kızlar bakın benim oğlumaa büyümüşmü teyseleri
amanııın maşallah maşallah büyümüş annesi büyümüş...çok tatlı çıkmışsın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARADIM SORDUM CANIM
bebek nevresim takımlarının hepsi 52.00 tl miş
esra kurs nasıl geçti canım varmı önemli bişeyler.
aa ne güzell aynı şehirde olanlarmı acaba
esma maşallah büyümüş oğlun allah nazardan saklasın
sağol canımm karnım aşağıda mı benim hep öle diolarda bana:uhm:
sen büyümemişsin de, oğluşun büyümüş anacım. hiç kilo almadın mı sen?
yok yaa. liste yapmışlar: yani katılmak isteyenler isim yazdırmış. topiği açan çekiliş yapmış. örneğin senle ben çıktık diyelim. birbirimize hediye alıp gönderiyoruz. yani öyle pahalı bişey değil tabii. minik bi çorap bile olsa hatıra iştee. hoşuma gitti benim valla.
yok yaa. liste yapmışlar: yani katılmak isteyenler isim yazdırmış. topiği açan çekiliş yapmış. örneğin senle ben çıktık diyelim. birbirimize hediye alıp gönderiyoruz. yani öyle pahalı bişey değil tabii. minik bi çorap bile olsa hatıra iştee. hoşuma gitti benim valla.
HÜLEN BEN ASLEN İSKENDERUNLUYUM hemşeri sayılırız ....tayin dolayısıyla burdayız
kızz çok tatlı çıkmışın valla hep hamile kal sırnaşık şeykızlar bakın benim oğlumaa büyümüşmü teyseleri
anladım canım bu ay gidince sorayım bari ay bütün alıkları bizim sağlık ocağınamı toplamışlar ne dir sinir oldum
naptı hemşire biliyomusun geçen ay 56,5 çıkmıştım bu sefer 55 çıktı tartıda
takip kağıdına ne yazocağını şaşırdı öncekini değiştirdi şimdikine 56,5 yazdı böle şey olurmu
bide ikinci aşıda sanırım kolda ağrı oluyo canım bişkaç kişi yazmıştı vurulan
sağol canımm karnım aşağıda mı benim hep öle diolarda bana:uhm:
aslında ben de Mersin/ Tarsusluyum. evliliğim dolayısıyla Adana'dayım. ben de üniversiteyi Hatay'da okudum. çok severim oraları ve insanlarını. hatta yarın gidiyorum kız iskenderun tarafına: arkadaşımın düğünü var. var mı bi isteğin oralardan???
evet ya çok tatlı yaa ama ben beşik almıcam ki böle uyku seti alimm :sinifsinif:
kızz çok tatlı çıkmışın valla hep hamile kal sırnaşık şey
aslında ben de Mersin/ Tarsusluyum. evliliğim dolayısıyla Adana'dayım. ben de üniversiteyi Hatay'da okudum. çok severim oraları ve insanlarını. hatta yarın gidiyorum kız iskenderun tarafına: arkadaşımın düğünü var. var mı bi isteğin oralardan???
Maşallah büyümüş canım oglun ama sende hiç değişiklik yok gibi.
benimde aşağıda çıkmayada niyeti yok gibi.
sağol teysesiiEsmacım büyümüş kocaman olmuş göbişin. Çok ta yakışmış
sana
:
AAAAAAAAAAHHHHHHHHH gerçekten yarın gidiyomusun benim yerime sahilde bi tur at amanos dağlarına bii bak temiz havasını derince içine çek......bide çankaya mezarlığına doğru bi bak babam orda yatıyo hayrına bi fatiha oku kızın bu sene gelemedi ama seni çoook özledi seneye ağustosa gelcek eğer doğumda ölmezse torununuda getircek sana de başka bişi istemem