• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

canım bişeymi yazmıştın ya inan görmedim cvp veriyorum herkese elimden geldiğince...

canım yazdım bişeyler paylaştım herkesin işine yarıcak diye düşündüm seldaylada ilgiliydi ama olsunn

yok canım cetvelim silindi sandım ama silinmemiş...

hayatım k.pederinin ciğerlerinde iltihaplanma var diye biliyordum... bide mide kanamasımı geçiriyo adam.... ay Allah şifasını versin inşallah ya...

ben arada bir bakıyorum bir işe bir buraya bakınca pek yazmaya vakit bulamıyorum canım

valla haklısın canım ama insan herkesin haberini almak istiyor

evet kızlar yarma gülüm yolda geliyooo

maşallah subhanallah canım benimmm

hadi bakalım yatağı gelsin hanımefendinin ayy bizimkide bayramdan sonra gelicek.. bende bi yandan yemek yapıyorum bi yandan okuyom oyüzden fazla bişey yazamadım :ecrin_bebek:

o yatakların içinde iyi günlerde sağlıklı huzurlu mutlu yatırmayı nasip etsin Rabbim inşallah...

esracım ne güzel kızının yatağıda geliyor biz daha bişey bulamadık oğluma benim beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum orta yolu bulamadık çocuğum yataksız kaldı

Allahtan benim eşim hiç karışmıyo bana ne beğensem alıyorum:)) garibim gıkı çıkmıyo.. ben alıyorum o sonra görüyo... birazda işine geliyo uğraşmıyo...

canım 1 kiloyu geçmemişsede yakındır sanırım... boyu falan uzun bayağı senin haftasına göre...

canım evet eşimde bende kısayız ama oğlum uzun olsun inş. filinta gibi delikanlı olsun şakkıdı

böle haftası büyük gidince doğum erkenmi olur

o yatakların içinde iyi günlerde sağlıklı huzurlu mutlu yatırmayı nasip etsin Rabbim inşallah...

Allahtan benim eşim hiç karışmıyo bana ne beğensem alıyorum:)) garibim gıkı çıkmıyo.. ben alıyorum o sonra görüyo... birazda işine geliyo uğraşmıyo...

benim eşimde diğer şeylerde karışmadı ama buna karışıyor o sepetleri çok seviyor onlarda çok küçük bende biraz büyük olsun istiyorum bakalım ne yapcaz

canım topikteki en küçük bebiş seninki mi hafta olarak???
geçmemişsede 1 kg dır benimki mesela 26 haftalıkken 950 gr dı ama seninki daha fazlada olabilir herkesin farklı çıkar canım

evet en küçük benimki galiba teyselerii sevin benim minicik paşamıı :emir_bebek:

kızlar ben gidim salata yapıcam kocişi çağıraım yemek yiyelim aç kaldı kaydirigubbakcemile3

ya böyle akşam vakti yemek hazırlamya gidiyorsunuz ya,bi içim gidiyo ki..bi özeniyorum ki size..izne çıkacağım günü iple çekiyorum valla, ben de akşamları eşime güzel güzel yemekler yapıcam, güzel sofralar kurucam..:asigim: ayy özledim be kocamı, akşam seviyim bari biras :asigim:

Selmacım gözünaydın kızın kocaman olmuş maşallah, Allah kolay doğumlar nasip eder inş.

Zehracım sende hazırlıklara başlamışsın ben daha ne yıkadım ne ütüledim bisürü işim var ne ara yapıcam bilmiyorum.

Evet canım başladık yavaştan sadece valizimi hazırlıyorum şimdilik. Herşeyini yıkamadım zaten. 29. haftadan gün alıyorum nolur nolmaz çantamız hazır olsun dedik. Allah hepimize zamanında ve sağlıkla oğum yapmayı nasip etsin..:Saruboceq: Yaparsın sende canım sıkma kendini. Yavaş yavaş başlarsın.

kızlar herkese meraba

bu gün bizim doktor günümüzdü...şekeri gösterdim anacım bu doktorda anca tahlil yapalım diyo bide sonuç bakma huyu yok ...100gr lık yükleme yapcaz dedi yok dedim ben diyet yaparım dedim...ay çok yıprandım artık bu kan alma işlemlerinden tamam dikkat et o zaman dedi....benim açlık 82 çıktı yaaa bişeyim yook özel hastane yaaa tahlilden kazancak ya ....nese teyzeleri benim kızım 1.100 gr olmuş maşallah..........

Maşallah canım kızına. :nazar:Şeker içinde üzülme dikkat edersin düzelir inşallah..:Saruboceq:

selam
kızlar dün doktordaydık kızım 1500 kg ve 38 çm
maşallahı var yanı umarım herkes iyidir bu arada

Maşallah canım kızına .ohh valla böyle kilo aldıkça bebeişler nasıl mutlu oluyorum büyüyorlar bize iyice yaklaşıyorlar.

ebruli maşallah bebeğine :nazar: eskiden hergün giriyordun,artık pek girmiyorsun,hayırdır?

hee bende soracaktım işten çıkmışsın o yüzden mi nadir giriyorsun.

kızlar bu arada bebişimin odası ve beşiği geldi bi görün gelin yatağı gibi oldu tamamen düzenleyince fotoları koyRIM

Back