• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Oğluşumla son halimizi ekliyorum teyzeleri:) Kocaman olduk:nazar:

Eklentiler

• $SDC10433.jpg
    $SDC10433.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 28
Seldacım işine karışmak istemem ama resmindeki siyah kurdele hiç yakışmıyo Çınar'a Şöyle görkemli bir çınar resmi bulsan ne dersin.... yerimseniben

canım fiyatı çok iyi ama netten alışverişi yapmaıyorumki ben yarın bi çarşıya çıkıcam bakalım bu tarz beşikleride sorucam inş.

canım bende ilk başta beşik düşünüyodum ama topu topu 6 ay yatabiliyo içinde... içine ona gre nevresin falan astarı yüzünden pahalıya gelicek ... yerin varsa park yatak gibi bişey düşün bence hem 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo... yatak olarak kullanamazsan çıkar içinden yatağı çocuğu koy içine oyuncaklarıda at oyun parkı olarak kullan... benim fikrim...

kızlar buda bebişimin yatağı aralıkta gelicek ama şimdiden getirtmedik anneannesi aldı

canım çok cici... bu modeli biliyorum ben... iyi günlerde kullanın inşallah...

zehracım çok güzel güle güle kulansın bebişin bende park yatak istiyorum eşim onay verse bende bundan alırım eşim istemiyor beşik odamıza sığmıyor en son sepete karar verdik

ben burda belisten baktım park yataklar 150-180e vardı ama içinin uyku seti falan ayrıca alınacak sepetlerde 150-200 civarıydı sepete karar verdik

kızlar yukardada yazdım beşikler kısa ömürlü oluyo eskitemeden kullanım dışı kalıcak yazık... aynı paraya park yataklar var daha kullanışlı hem...

Oğluşumla son halimizi ekliyorum teyzeleri:) Kocaman olduk:nazar:

yerim onu bennnn çok tatlı olmuş çınar annesi..... kocaman abi olmuş maşallah :nazar: Allahım nazarlardan saklasın onu... hayırlısıyla bi doğsunda artık ben önce doğum yaparsam kızımla yok sen önce doğum yapmışsan kızım karnımda ziyaretinize gelicez... sositososito

maşallah canım kocaman olmuşsunuz çok tatlı görünüyor göbişin

Seldacım maşallah canım..Ana oğul ne güzel çıkmışsınız öyle

maşallah canııım :nazar:

seldacım masallah tatlım

yerim onu bennnn çok tatlı olmuş çınar annesi..... kocaman abi olmuş maşallah :nazar: Allahım nazarlardan saklasın onu... hayırlısıyla bi doğsunda artık ben önce doğum yaparsam kızımla yok sen önce doğum yapmışsan kızım karnımda ziyaretinize gelicez... sositososito

OOOOh maşallahımızıa aldık

akarahan, bitanesii, burcuberru, essemayit, selda58, srpp, tugba64, zeh

herkese iyi günler hanımlar.. nasılsınız???

seldacım muhteşemsiniz...

Seldacım işine karışmak istemem ama resmindeki siyah kurdele hiç yakışmıyo Çınar'a Şöyle görkemli bir çınar resmi bulsan ne dersin.... yerimseniben

Haklısın canım.. çok üzüldüm oğlumun hastalığını duyunca ozaman eklemiştim.. sağlık haberini alıncaya kadar kalmırmıcam demiştim.. ama değiştireyim

Back