E
EU2
Ziyaretçi
kızlar sepet almayı düşünenler %40 indirim var ve bence gayet güzel
Hepsiburada.com : NEST BEŞİK | Anne & Bebek & Çocuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAAAAAAAAHHHHHHHHH gerçekten yarın gidiyomusun benim yerime sahilde bi tur at amanos dağlarına bii bak temiz havasını derince içine çek......bide çankaya mezarlığına doğru bi bak babam orda yatıyo hayrına bi fatiha oku kızın bu sene gelemedi ama seni çoook özledi seneye ağustosa gelcek eğer doğumda ölmezse torununuda getircek sana de başka bişi istemem
kızlar sepet almayı düşünenler %40 indirim var ve bence gayet güzel
çok memnun oldum canım çok severim tarsusuluları bende....kısss ağlama kırizi tuttu dur ben lavaboya gidim offffffffffffff kötü olduum
tamam, sen merak etme. ama öyle ölmezse gelecek falan demem. kesin gelecek derim ona göre delikafadulden
ayy aşk olsun. kendimi kötü hissettim şimdi. haklısın zor memleketten uzak olmak ama buna da şükür. en azından senede bir de olsa gidebiliyorsun. bebişin olsun, onu gezdirirsin seneye inş. hem istediğin bişey varsa, gerçekten çok ciddiyim alır gönderirim. yeter ki ağlama yaw. bak sulu gözüm zaten :1hug:
BEN internetten alış veriş yaparım ama sepeti bi arkadaşımdan aldım kullanıp vericem içine birde nevresim falan yaptırdım bi dünya iş valla o zaman bu fiyata bulsaydım alırdım ben 150-200 den aşağıya bulamamıştım.canım fiyatı çok iyi ama netten alışverişi yapmaıyorumki ben yarın bi çarşıya çıkıcam bakalım bu tarz beşikleride sorucam inş.
canııııım sağol valla o kadar özledimki .....bu sene gidemedim bebek olunca burnumda tütüyo ...geçen senede öle çok kalamamıştım kayınvalidem ameliyat olacağı için 1 hafta kalıp apar topak kocaeline gitmiştim öle işte sana iyi eğlenceler düğündeŞeniz
kızlar buda bebişimin yatağı aralıkta gelicek ama şimdiden getirtmedik anneannesi aldı
zehracım çok güzel güle güle kulansın bebişin bende park yatak istiyorum eşim onay verse bende bundan alırım eşim istemiyor beşik odamıza sığmıyor en son sepete karar verdik
canım biz eşimle düşündük başka bişey uyduramadık normal mobilya beşik için yerimiz yok sepette çok ufak geldi fazla kullanamayız hem bunu kaldırmak istesek saklaması daha kolay hemde çok spor koycağımız odaya çok uyuyor..zehracım çok güzel güle güle kulansın bebişin bende park yatak istiyorum eşim onay verse bende bundan alırım eşim istemiyor beşik odamıza sığmıyor en son sepete karar verdik
benim evimde çatı katı bende ya park yatak yada sepet almak zorunda kalcam bebişin odası var ama bizim yatak odamıza baya uzak kalıyor büyüyene kadar bzimle kalacağı için bende böyle bişey düşünüyorum artık fiyatları konusunda bilginiz var mı kızlar
canım biz aziz bebeden baktık ilk önce 420 tl nakitte dediler ama bizim burda saraçhanede 350 tl ye aldılar heralde tam net fiyat bilmiyorum kesin öğrenirim. kraft ın var bu modele çok benziyor odaha uygunmuşbenim evimde çatı katı bende ya park yatak yada sepet almak zorunda kalcam bebişin odası var ama bizim yatak odamıza baya uzak kalıyor büyüyene kadar bzimle kalacağı için bende böyle bişey düşünüyorum artık fiyatları konusunda bilginiz var mı kızlar