontrole gidicem sorarım benden önce gidecek olan varsa gene sorsun.
inşallah hayırlısıyla canım... benimde 29+3 oldu ama bu cetvel niye değişmiyo ya...
kızlar ya dr. gidicek kim var yakın zamanda...? benim için bi soru sorsa.... benim karnımda bu ara sık sık bebek bi yerde toplanıyo ve orayı taş gibi semsert yapıyo canımıda yakıyo kitleniyorum kalıyorum... karnım falan yamuluyo... bu normal mi yada neden böyle bişey yapar bebek.?? int. bakıyorum ama bişey bulamadım yada doğru kelimelerle aramıyorum bilmiyorum.... insan endişeleniyo ya...
Esracım ticker yaparken saat soruyordu onu düzgün girmedin herhalde ondan yanlış zamanda değişiyor.
Ben daha yeni gittim çok var benim de. Sen arayıp soramıyor musun canım kendi doktoruna?
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Fatoşçum geçmiş olsun canım Allah çektirmesin.
tatli_cadi_61 senin de gözün aydın. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.
günaydın canım saolgünaydın kızlar....
FATOŞ allah acil şifa versin canım kendine dikkat et.
tatlıcadı gözün aydın
tubacım sanada günaydın kocanda kazanır gelir inş..
günaydın eşin için hayırlııs olsun canımherkese günaydın çalışanlara kolay gelsin çalışmayanlara iyi gezmeler evinde işi olanlara da kolay gelsin hepimiz için çok güzel ve bol tepikli bir gün dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol canım benimgünaydın herkese
fatoşcum allah acil şifalar versin kayınpederine
tatlıcadı gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişinin
tuğbacım inşallah kocanın sınavı iyi geçer sınavı kazanır
limoncum gözün aydın maşallah bebişine
saol esracım valla insan tanıdığına gerçekten konduramıyor kötü bişiyi bakalım hayırlısıgünaydın kızlarrrrr hafta bittiiii vee 1 hafta daha yaklaştık meleklerimize allahın izniyle ocak anneleriyle konuştum 30. haftada yapmış bi tanesi doğumunu... çok heyecanlandım allah şifasını versin inşallah ama demek benim meleğimde doğsa kurtarabilir kendini... ama hepimizin evladı vaktinde zamanında gelsin hayırlısıyla inşallah.... :Saruboceq: :Saruboceq:
oyyy gözün aydın canım yaa... am çok dikkat et yat ayaklarının altına yastık koy uzan bol bol... tuvalet hariç kalkma ayağa... bunun başka yolu yok... gittiğim kursta ilk 3 aylık dönemde vücut bebeği yabancı madde olarak algılar ve onu atmaya çalışır dediler... ama bebeğin tutunma savaşı ve anneninde yatarak ona destek vermesiyle yaşama tutunur dediler... çok hoşuma gitti benim... daha o haftalardan yaşamak için bi savaş veriyo... sende meleğine dikkat ve yardım et canım... inşallah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim...
canım ya bizde seni çok özledik... allahtan ümit kesilmez hayırlısı neyse o olsun tabi hakkında ama işte insan konduramaz genede kötü şeyleri... Şifasını versin rabbim inşallah...
günaydın canımmm ..inşallah kazanır sınavı hayatım bayramı önceden kutlarsınız:))
maşallah canımkızlar bugün 31. haftama girdim yaklaştı iyce büyük gün akannehir