• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ARADIM SORDUM CANIM

bebek nevresim takımlarının hepsi 52.00 tl miş

çok sağol canım bende tamö arıycaktım benden hızlı davrandın... çok uygun geldi bana uyduruk markalarda bile 40-50 tl fiyatlar walla alıyım hemen bunu bari...

esra kurs nasıl geçti canım varmı önemli bişeyler.

bu haftaki daha verimliydi canım... geçen haftaki aksaklıklar olmadı... doğum şekilleriyle ilgili bilgi verdiler.. resimli kafamçokkarıştı çok kötü oldum bakamadım bazı resimlere... normal doğum ve sezeryan resimleri... ama dr.lar kesinlikle normal doğum diyor arkadaşlar... epiduralli normal doğum özellikle... ağrı az hissedildiği için anne içinde avantajlı olduğunu söylüyorlar...

HÜLEN BEN ASLEN ıSKENDERUNLUYUM hemşeri sayılırız ....tayin dolayısıyla burdayız

kızlar bakın benim oğlumaa büyümüşmü teyseleri

sen büyümemişsin de, oğluşun büyümüş anacım. hiç kilo almadın mı sen?

aa ne güzell aynı şehirde olanlarmı acaba

yok yaa. liste yapmışlar: yani katılmak isteyenler isim yazdırmış. topiği açan çekiliş yapmış. örneğin senle ben çıktık diyelim. birbirimize hediye alıp gönderiyoruz. yani öyle pahalı bişey değil tabii. minik bi çorap bile olsa hatıra iştee. hoşuma gitti benim valla.

sen büyümemişsin de, oğluşun büyümüş anacım. hiç kilo almadın mı sen?

yok yaa. liste yapmışlar: yani katılmak isteyenler isim yazdırmış. topiği açan çekiliş yapmış. örneğin senle ben çıktık diyelim. birbirimize hediye alıp gönderiyoruz. yani öyle pahalı bişey değil tabii. minik bi çorap bile olsa hatıra iştee. hoşuma gitti benim valla.

kilo aldım canım 8 kilo aldım 51 kiloydum hamile kalmadan önce 1 kilo verdim ama şimdi 58,5 kiloyum

hediye işide hoş olmuş ya

aa çok güzelmiş eğer öle bişey yaparsanız katılırım ben.

HÜLEN BEN ASLEN İSKENDERUNLUYUM hemşeri sayılırız ....tayin dolayısıyla burdayız

aslında ben de Mersin/ Tarsusluyum. evliliğim dolayısıyla Adana'dayım. ben de üniversiteyi Hatay'da okudum. çok severim oraları ve insanlarını. hatta yarın gidiyorum kız iskenderun tarafına: arkadaşımın düğünü var. var mı bi isteğin oralardan???

anladım canım bu ay gidince sorayım bari ay bütün alıkları bizim sağlık ocağınamı toplamışlar ne dir sinir oldum
naptı hemşire biliyomusun geçen ay 56,5 çıkmıştım bu sefer 55 çıktı tartıda
takip kağıdına ne yazocağını şaşırdı öncekini değiştirdi şimdikine 56,5 yazdı böle şey olurmu
bide ikinci aşıda sanırım kolda ağrı oluyo canım bişkaç kişi yazmıştı vurulan

kızlar bakın benim oğlumaa büyümüşmü teyseleri

Maşallah büyümüş canım oglun ama sende hiç değişiklik yok gibi.

sağol canımm karnım aşağıda mı benim hep öle diolarda bana:uhm:

benimde aşağıda çıkmayada niyeti yok gibi.

aslında ben de Mersin/ Tarsusluyum. evliliğim dolayısıyla Adana'dayım. ben de üniversiteyi Hatay'da okudum. çok severim oraları ve insanlarını. hatta yarın gidiyorum kız iskenderun tarafına: arkadaşımın düğünü var. var mı bi isteğin oralardan???

AAAAAAAAAAHHHHHHHHH gerçekten yarın gidiyomusun benim yerime sahilde bi tur at amanos dağlarına bii bak temiz havasını derince içine çek......bide çankaya mezarlığına doğru bi bak babam orda yatıyo hayrına bi fatiha oku kızın bu sene gelemedi ama seni çoook özledi seneye ağustosa gelcek eğer doğumda ölmezse torununuda getircek sana de başka bişi istemem

kızlar bu nevresim takımıda çok güzelmiş

Ürün Detayı
evet ya çok tatlı yaa ama ben beşik almıcam ki böle uyku seti alimm :sinifsinif:

kızz çok tatlı çıkmışın valla hep hamile kal sırnaşık şey

sağol canımm :kedi:
hep hamile kalmakmıı akannehir kaydirigubbakcemile3 düşünemiyorum bile
ama son aylara doğru çok şimekten korkuyorumm koca bir karınla çalışmaktan utanıyom

çok memnun oldum canım çok severim tarsusuluları bende....kısss ağlama kırizi tuttu dur ben lavaboya gidim offffffffffffff kötü olduum

Maşallah büyümüş canım oglun ama sende hiç değişiklik yok gibi.

benimde aşağıda çıkmayada niyeti yok gibi.

tşk ler canımm
bende değişiklik yok gibi duruyo ama bana göre var :) 8,5 kilo aldım aslında
aldığım kilodan dolayı ellerimde uyuşmalar var sinirler sıkışıyomuşmu ne ha gayret 98 gün var doğuma :)

Esmacım büyümüş kocaman olmuş göbişin. Çok ta yakışmış
sana:nazar:

:
sağol teysesii
:kedi: :1hug:
AAAAAAAAAAHHHHHHHHH gerçekten yarın gidiyomusun benim yerime sahilde bi tur at amanos dağlarına bii bak temiz havasını derince içine çek......bide çankaya mezarlığına doğru bi bak babam orda yatıyo hayrına bi fatiha oku kızın bu sene gelemedi ama seni çoook özledi seneye ağustosa gelcek eğer doğumda ölmezse torununuda getircek sana de başka bişi istemem

kız öle anlatın ki gidip göresim geldi bee

Back