• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Ben tekrar geldim kızlar. Evdeyim şimdi.Uzandık kızımla dinleniyoruz. O tekmeliyo ben okşuyorum.
Dn konuştuğunuz kitabı sipariş ettim. Ggerçekten güzel bir kitaba benziyo.

canım yaa hangi kitap o ben konuyu bilmiyorum merak ettim..

serap dün diyetisyene gitti bugün hiç sesi çıkmadı merak ettim

heh tamam diyetisyendeydi ama dün 16:00 da gidecekti hiç mi girmedi nete acaba...

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
Melinda Blau, Tracy Hogg, ; Gün Yayıncılık

bu kitap canım

hımmm sağol canım...

evet kızlar bende çok merak ediyorum.... zeynep sabahtan gidicekti serapta akşam ama ikiside bugün hiç gelemedi... iyi haberlerle gelirler inşallah...

amin amin inşallah...

kıslar babamız aradı bizi akşam gezmeye götürecekmiş hemde bana bayramlık cici bakacağız ben baya zor beğeniyorum bayrama baya var ama ben kararsızım şimdiden fikir edinelim diyoruz geçen bayram pantalon üst aldım bu bayram kendime elbise alcam karalıyım ama ne renk onu bilmiyorum kocişi sinirden delirtmeden inş. zevkime göre bir elbise bulur gelirim :dance:

kıslar babamız aradı bizi akşam gezmeye götürecekmiş hemde bana bayramlık cici bakacağız ben baya zor beğeniyorum bayrama baya var ama ben kararsızım şimdiden fikir edinelim diyoruz geçen bayram pantalon üst aldım bu bayram kendime elbise alcam karalıyım ama ne renk onu bilmiyorum kocişi sinirden delirtmeden inş. zevkime göre bir elbise bulur gelirim :dance:

bak bakalım canım kendine güzel elbiseler bende geçen bayram pantolon üst almıştım birde kardeşimin düğünü için bir elbise almıştım günlükte giyilebiliyor onu giyerim bu bayram bişey bulabileceğimi düşünmüyorum onuda zor bulmuştum daha doğrusu zor beğenmiştim

bize de göstermeyi unutmazsın değil mi tuğbacım...

kızlar ben çıkıyorum ... iyi akşamlar herkese kızımla ben sizi kocaman öptükkkkkkkk Şeniz

Oooooh gidin babaya biraz masraf yapınkaydirigubbakcemile3zemuszemus
Biz de akşama çıkıcaz ben bayramlık işini hallettim zaten ama oğluma bayramlık alırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar istanbulda hava bi soğudu birden kar havası var inanki sabah ne güzeldi güneşliydi bizde gezmeye gidicektik ama kaldı kociş çıkarmaz soğuk diye

ıyi akşamlar Esracım. Öptük seni de kızını daopuyorumnanaktan

Yarın öğlen oğlumu görmeye gidicez :dance: Yarın olsun artıkk çok özledimm:asigim:

Back